COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Η αποικειοηγέτιδα αφικνείται …..


Οι κήλησις επωδών δεν έπαψαν ποτέ να επισκέπτονται την Ελλάδα.  Όλο  και πετυχαίνουν στους στόχους τους χωρίς αντιδράσεις, αλλά τουναντίον με ευκολίαν. Οι επιτυχίες των σαγηνευτών και λαοπλάνων, είναι κάτι το προσβλητικόν για τους Έλληνες και το δεκτόν για τους πολιτικούς οι οποίοι είτε δεν γνωρίζουν τις παγίδες είτε δεν θέλουν να τις αντιληφθούν και να έλθουν αντιμέτωποι με τους «μάγου» που συνδιαλέγονται.
Στην Ελλάδα αφικνείται σήμερον η Γερμανίδα Καγκελάριος. Με τόσον τρισάθλιες καιρικές συνθήκες γιατί δεν κάθεται στην καγκελαρίαν της, να  μεριμνά και να συντονίζει την αποτροπήν δυσμενών καταστάσεων αλλά ήλθε στην χιονισμένην Ελλάδα;


Λατρεύει την χώραν μας για τον θαυμάσιον ήλιον. Τώρα που οι βαρείς νεφώσεις έχουν καλύψει τον ήλιον τι προσδοκά;;;   Όχι πάντως ήλιον, ούτε εκδήλωση συμπαθείας προς την χιονόπληκτην Ελλάδα! ΄Οπως απεκάλυψε γερμανική εφημερία, έρχεται για το θέμα των σκοπίων. Έρχεται να στηρίξει  αφαίρεση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ και να το δώσει σε νεοπαγές κρατίδιον το οποίον το ιδιοποιήθη προ ολίγων  ετών και τώρα το θέλει και επισήμως. Πως οι Έλληνες πολιτικοί  τόσα χρόνια άφηναν να ασελγούν  τρίτοι στο Ιερόν όνομα Μακεδονία;;  Και σήμερα ποίους  θα επηρεάσει; Ακόμα  υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι αδιαφορούν για την Ελληνικότητα του ονόματος Μακεδονία; Φαίνεται  ότι υπάρχουν. Και το λυπηρόν είναι ότι θεωρούνται ή ορθότερον είναι εκπρόσωποί μας για τις λείψεις σοβαρών αποφάσεων και δη κυριαρχικών του τόπου μας. Όταν ο Λαός είναι αντίθετος πως οι εντολοδόχοι του κινούνται ενάντια στην θέλησή του; Σίγουρα θα υποκινούνται υπό το κράτος κάποιας Vis major!!! Αν είναι έτσι τότε βρισκόμεθα σε κατάσταση εκτελέσεως εντολών και ουχί λήψεως αποφάσεων κατά τα συμφέροντα του Ελληνικού χώρου. Και γιατί η αφικνουμένη προς  επηρεασμό, θέτει την Ελλάδα σε υποδεεστέραν μοίραν από το νεοπαγές κρατίδιον; Η επιστημονική άνοδος της χώρας της εδράζεται επί Ελληνικών αρχών. Δεν την συγκινεί αυτό; Και γιατί αναμιγνύεται στις σχέσεις δύο τρίτων χωρών; Θα πείτε αφελείς είναι οι ερωτήσεις.  Δεν είναι καθόλου, δοθέντος ότι απευθύνονται προς τους ους θα ασκήσει ισχυράν  έως πνιγηράν πίεσιν και πρέπει να της απαντίσουν.
n  Θα αποφασίσομεν κατά το συμφέρον της Ελλάδος. Μη αναμειγνύεσθαι διότι  δεν είμεθα αποικία σας! ΄Εχομεν Κυρίαρχον Λαόν όστις μας ελέγχει και μας εκλέγει. Δεν είναι δυνατόν να εναντιωθούμεν προς αυτόν όστις είναι ο Θεματοφύλακας της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας!
Αναμένομεν εναγωνίως να πληροφορηθούμεν ποίοι θα της αντιτάξουν αυτόν ή ανάλογον ισχυρόν αρνητικόν επιχείρημα. Και ακολούθως θα τους κρίνομεν!
Μιχαήλ Στρατουδάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.