COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Προσβολή στον Έλληνα Πρωθυπουργόν

Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στην Ηρώδου Αττικού δόθηκε συνέντευξή  με την ευκαιρίαν της αφίξεως στην Χώραν μας του Πρωθυπουργού  της Ολλανδίας Μαρκ  Ρούτε. Ερωτήσεις υπεβλήθησαν άμφω. Μία από αυτές δεν ήταν η ενδεδειγμένη και στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ολλανδή δημοσιογράφος απευθυνομένη στον Έλληνα Πρωθυπουργόν τον απεκάλεσε ψεύτην! Συγκεκριμένως είπε.

n  Πρωθυπουργέ κ. Μητσοτάκη πότε επιτέλους θα σταματήσετε να ψεύδεστε; Να ψεύδεστε για τις επαναπροωθήσεις να ψεύδεστε για το τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα; Σας παρακαλώ σταματήστε να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μου και την νοημοσύνη όλων των δημοσιογράφων στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά στοιχεία κι εσείς συνεχίζετε να τα αρνείστε και να ψεύδεστε, αυτό είναι σαν ναρκισσιστική κατάχρηση. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Γιατί δεν λέτε πως “οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους, περιμέναμε έξι χρόνια, κανείς δεν έκανε τίποτα, θα πρέπει να γίνουν μετεγκαταστάσεις, δεν τις κάνουν, τώρα πρέπει να μιλήσω και ναι, κάνω βίαια, απάνθρωπα επαναποωθήσεις”. Γιατί σταματήσατε να χτυπάτε την πόρτα των Βρυξελλών για το θέμα των μετεγκαταστάσεων.

Ότι και αν κάνει η Ελλάδα στο θέμα των μεταναστών, έπρεπε να ερωτήσει με ευγένειαν να μάθει κάτι περισσότερον απ΄ όσα δεν γνωρίζει και όχι να υβρίζει χυδαίως τον Πρωθυπουργόν μιάς Χώρας και κατά συνέπειαν το Λαόν της!

Ο Πρωθυπουργός δεν ήταν τόσον αυστηρός.  Της είπε αφού ανέπτυξε το μεταναστευτικόν.

n  «Δεν θα κουνάτε το δάχτυλο στην Ελλάδα, δεν θα μας προσβάλλετε»!

Η Ολλανδή Δημοσιογράφος δεν είχε χώρον στην αίθουσα και έπρεπε να απέλθει αμέσως. Ολίγος σεβασμός στον χώρον που ευρίσκετο ήταν απολύτως αναγκαίος. Αλλά δεν πταίει κανείς άλλος ειμή  εμείς οι Έλληνες που καταστήσαμεν την χώραν μας χώρον διωγμένων ψυχών και δεν τις αφήνομεν να βαδίζουν ελευθέρως προς τις χώρες της Ευρώπης όπως επιθυμούν. Και αυτό πρέπει να γίνει. Να γεμίσει η Ολλανδία μετανάστες και ύστερα να έλθει η αναιδής δημοσιογράφος να μας πεί τις ενέργειες της χώρας της.

Αλλά και στον τομέα του εμπορίου τους έχομεν κακομάθει τους Ολλανδούς και μας αρπάζουν όλα τα χρήματα ιδίως στα τυροκομικά προϊόντα. ΄Εχομεν γάλατα και τυριά άριστα, Γιατί προτιμάμεν τα Ολλανδικά;;;;Ας στραφούμεν μετά μανίας στα Ελληνικά προϊόντα και ας μη υποστηρίζομεν τους υβριστές μας.

Δεν μας τιμά. Έχομεν αξιοπρέπειαν!  Είναι ο πλούτος μας. Ας μη την χάνομεν!

10/11/2021

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.