COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στη «ζώνη του Λυκόφωτος» ο Τραμπ:


 Σενάρια καθαίρεσης ή και δολοφονίας από την οικογένεια Rothschild – Η ιστορία επαναλαμβάνεται-ROTHSCHILD- VS- TRUMP-


Τρομερό προφητικό άρθρο-«μήνυμα» προς τον νυν Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ, αποστέλλει ο γνωστός για την ακτιβιστική του δημοσιογραφία Rand Clifford, με το οποίο ομιλεί περί εισόδου του Αμερικανού προέδρου «στην ζώνη του Λυκόφωτος», με τρομερές για τον ίδιο συνέπειες.  


Ο λόγος αφορά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Τραμπ με την οικογένεια Rothschild, η οποία ελέγχει την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, κάτι που επιχείρησαν όμως στο παρελθόν  και άλλοι πρόεδροι, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν με άγριο τρόπο.    
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα τονίζει ότι «όλοι οι δολοφονημένοι Αμερικανοί πρόεδροι ασχολήθηκαν επισταμένα με την πληγή του χρέους της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ που ανήκει βέβαια στους Rothschild.
Α. Λίνκολ, Τ. Γκάρφιλνρτ, ο Μαν Κίνλευ και ο Τ. Κένεντι, τα είχαν βάλει με το αδιανόητο σύστημα δανεισμού χρήματος του αμερικανικού κράτους από την κεντρική τράπεζα της χώρας, η οποία ανήκει στην γνωστή οικογένεια.
Χθες ο Τράμπ δήλωσε:

«Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι μια μη εξουσιοδοτημένη αρχή των κεντρικών τραπεζιτών που ελέγχει την οικονομία μας και ο μόνος τρόπος που έχουμε για να  καθορίσουμε τα μακροπρόθεσμα οικονομικά μας προβλήματα, είναι να την καταργήσουμε».
Όσον αφορά την απόφαση της κεντρικής τράπεζας να αυξήσει τα επιτόκια παρά την πρόσφατη αναταραχή στην αγορά, ο Τραμπ την αξιολόγησε ως παρανοϊκή. «Νομίζω ότι η Fed έχει τρελαθεί», δήλωσε ο ίδιος.
Πρόκειται για το αποκαλούμενο οικονομικό χάος που αφορά το προνόμιο των Rothschild να ελέγχουν την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, κάτι που απέβη μοιραίο για πολλούς προέδρους στο παρελθόν.
«Ο Τράμπ θα είναι ο πέμπτος πρόεδρος μας για τον οποίο αναμένουμε να μάθουμε τι του επιφυλάσσει η μοίρα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται εξαιτίας της «πανούκλας» των Rothschild, η οποία που πλήττει την ανθρωπότητα εδώ και τόσους αιώνες», δηλώνει ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Ο Α. Τζάκσον ήταν ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που δολοφονήθηκε διότι επιτέθηκε σφοδρά στο προνόμιο των Rothschild να ελέγχουν την κοπή του δολαρίου στις ΗΠΑ.
Για την ιστορία ο Αμερικανός πρόεδρος Α. Τζάκσον πρόλαβε και χτύπησε τον δολοφόνο του μέχρι που το πλήθος τον συνέλαβε και τον λυντσάρισε.
Ο ίδιος αυτός γενναίος Αμερικανός πρόεδρος το 1835 είχε δηλώσει όταν ακόμα υπήρχε ελευθερία του λόγου:
«Είναι μια συμμορία τρομοκρατών. Σκοπεύω να τους απομακρύνω από την πατρίδα μας. Αν ο λαός καταλάβαινε μόνο την τεράστια αδικία του τραπεζικού μας συστήματος, θα έκανε επανάσταση αύριο το πρωί ».
Οι Η.Π.Α. είχαν όλες τις κεντρικές τους τράπεζες ελεγχόμενες από τους Rothschild μέχρι σήμερα.
Η πρώτη περίοδος (1791-1811) και η δεύτερη περίοδος (1816-1836) ώσπου στην συνέχεια αποφασίστηκε και ιδρύθηκε η σημερινή ομοσπονδιακή Τράπεζα, η οποία θέλει να ελέγχει εσαεί το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ.
Ο Τζάκσον άσκησε βέτο στην ανανέωση της σύμβασης για την Κεντρική Τράπεζα, την δεύτερη περίοδο στις 10 Ιουλίου 1832.
Λίγο μετά τη δήλωση του, ο ίδιος είπε στον αντιπρόεδρο του, «Η κεντρική τράπεζα και ο κ. Van Buren, προσπαθεί να με σκοτώσει».
Για την ίδια τράπεζα ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος, ο Α. Λίνκολν, είχε πει:
«Η δύναμη της ελίτ του χρήματος προσποιείται ότι βοηθά το έθνος σε καιρό ειρήνης ενώ συνωμοτεί εναντίον του σε περιόδους προβλημάτων.
Είναι πιο δεσποτική απ ‘ό,τι η μοναρχία, πιο οδυνηρή από μια αυτοκρατορία, πιο εγωιστική από τη γραφειοκρατία.
Βλέπω στο εγγύς μέλλον μια κρίση που πλησιάζει και αυτό με ενοχλεί και με κάνει να τρέμω για την ασφάλεια της χώρας μας.
Οι εταιρίες θα γίνουν παντοκρατορίες και μια εποχή διαφθοράς θα ακολουθήσει προσπαθώντας να παρατείνει τη βασιλεία της με την χρήση των προκαταλήψεων του λαού μας, μέχρις ότου ο πλούτος συγκεντρωθεί σε τόσο λίγα χέρια και η δημοκρατία καταστραφεί».
Ο Λίνκολν δολοφονήθηκε το 1865.
Ο Πρόεδρος Γκάρφιλντ προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν οι Ευρωπαίοι κεντρικοί τραπεζίτες αποκτήσουν την εξουσία: «Όποιος ελέγχει το σύστημα κοπής χρημάτων ενός έθνους, ελέγχει αυτό το ίδιο το έθνος και είναι απόλυτος κύριος όλων των βιομηχανιών και του εμπορίου.
Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ολόκληρο το σύστημα είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από μερικούς ισχυρούς στην κορυφή, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε από πού προέρχονται οι περίοδοι πληθωρισμού και οικονομικών κρίσεων».
Ο Garfield δολοφονήθηκε το 1881.
Ο Πρόεδρος McKinley ξεκίνησε την επίθεσή του εναντίον της κεντρικής τράπεζας από κοινού με τον Υπουργό Εξωτερικών John Sherman.
Χρησιμοποίησαν τον νόμο «Sherman Anti-Trust Act» έναντι της οικογένειας Rothschild και υποστήριξαν και χρηματοδότησαν τη χρηματοοικονομική αυτοκρατορία του JP Morgan γνωστή ως Northern Trust, στην οποία μέχρι τα τέλη του 1800 ανήκαν σχεδόν ολόκληροι οι σιδηρόδρομοι της Αμερικής.
Ο McKinley δολοφονήθηκε το 1901.
Ο Πρόεδρος Κένεντι ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που προσπάθησε να ιδρύσει ένα αμερικανικό σύστημα κοπής χρήματος ενάντια στο προνόμιο των Rothschild.
Στις 4 Ιουνίου 1963, ο Κένεντι υπέγραψε την εκτελεστική εντολή 11110 και το Δημόσιο διέθεσε 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε κυκλοφορία.
Ο Κένεντι δολοφονήθηκε το 1963 στο Ντάλλας.
Ο Τραμπ με την σειρά του τώρα προσπαθεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα, σχετικά με την τεράστια εξουσία που διαθέτει η οικογένεια Rothschild, στην ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία προκαλεί κατά το δοκούν χρηματοπιστωτικές κρίσεις ελέγχοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας.
«Θα μπορέσει πραγματικά ο Τραμπ να προκαλέσει και να καταργήσει τα προνόμια αυτής της οικογένειας στο αμερικανικό έθνος και ταυτόχρονα να επιβιώσει;
Η ιστορία πάντως είναι εναντίον του”, καταλήγει ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Για την ιστορία η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανήκε και αυτή σε συμφωνία από το 1917, στην οικογένεια Rothschild, η ισχύ της οποίας έληξε και φυσικά ο Βλαδίμηρος Πούτιν δεν την ανανέωσε.    
Τώρα η Ρωσία περικυκλώνεται από παντού και απειλείται με κλείσιμο της διόδου του Αιγαίου και Βαλτικής, αλλά και με εκτοξεύσεις νατοϊκών πυραύλων. Τυχαίο δεν είναι σε καμία περίπτωση.
 Πηγή: το  Διαδίκτυο
                           Υπεύθυνος  Κυκλοφορίας & Δημοσίευσης
                                  ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.