COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Τυχόν ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα σημάνει το διαμελισμό της Ελλάδος, διά της ενισχύσεως του Αλυτρωτισμού των Σκοπιανών.
Μόνον οι αφελείς και επιπόλαιοι εφιάλτες Κυβερνητικοί δεν το βλέπουν αυτό.
Προδότης γίνεσαι μόνο εξ’  αφελείας και επιπολαιότητος, και λόγω χρήματος!!!
Το χρήμα επρόδωσε τον ΧΡΙΣΤΟ!!!
(Βλέπε δηλώσεις ΚΑΜΜΕΝΟΥ κατά ΚΟΤΖΙΑ)
ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ……και ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ……(ΜΜΕ)
Οι Κυβερνητικές οργανώσεις, (Κουκουλοφόροι-Μπαχαλάκηδες-Αντιεξουσιαστές), ετοιμάζονται για σύγκρουση με την Αστυνομία, η οποία θα απαντήσει με χημικά, δια τη διάλυση του συλλαλητηρίου των Ελλήνων Πατριωτών.
«Εθνίκια» τους Έλληνες Πατριώτες, αποκαλούν οι Εθνομηδενιστές Σιωνιστές της Κυβερνήσεως, και μερικοί βουλευτές άλλων κομμάτων.
Έτσι θα επέλθει σύρραξης μεταξύ κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων της Κυβερνήσεως των Εθνομηδενιστών Σιωνιστών μειοδοτών, και «Εθνίκων», Ελλήνων Πατριωτών.
Η  ΕΛ.ΑΣ. και μπαχαλάκηδες παίζουν το παιχνίδι των Εθνομηδενιστών προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η  ΕΛ.ΑΣ. πράττει κατά διαταγήν  της Κυβερνήσεως των Σιωνιστών Διεθνιστών.
Οι Μπαχαλάκηδες-Κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα παιδιά του ΣΟΡΟΣ……………
Είναι το όραμα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων να επέμβει, να διαμελίσει τη χώρα………………
Ο Κυριάκος πήγε περιοδεία στη Κρήτη, για να αποφύγει εμπλοκή στα γεγονότα………….
Το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, και ΠΑΣΟΚ της ΦΩΦΗΣ, ποιούν τη νύσσαν…………
Η Εκκλησία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, κ.λ.π., η ηγεσία τους είναι παραδομένη στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Δημοψήφισμα γιατί δεν κάνουν;;;
Γιατί περιφρονούν τον Ελληνικό Λαό;;;
Διότι δεν το επιτρέπουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!!!
Ψηφίζουμε υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τους Έλληνες Πατριώτες ονομάζουν ακροδεξιά ή Εθνίκια, οι δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Η Συμφωνία των Πρεσπών εγράφη από το Δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη του Αμερικανο-Εβραίου ΝΙΜΙΤΣ, υπαλλήλου του ΣΟΡΟΣ, και εκλήθησαν οι χαζοχαρούμενοι ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ να την  υπογράψουν.
Τελευταίες ειδήσεις: Οι Σκοπιανοί (ΝΑΤΟ) εισβάλουν στο Αιγαίο. Ιδού τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες βουλευτές. Άρχισαν τα όργανα από Ντιμιτρόφ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ».
Πηγή: Πενταπόσταγμα
Λίγα 24ωρα πριν ψηφιστεί από τους «Έλληνες» βουλευτές η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, καλά θα κάνουν οι……εθνοπατέρες να διαβάσουν βήμα-βήμα κάθε σημείο της συγκεκριμένης Συμφωνίας, η οποία θα φέρει τον Ελληνισμό προ εκπλήξεων.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΘΡΑΚΗ & ΑΙΓΑΙΟ & ΝΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 ΚΑΛΗ  ΤΥΧΗ  ΕΛΛΑΔΑ.

