COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της καταστροφής της Ελλάδος.

1.     Στον ΠτΔ ο οποίος με τους βαθυστόχαστους λόγους του βοήθησε το Ισραήλ να φτιάξει το κράτος του στην Ευρώπη. Ορθώς οι Έλληνες της Αυστραλίας δεν θέλουν να σας βλέπουν.
2.    Συγχαρητήρια στον υπέροχο ήρωα Υπουργό Άμυνας Καμμένο, που είτε μιλάει είτε πέρδεται την ίδια αξία έχει.
3.    Συγχαρητήρια σε όλους τους Πατριώτες της Βουλής, στη θέση τους θα είχα αυτοκτονήσει.
4.   Συγχαρητήρια στον Διοικητή της ΕΥΠ που δεν παραιτείται αν πρώτα δεν εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.

5.    Συγχαρητήρια στην Στρατιωτική και δικαστική εξουσία, την με πρώτη για την άψογη φύλαξη των συνόρων μας και γιατί παρείχε ως θεραπαινίς των Λαθρομεταναστών εξαίρετο service, στην δε δεύτερη για την κατανόηση στην ισλαμική βαρβαρότητα την οποία και Ελληνοποίησε με δικαίωμα ψήφου.
Κύριε Κοτζιά εσείς είστε το άλας της Ευρώπης που εμπεδώσατε το Ευρωπαϊκό ιδεώδες «Της Ασχήμιας, της Μικρότητας  και της Ψευτιάς» γι αυτό και ο κ. Καμμένος σας εμπιστεύθηκε.

Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής



Διόδοτος



Posted: 21 Sep 2018 10:02 PM PDT

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ζάεφ: «Σε όλο τον κόσμο η μόνη “Μακεδονία” είμαστε εμείς»! - Στήριξη από ΗΠΑ (upd)

Ξεπέρασε κάθε όριο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος μιλά για "Μακεδονία" και μόνο χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
Ταυτόχρονα μας κάνει τη... χάρη να πει ότι η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, αλλά Μακεδονία δεν υπάρχει άλλη πλην της... "δική του".
Σε συνέντευξη του στο MKD ο Ζόραν Ζάεφ  ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντας πως "Μακεδονία" είναι μόνο τα Σκόπια, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την περιφρόνησή του στην  όποια συμφωνία των Πρεσπών με την οποία ούτως ή άλλως εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια με ελληνική «υπογραφή». Αλλα και αυτό το "Βόρεια" δείχνει να τον ενοχλεί καθώς δεν υπάρχει τίποτα εκτός από σκέτο "Μακεδονία" για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.
«Η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, η δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο.
Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε.»
Ζάεφ: «Όλος ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει την Μακεδονία»
Ο ίδιος τόνισε ότι μετά από την Συμφωνία των Πρεσπών για πρώτη φόρα όλος ο κόσμος αναγνωρίζει την «Μακεδονία». «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε (για το δημοψήφισμα). Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας. Έτσι πλέον η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες ζουν σε μακεδονικό έθνος που αναγνωρίζεται από όλους και πλέον η ταυτότητα θα είναι επιβεβαιωμένη και δεν θα γίνει αντικείμενο διαφωνιών ενώ επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται στην «μακεδονική» γλώσσα. Και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».
Υποστήριξη από τις ΗΠΑ για το δημοψήφισμα
Ο Ζόραν Ζάεφ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και με πάρα πολύ θερμά λόγια για τις ΗΠΑ. Όπως τουρκικά!

Με φαινομενικά «αθώες» ΝAVTEX η Τουρκία έχει ξεκινήσει  να ροκανίζει τη διεθνή θάλασσα του Αιγαίου με δόλιο στόχο να την μετατρέψει σε τουρκική κυριαρχία και επικράτεια, βασιζόμενη στην πλήρη απραξία της ελληνικής κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, με τις NAVTEX 902, 903 και 908/2018, η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις με πυρά και ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης καθ΄ όλη την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018 σε περιοχή μεταξύ Ρόδου- Καστελόριζου.
Η τουρκική περιοχή δεν καταλαμβάνει  ελληνική κυριαρχία διότι είναι σχεδιασμένη πέραν των 6νμ των ελληνικών χωρικών υδάτων Ρόδου – Καστελόριζου, γεγονός το οποίο επισημαίνει πονηρά η Άγκυρα στις τουρκικές NAVTEX.
Το θέμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται απλό και ακίνδυνο, ωστόσο ο σχεδιασμός της τουρκικής περιοχής (η περίκλειστη κόκκινη περιοχή στον χάρτη) κρύβει πολλές και αλυσιδωτές αντιδράσεις σε βάρος της Ελλάδας.τόνισε, οι ΗΠΑ ήταν πάντα στο πλευρό τους, σύμμαχοι ενώ θέλουν και την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ.Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει την ισχυρή υποστήριξη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Mάικ Πένς, για το δημοψήφισμα αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.  Μία ημέρα μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο και ενώ ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ, σε μήνυμά του στο Facebook, τονίζει την αμερικανική στήριξη στο «Ναι», κάνοντας μάλιστα λόγο για μία «στιγμή – κλειδί» για τη χώρα του.
«Η συμφωνία εξασφαλίζει ασφάλεια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς. Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά από τη συνάντηση, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έγραψε:
«Καλωσορίσαμε τον Ζόραν Ζάεφ στον Λευκό Οίκο. Επιβεβαίωσε την ισχυρή υποστήριξη της ιστορικής συμφωνίας για την επίλυση του ονοματολογικού με την Ελλάδα. Η εφαρμογή της συμφωνίας θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή».
"Εμφύλιος" Τσίπρα-Ζάεφ για τη «μόνη Μακεδονία» 
Οι προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ πως τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία» βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσαν αναταραχή και τη... διόρθωση του σκοπιανού πρακτορείου.
Ειδικότερα, στο πρακτορείο ΜΙΑ το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης πλέον έχει ως εξής:
«όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα άλλο κομμάτι είναι στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας. Και κανείς ποτέ δεν θα επιχειρήσει να αρνηθεί τη δική μας Μακεδονία. Το προσθετικό “Βόρεια” κάνει διάκριση μεταξύ των περιοχών σε Βουλγαρία και Ελλάδα που αποκαλούνται “Μακεδονία”».
Το πρωτότυπο απόσπασμα: «Το βόρειο κομμάτι της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό κομμάτι της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν θα υπάρχει άλλη στην κόσμο».
Βέβαια, επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι στη δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού.

