COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ F.C: Ενίσχυση με Γιάννη Καρύδη... 

  • Χρήστος Παπαγεωργίου
Την  τελευταία του μετεγγραφική ενίσχυση πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες,  ο Αστέρας Βαλύρας, καθώς ο  πρόεδρος των  «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης  Γιώργος Φωτεινός (ΦΩΤΟ), συναντήθηκε με τον Ιθωμίτη μεσοεπιθετικό άσο Γιάννη Καρύδη και αφού ο τελευταίος πήρε την «ελευθέρας» του από το καλαματιανό σωματείο της  Ομόνοιας  Καλαμάτας συμφώνησαν σε όλα και έπεσαν οι υπογραφές!
0 Καρύδης δεν χρειάζεται  ιδιαίτερες συστάσεις , συγκαταλέγεται στους ποιο έμπειρους φορ του Μεσσηνιακού ποδοσφαιρικού,  με ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ δείγματα δουλειάς έδειξε την τελευταία τετραετία,  στις ομάδες που αγωνίσθηκε  όπως ο γειτονικός Αστέρας Αρφαρών (σ.σ. 2ος σκόρερ της κατηγορίας στην Α΄ Μεσσηνίας), ο Εθνικός Μελιγαλά και την περσινή σεζόν η Ομόνοια Καλαμάτας του Παντου Τζανετάκου. Ο ίδιος,  σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr  τόνισε μεταξύ άλλων χαριτολογώντας,  ότι προτιμάει να μιλήσει… μέσα στο γήπεδο, γυρίζει στην ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρέτησε και ο πατέρας του από διάφορα πόστα τόσο ως ποδοσφαιριστής για δυο δεκαετίες  και πλέον και πρόεδρος της Βαλυρας,  εκεί που ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από την παιδική ομάδα μαζί με τους Γιώργο Γεωργακόπουλο, Δημήτρη Στρατή,  Χρήστο Καίσαρη, Δημήτρη Σιάγκρη κ.α.
ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: Παράλληλα, με ενέργειες του προέδρου  κ. Φωτεινού και των στενών συνεργατών του στην επιτροπή μετεγγραφών,  Ιωσήφ Δημητρακόπουλου, και Βασίλη Μπακόπουλου)  σήμερα εκδόθηκαν από την  ΕΠΟ, τα δελτία των  καινούριων αποκτημάτων όπως οι Πατρίκ Καίσαρης, Χαρίλης Φουρναράκος, Παναγιώτης Σταθόπουλος, Ευστράτιος Καλαφάτης, Νικολόπουλος, Μπούτρος, Μπουραντώνης, Κώστας Καυκούλας, και Θόδωρος Καυκούλας, ενώ εκκρεμούν και τα δελτία των Πανταζή, Καρμπαλιώτη, και Κουλέτση.
ΚΥΡΙΑΚΗ (7μ.μ.) ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο Αστέρας θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Καλαμάτας την Κυριακή στις 7 το βράδυ υπό φως των προβολέων στο γήπεδο της Παραλίας που χρησιμοποιεί η Αναγέννηση και ο Δήμος Καλαμάτας τοποθέτησε πρόσφατα πλαστικό τάπητα.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Μια σειρά φίλοι επαγγελματίες από την περιοχή της Ιθώμης και των δήμων Μεσσήνης, Καλαμάτας και Οιχαλίας/ Μελιγαλά τα τελευταία χρόνια στηρίζουν οικονομικά τον ιστορικό σύλλογο του Αστέρα Βαλύρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.