COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ DEBATE

Αφού προχώρησε σε απανωτές ακυρώσεις ζωντανών τηλεοπτικών συζητήσεων πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη Δράκο, χρησιμοποιώντας τόσο φαιδρές δικαιολογίες που προκάλεσε ακόμη και δύο δημοσιογράφους της πρωϊνής ζώνης να βγουν επώνυμα και να τον στηλιτεύσουν ότι «έχει πάρει ψηλά τον αμανέ», ο Πέτρος Τατούλης ακύρωσε και το τελευταίο debate, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.

Ο υποψήφιος της κυβέρνησης και του Καρατζαφέρη φοβάται να βγει και να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο διαλόγου και επιχειρημάτων. Φοβάται να σταθεί απέναντι στο Δημήτρη Δράκο και να μετρηθούν πολιτικά και αυτοδιοικητικά μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης. Φοβάται να δείξει την αυτοδιοικητική και πολιτική του γύμνια.

Ο Πέτρος Τατούλης δεν ξέρει την Αυτοδιοίκηση, ούτε και έχει πρόταση και πρόγραμμα για την Πελοπόννησο. Απλά, βλέπει την Περιφέρεια ως μία στάση τράνζιτ, στο ταξίδι της πολιτικής του ματαιοδοξίας, με στόχο να ξαναβρεθεί στα v.i.p. σαλόνια της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Περιφέρει σαν μπαλωμένο λάβαρο τον ισχυρισμό του περί της δήθεν ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, ενώ είναι «ο σερβιτόρος» -όπως τον αποκάλεσε δημόσια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- της κυβέρνησης του μνημονίου και του ΔΝΤ.

Εμείς νοιαζόμαστε για τον τόπο. Έχουμε όραμα και κάνουμε πράξη τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Από την άλλη μεριά, ο Π. Τατούλης ψάχνει πανικόβλητος να καλυφθεί από τα συντρίμια του μύθου του που καταρρέει. Αν έχει την παραμικρή ιδέα ή πρόταση γύρω από την Αυτοδιοίκηση και την Πελοπόννησο, πέρα από τις αόριστες εκθέσεις ιδεών που χρησιμοποιεί ως «πρόγραμμα», τον προκαλούμε και τον προσκαλούμε για απευθείας αντιπαράθεση σε μέρα, ώρα, μέρος και ακροατήριο στα οποία από κοινού θα συμφωνήσουμε. Αλλιώς, παραδέχεται ότι το μόνο για το οποίο αγωνιά τούτη την ώρα είναι η βαριά ήττα του, να μη γίνει πανωλεθρία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του
συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.