COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Το «όπλον» του Ρηνιού στο Κίναρος

Το νησάκι Κίναρος, έγινε ευρύτερα γνωστόν  μετά το ατυχές γεγονός της συντριβής  ελικοπτέρου στα βράχια αυτού και την απώλειαν τριών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Ακολούθησε η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ονομαστικώς και στο Κίναρος, το οποίον κατοικείται από μία γυναίκα, το Ρηνιώ  Κατσοτρούχη!!!!!!!!!  και δεν έχει εμπορικές σχέσεις και δοσοληψίες με κανέναν. Και όμως ανεφέρθη και γι’ αυτό αυξημένος ΦΠΑ!!! Ακόμα οι πολλαπλλώς ευημερούντες στα χλιδάτα ανάκτορά τους, απεπειράθησαν να της περικόψουν και κάποιο επίδομα που ελάμβανε. Δεν ήταν βλέπετε βουλευτικόν επίδομα ενοικίου!

Οι αποφασίσαντες γιατί  δεν πηγαίνουν να κοιμηθούν μίαν νύκτα στο νησί;;;  Τότε  θα συναισθανθούν το οικονομικόν έγκλημα που διαπράττουν αλλά και το εθνικόν ολίσθημα, να θέλουν να μείνει ακατοίκητον το νησί.

Το Ρηνιώ είναι υπερήφανη που κατοικεί μόνη στο νησί. Ακόμα είναι  υπερήφανη που έχει την σημαίαν να κυματίζει και να απαντά τα αρπακτικά όρνεα!! Θεωρεί την Ελληνικήν Σημαίαν το μεγάλον της όπλον πάνω στο ρημονήσι και αυτό με τον Αγιον Γεώργιον της δίδουν δύναμη και παραμένει εκεί με πρόσθετη συντροφιά τις ζούλες της.
Επειδή δε ο άνεμος πλήττει το νησί και επειδή οι βροχές φθείρουν και καταθρύπτουν την επί ιστού Σημαίαν, έχει χρωματίσει την  ταράτσα του σπιτιού της με  το σχήμα της Σημαίας, ώστε να είναι άφθαρτη και ορατή από τους παραβιαστές του εναερίου χώρου!! Είναι ένα ακόμα πλήγμα κατά του εχθρού.
Σήμερα 25 Μαρτίου θα αναρτήσουν την Σημαίαν τα Ελληνικά σπίτια, εκτός εκείνα που την μάχονται και εκείνοι  που απαγορεύουν την επί καθημερινής βάσεως έπαρση στα Σχολεία. Το Ρηνιώ η Κιναριώτισα, τους δίδει καθημερινώς το ράπισμα που η Ελληνική συνείδηση επιτάσσει. Εσείς όλοι οι αβασίμως αποφασίσαντες την προσβλητικήν για την Σημαίαν απόφαση, πηγαίνετε, όπως προανεφέρθη να ζήστε ένα βράδυ στο Κίναρος!!
Μάλλον θα αναθεωρήσετε πολλές από τις επίπλαστες και προσβλητικές για την ιστορίαν, τον πολιτισμόν και τις Αρχές  του ΄Ελληνα θεωρίες σας! Μέγας διδάσκαλος το Ρηνιώ που την συγχαίρομεν. Εσείς τι μήνυμα της στέλνετε;
Μιχαήλ Στρατουδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.