COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Όσο υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει ελπίδα να σώσουμε την Πατρίδα μας.

«Η θεμελιώδης συνάφεια αυτοσυντήρησης και κοινωνίας καταφαίνεται στο απλό γεγονός ότι καμιά κοινωνική τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει μακροπρόθεσμα αν δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συλλογική και ατομική ασφάλεια της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της».(Κονδύλης 1991α, σ. 87).

            Όσο υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει ελπίδα να σώσουμε την Πατρίδα μας.

            Όσοι προσπαθούν να κομματικοποιήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαπράττουν έγκλημα και καταστρέφουν τη συνοχή του Στρατεύματος. Η κομματοκρατία και η συναλλαγή καταστρέφει την Ελλάδα.

             Αν αγαπάτε την Ελλάδα θα πρέπει να αγαπάτε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, η αμοιβή τους είναι η αγάπη του Λαού. Το λειτούργημα που υπηρετούν απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, ψυχική επαφή Διοικητού  και υφισταμένων, πειθαρχία, συνεχή εκπαίδευση ,αρετή και τόλμη καθώς και αναστολή ορισμένων ελευθεριών τους προς χάριν του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

            Παράκληση μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις ή λέξεις κατασκευασμένες από κέντρα ψυχολογικών επιχειρήσεων της Νέας Τάξης. Μη ξαναπείτε τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις «ένστολους», ούτε «Ένοπλους»,  έχουν αξίωμα ή/και βαθμό.

            Ο Εθνομηδενισμός αποσκοπεί στη διάλυση των εθνών και την επικράτηση της Νέας Τάξης. Αυτός είναι ο λόγος που ανθελληνικές  και Εθνομηδενιστικές ομάδες στρέφονται κατά των Ενόπλων Δυνάμεων.


Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

 

Πρώτοι στο ΝΑΤΟ οι Έλληνες πιλότοι – Πήραν όλες τις πρωτιές στην παγκόσμια ελίτ των ιπτάμενων μαχητών

Posted by kalinda στο Οκτώβριος 7, 2018
Μία εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Ελληνες πιλότοι με τα Mirage 2000-5 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας κρατώντας και πάλι τα ηνία μεταξύ των πιλότων του ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, τον τίτλο του «Καλύτερου Πολεμιστή του Κόσμου»  «Best Warrior» τον κατέκτησε Ελληνας πιλότος, δημιουργώντας πλέον μια σταθερή παράδοση της ΠΑ στη σχετική διοργάνωση.
Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, η 331 Μοίρα (331Μ) της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Τανάγρας, συμμετείχε στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veteranos.gr.
Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 114ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη Mirage-2000-5 και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.
Την πρωτιά πήραν οι Ελληνες πιλότοι με τα Mirage 2000-5 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας κρατώντας και πάλι τα ηνία μεταξύ των πιλότων του ΝΑΤΟ.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, η 331 Μοίρα ανέλαβε αποστολές σύμφωνες με την αποστολή της Μοίρας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.
Στην συγκεκριμένη άσκηση, συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίας της Ισπανίας με αεροσκάφη EF2000 Eurofighter, της Γαλλίας με Rafale, του Βελγίου με F-16MLU, της Πολωνίας με F-16M και της Ιταλίας με Tornado και AMX.
Οι ιπτάμενοι της 331Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν.
Να σημειωθεί οτι τα πληρώματα των Ελληνικών Μιράζ ψηφίστηκαν από τους Χειριστές των Μαχητικών που πήραν μέρος στο TLP 2018-3 ,ως οι Καλύτεροι Πολεμιστές.

Διαδώστε το!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.