COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο Νομάρχης Λακωνίας Κ. Φούρκας παρέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ν.Α. Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ν.Α. στο Διοικητήριο.
Τον κ. Τατούλη υποδέχθηκε εκ μέρους του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο Πρόεδρος κ. Νίκος Καλογεράκος και στη συνέχεια ο Νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία που είχε με τον κ. Τατούλη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Πολιτισμού και τη μεγάλη συμβολή του στο θέμα του Μουσείο Σπάρτης , με την αγορά του οικοπέδου.
Δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι το έργο της Ν.Α. θα συνεχισθεί γιατί ο κ. Τατούλης γνωρίζει τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας.
Στη συνέχεια παραδίδοντας τη σκυτάλη στην κ.Τζανετέα βαθύτατα συγκινημένος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της Αντιπεριφερειάρχη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.
Η κα Τζανετέα ευχαρίστησε τον κ. Φούρκα για την πολυετή συνεργασία τους στον χώρο της Ν.Α. . Ευχαρίστησε, επίσης τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της και δήλωσε ότι όραμα – στόχος μας είναι μέσα από σκληρή δουλειά να κάνουμε την Πελοπόννησο Ευρωπαϊκή Περιφέρεια και κάλεσε όλους να σταθούν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών γιατί όπως δήλωσε ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία για να βγει ο τόπος από την κρίση.
Ο κ. Π. Τατούλης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα , κατά την διάρκεια της ομιλίας του, είπε ότι αισθάνεται ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη των πολιτών της Πελοποννήσου.
Δήλωσε ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει όλες της απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ηγηθεί σε αυτή την Πανεθνική προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να μπορέσει η χώρα μας να βγει από τη μεγάλη κρίση και την μεγάλη οικονομική ύφεση και ότι ο Καλλικράτης είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει γίνει από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους αλλά είναι και εξαιρετικά μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε όλοι μαζί , πολίτες και πολιτικά πρόσωπα.
Πρόσθεσε επίσης ότι οφείλουμε να σχεδιάσουμε με μεθοδικότητα , υπακούοντας σ’ ένα συγκεκριμένο αναπτυξιακό μοντέλο , εγκαταλείποντας τις πελατειακές σχέσεις , με κύριο γνώμονα την αποδοτικότητα οφείλουμε να πραγματώσουμε με απόλυτη διαφάνεια όλα αυτά που σχεδιάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.