COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤην 28η Οκτωβρίου μετά τη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έκανε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, διά ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα μίλησε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, παρουσία του Ιταλού Προέδρου Σέρτζιο Ματαρέλα, και την παρομοίασε σαν ένα ευαγές  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.
Ο Ελληνικός Λαός διαφωνεί και λέει, «Ωραίο το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα», του κ. Παυλόπουλου , που ελέγχεται από τους ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΣΟΡΟΣ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.).
Μην ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος ότι ο Ιταλός Πρόεδρος έχει Κυβέρνηση πολιτικών Πατριωτών, της Λίγκας του Βορρά, και των 5 αστέρων, Κυβέρνηση Ιταλών Εθνικιστών, που μάχεται την Ε.Ε., ενώ ο Έλληνας Πρόεδρος έχει Κυβέρνηση υπηρετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των  κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης.

Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος, ότι έχει έναν ΤΣΙΠΡΑ Πρωθυπουργό, που θέλει να πουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ, κατόπιν εντολών ΣΟΡΟΣ, και δεν λέει ΟΧΙ. 
Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος ότι έχει ένα Πρωθυπουργό, που λέει πάντα ΝΑΙ στους Κοσμοκράτορες, το ΟΧΙ δεν το γνωρίζει.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι υπάλληλος του ΣΟΡΟΣ, (εχθρός της Ελλάδος), και μας παριστάνει τον Έλληνα!!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο μεγαλύτερος Ανθέλληνας Πρωθυπουργός, μετά τον ΓΑΠ. Απόδειξη το πλήθος των Ανθελλήνων Υπουργών, και Συμβούλων, που έχει μαζέψει γύρω του, βλέπε Γαβρόγλου, βλέπε συμφωνία της Λίμνης. (Πώληση της Μακεδονίας), βλέπε
Μνημόνια, Υπερ-Ταμείο, Λιτότητα, και Υποχωρήσεις.
Βλέπε δηλώσεις ΚΟΤΖΙΑ περί χρηματοδοτήσεως 50  εκ. ευρώ από τον ΣΟΡΟΣ.
Βλέπε δηλώσεις Βαρουφάκη, στο ραδιόφωνο.
Βλέπε εκπομπή Γ. ΤΡΑΓΚΑ στο Ραδιόφωνο, και στη T.V.
Το Ευαγγέλιον λέει, «Ενώπιον δύο ή τριών μαρτύρων, σταθήσετε παν ρήμα».  
Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος, ότι η Ελλάδα γέμισε από λαθρο-μετανάστες ,  επί των ημερών της δικής του Προεδρίας;;;;;;;;;;;;;
Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος ότι η Ελλάδα γέμισε από Σιωνιστικές ΜΚΟ, κατόπιν εντολής ΣΟΡΟΣ, που τις πληρώνει ο πτωχευμένος Ελλ. Λαός;;;
Ο ΣΟΡΟΣ είναι ο γύπας των αγορών, και των Χρηματιστηρίων, μετά τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΣΟΡΟΣ οδήγησε τη Τράπεζα της Αγγλίας σε πτώχευση, το 1992, κερδίζοντας δις. Λίρες.
Φήμες και ψίθυροι ότι οι πολιτικοί μας χρηματοδοτούνται από τον ΣΟΡΟΣ, για περάσουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , διά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στη Λίμνη Πρέσπες έγινε η κηδεία της Μακεδονίας.
Ο κ. Παυλόπουλος διακηρύττει, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ότι ανήκομεν εις την Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την Ε.Ε. των ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εκείνη που μας πτώχευσε, κατόπιν διαταγών ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, για να διαμελίσουν την Ελλάδα.
Τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, τη Θράκη στους Τούρκους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, το Αιγαίο στους Τούρκους.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πολιτικά στελέχη Σιωνιστές, διορισμένους από ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Έχει Προέδρους τους Σιωνιστές Γιούνκερ, Βαν-Ρομπάϊ, & Μπαρόζο.
Έχει επιτρόπους Μονγκερίνι, (ΥΠ.ΕΞ), Γιοχάνες Χαν, (οι οποίοι παρέστησαν στην τελετή της Συμφωνίας των Πρεσπών ή άλλως στη κηδεία της Μακεδονίας).
Έχει Επιτρόπους Μοσχοβισί, Ρένγκλινκ, Νταϊσελμπλούμ,  Σούλτζ, Σεντόνο, Άστον, Ντράγκι, Ντομπρόβσκις, όλοι τους Σιωνιστές, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα Μνημόνια χρέωσης, και πτώχευσης του Ελληνικού Λαού.
Τα μόνα προσόντα για τους Προέδρους, και Επιτρόπους της Ε.Ε. είναι η αγάπη των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ + ΣΟΡΟΣ.    
Η φωνή των Λαών των Κρατών-Μελών πνίγεται στην Ε.Ε. από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Ξεχνάει ο κ. Παυλόπουλος ότι η Ευρώπη των Ζαν-Μοννέ, Ρομπέρ Σουμάν, Σπινέλι, Αντενάουερ, Έρχαρτ, Ντε-Γκώλ, Ντε-Γκάσπαρι,  Σπάακ, και Μπίλλι Μπράντ, ΑΠΕΘΑΝΕ.
Τώρα έχουμε την Ευρώπη της ΜΕΡΚΕΛ, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, οι οποίοι εκμεταλλεύονται οικονομικά τους Λαούς της Ευρώπης, και θέλουν αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.
Το είπε άλλωστε η κυρία Άννα Μπενάκη……………….
 
                   ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                     Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.