COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σοβαρά εμπόδια προκύπτουν για τον Κο Δράκο από την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του & τις απώλειες στήριξης στελεχών της Ν.Δ

Σκληρή αναμένεται η εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής κυρίως για τον κ. Δ. Δράκο που εξακολουθεί να βλέπει τον Πέτρο Τατούλη να προηγείται και καλείται επιπλέον να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά εμπόδια που προκύπτουν από τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του και τις απώλειες στήριξης στελεχών της Ν.Δ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»
Το γεγονός επιβεβαίωσε και η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ με σχετικό δημοσιευμά της, όπου αναφέρει ότι ο Πέτρος Τατούλης θα έχει το προβάδισμα και για τον δεύτερο γύρο, γεγονός στο οποίο θα συντελέσουν η μείωση της αποχής, η κινητοποίηση του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και η εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα στελέχη του συνδυασμού του κ. Δ. Δράκου. Μάλιστα, δεν αποκλείται οι υποστηρικτές του κ. Δράκου που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. να αλλάξουν ρότα τη δεύτερη Κυριακή, αφού ήδη φλερτάρουν με το υπό ίδρυση κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και δεν θα έχουν κανένα λόγο, όπως υπογραμμίζεται στο σχετικό άρθρο να ξαναψηφίσουν τον επικεφαλή του συνδυασμού Δυνατή Πελοπόννησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.