Η διακήρυξη  ψήφισμα το οποίο δεν παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω των δακρυγόνων και το οποίο θα παραδοθεί αύριο είναι το εξής:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΨΉΦΙΣΜΑ 
Πανεθνική λαϊκή Σύνοδος, 
που έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, 
στην Πλατεία Συντάγματος -Αθήνα 
Εμείς, η Πανεθνική λαϊκή Σύνοδος που εκπροσωπεί και τους απανταχού απόδημους Έλληνες, συγκεντρωθήκαμε εδώ, σήμερα, σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική συνέλευση για να δηλώσουμε ότι: η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ως εκ τούτου αδιαπραγμάτευτη. Έτσι, δεν παραδίδουμε την ιστορία μας, το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά ούτε αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα σε αλλοεθνείς.
Η σημερινή Πανεθνική λαϊκή Σύνοδος αποτελεί συνέχεια των πάνδημων, μεγαλειωδών συλλαλητηρίων που έγιναν σε πλήθος πόλεων της Ελλάδος, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού για την απόλυτη ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Για το ίδιο θέμα υπήρξαν ψηφίσματα 43 δήμων της Μακεδονίας μας, κοινή δήλωση 22 Μητροπολιτών της Βορείου Ελλάδος, δήλωση του Αγίου Όρους, ενώ κατετέθησαν δημοσίως επιστολές, ψηφίσματα και εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφών Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μετά από όλες αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις του λαού δηλώνουμε ότι: Η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι άκυρη, καταστρέφει τη χώρα μας, είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις δημοσίου Διεθνούς Δικαίου και του Ελληνικού Συντάγματος και εκθέτει την πατρίδα μας σε άμεσο κίνδυνο διαμελισμού.
ΕΝΤΕΛΛΟΜΑΣΤΕ
1) Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να τηρήσει το Άρθρο 1, παράγραφος 2 του Συντάγματός μας όπου ρητά αναγράφεται ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και την παράγραφο 3 που επιτάσσει, ότι: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». Έτσι τον καλούμε να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» με ύστατη πράξη την υποβολή παραίτησής του. 
2) Προς την Κυβέρνηση, να αναγνωρίσει τον λανθασμένο χειρισμό του θέματος και να ακυρώσει αμέσως, πριν την εισαγωγή της στη Βουλή, τη «Συμφωνία των Πρεσπών», καταγγέλλοντας την σκοπιανή πλευρά για τις παραβιάσεις της «Συμφωνίας» αυτής, από την επομένη της υπογραφής της. Άλλως να διενεργήσει αμέσως Δημοψήφισμα.
3) Προς τη Βουλή των Ελλήνων, να εκφράσει τη δηλωμένη επί του θέματος λαϊκή βούληση, καταψηφίζοντας τη «Συμφωνία των Πρεσπών».
4) Προς τη Δικαιοσύνη, να διενεργηθούν αμέσως τα προβλεπόμενα από αρμόδιους εισαγγελείς με αντικείμενο τη διερεύνηση ποινικών αδικημάτων με σχέδιο, σκοπό και δόλο, από τους πολιτικούς εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, όπως της εσχάτης προδοσίας, ενεργητικής ή παθητικής δωροδοκίας, πράγμα που αναφέρθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, και κατάχρηση κρατικής εξουσίας.
Παράλληλα, να καταγγελθούν διεθνώς και αρμοδίως όσοι συνήργησαν σε αυτήν τη διεθνή απάτη σε βάρος της χώρας μας, ώστε να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις και να απαιτηθούν αποζημιώσεις από αυτούς.
Η Πανεθνική λαϊκή Σύνοδός μας ψηφίζει αυτή τη Διακήρυξη με ακλόνητη πίστη στην πατρίδα και τη δημοκρατία, έτοιμη να τηρήσει όσα προβλέπει το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, και ειδικά στην παράγραφο 4 όπου καθορίζεται ρητά: «Hτήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
--
"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ"

Η  ΥΠΟΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ
ΕΣΧΑΤΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ  ΤΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΛΕΕΙ  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
 Πηγή: PRONEWS
Όταν ο Σ. Μιλόσεβιτς πρότεινε στον Κ. Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό των Σκοπίων , και ο Κ. Μητσοτάκης είπε ΟΧΙ, διότι δεν του επέτρεψε το ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων.
Ήτο και ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ  υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το έμαθε η  CIA, (το έμαθαν οι Κοσμοκράτορες), και ο Μιλόσεβιτς εδολοφονήθη.
Ήταν η εποχή που οι αρχηγοί των Κρατών, ( απείθαρχοι προς τη Ν.Τ.Π.)  εδολοφονούντο. (Βλέπε πρόεδρος ΚΕΝΕΝΤΥ).
Τώρα δωροδοκούνται από τους Κοσμοκράτορες, για πουλήσουν τα Εθνικά θέματα. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

Ομάδα  Διεθνών Σχέσεων



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.