COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

«Λαθρομετανάστευση».

Είναι λυπηρό πως οι Ευρωβουλευτές μας δεν είναι οργανωμένοι ώστε συντονισμένοι να θέτουν στόχους και ερωτήσεις  για να βοηθήσουν την Πατρίδα. Λίγοι Βουλευτές εκπληρώνουν το προς την Πατρίδα καθήκον. Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και αρκετοί λαμβάνουν  θέσεις εναντίον της Ελλάδος. Η χειρότερη αντιπροσωπεία που υπάρχει στην ΕΕ είναι η Ελληνική. Ελάχιστοι βουλευτές έχουν τα πνευματικά προσόντα να παρακολουθήσουν τα θέματα της Ευρωβουλής, μερικοί δε προσπαθούν να καταστούν ευχάριστοι στους αξιωματούχους της Ε.Ε προδίδοντας την Πατρίδα τους. Έπρεπε κάθε μήνα να υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ του έργου των Ευροβουλευτών ενώπιον του Προέδρου της Βουλής, των αρχηγών κομμάτων και των υπευθύνων βουλευτών για να συζητήσουν όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την Πατρίδα μας. Ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει όλους μας είναι η «Λαθρομετανάστευση».
Οι παράπλευρες απώλειες από την λαθρομετανάστευση αποτιμώνται σε νεκρούς, βιασμούς, αρρώστιες, θανάτους, ναρκωτικά και απώλεια της ασφάλειας και της ελευθερίας του Λαού. Το κόστος των Λαθρομεταναστών είναι μεγάλο, ενώ η αμυντική ισχύ της  χώρας εξασθενεί. Και όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου προκειμένου να αλλοιώσουμε την εκλογική βάση, ρίξουμε το επίπεδο πολιτισμού, επιβαρύνουμε τον Π/Υ, πιθανόν να αιματοκυλίσουμε την Πατρίδα και καταλήξουμε σε ένα εσωτερικό πόλεμο μεταξύ Ισλαμιστών- Νεοταξικών και των αντιδρώντων Ελλήνων.

         Παρέμβαση της Κομισιόν για τον ιό του Δυτικού Νείλου μετά από Ερώτηση του Νότη Μαριά
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) είναι πρόθυμη να παρέμβει στο σημαντικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί λόγω του ιού του Δυτικού Νείλου, δήλωσε στις 12/09/2018 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντρουκάιτις απαντώντας σε σχετική Ερώτηση του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά.
Στην παρέμβαση του ο  Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η επιδημία λόγω του ιού του Δυτικού Νείλου έχει εξαπλωθεί σε 58 Δήμους της χώρας με αποτέλεσμα να έχουμε 22 νεκρούς ενώ τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 189.
Μάλιστα είπε ότι 27 δήμοι της Αττικής βρίσκονται σε μολυσματικό κλοιό ενώ το 1/3 των κρουσμάτων παρουσιάστηκαν στην Μακεδονία.
Επισυνάπτεται σχετικό βίντεο:
https://youtu.be/IdwuGyfn8hM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.