Αποκάλυψη: Πού οδήγησε η μη «αναχαίτιση» των τουρκικών NAVTEX στο Αιγαίο - Τα Διεθνή Χωρικά Υδατα έγιναν...




Όπως φαίνεται στον χάρτη τμήματα της περιοχής των τουρκικών ασκήσεων εισέρχεται 26νμ εντός του
FIR Αθηνών και εκτείνεται 37νμ νοτίως των τουρκικών χωρικών υδάτων των 6νμ.Στο τμήμα αυτό η Άγκυρα δεν έχει καμιά αποκλειστική κυριαρχική αρμοδιότητα, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης που να απορρέει από τη διεθνή νομιμότητα και τις Συνθήκες.
Το τμήμα αυτό της τουρκικής περιοχής καλύπτει διεθνή θάλασσα που κείται νέτος του FIR Αθηνών. Παρά ταύτα η Άγκυρα μετατρέπει αυτή την περιοχή σε τουρκική κυριαρχία  ισχυριζόμενη διεθνώς μέσω των ΝAVTEX ότι αυτή η περιοχή κείται εντός του FIR Κων/πολης, που αποτελεί τουρκική κυριαρχία και επικράτεια.
Και τούτο γιατί ο ICAO, από το 1950 και ΜΟΝΟΝ για την περίπτωση της Τουρκίας αναφέρει σαφώς ότι το  FIR Κων/πολης ορίζεται από τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας.
Με την μονομερή μετατόπιση των ορίων του FIR Κων/πολης δυτικά, καταλαμβάνοντας διεθνή θάλασσα, «καπακώνοντας» τμήμα του FIR Αθηνών και εκμεταλλευόμενη στο ακέραιο τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθορισμό των όριων του FIR Κων/πολης, η Τουρκία επεκτείνει την επικράτεια και κυριαρχία της δυτικά σε βάρος της Ελλάδας.
Στην πράξη η Τουρκία κάνει εφαρμογή του τουρκικού νόμου 24611/12.12.2001, με τον οποίο διχοτόμησε το Αιγαίο στα μέτρα της τουρκικής ΝΟΤΑΜ 714/1974 και το ενέταξε κάτω από τον έλεγχο της Άγκυρας και για Έρευνα και Διάσωση θαλασσίων ατυχημάτων (βλ. Χάρτη).
Λόγω της διαχρονικής ελληνικής αδράνειας το 2010 η Τουρκία πέτυχε να καταχωρήσει τον Οκτώβριο του 2010 το νόμο 24611 στο Διεθνές εγχειρίδιο Έρευνας και Διάσωσης του ΙΜΟ ( Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας) ορίζοντας έτσι το μισό Αιγαίο ως περιοχή της Άγκυρας για θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση.
Η παρούσα τουρκική άσκηση- που δεν είναι και η πρώτη του είδους- έχει βαρύτατες συνέπειες σε βάρος της Ελλάδας, διότι:
α) Με τις ασκήσεις αυτές μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου η Τουρκία μετατρέπει παράνομα τη διεθνή θάλασσα και το διεθνή εναέριο χώρο σε τουρκική κυριαρχία, με αποτέλεσμα η κατευθείαν διαδρομή- πρόσβαση από Ρόδο προς Καστελόριζο να καθίσταται αδύνατη ακόμα και για μεταφορά  επισήμων προσώπων.
Η τουρκική κυριαρχία στην περιοχή, μολονότι είναι άκρως παράνομη τείνει να νομιμοποιηθεί λόγω αδιαφορίας και αδράνειας της κυβέρνησης, αφού μέσα στον χρόνο οι Τούρκοι πέταξαν με τις κλωτσιές από την περιοχή τον τότε υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλη, τον αρχηγό ΓΕΣ και την προηγούμενη εβδομάδα και τη νέα υφυπουργό Άμυνας κα Κόλλια (η οποία για ευνόητους λόγους ούτε κατάλαβε τι της ήρθε στο κεφάλι), με την κυβέρνηση συνολικώς να τρώει Μακεδονικό χαλβά από τα Σκόπια.
β) Η παράνομη επέκταση της τουρκικής κυριαρχίας στην περιοχή της άσκησης  εξαφανίζει την ελληνική ΑΟΖ Ρόδου – Καστελόριζου – Καρπάθου, ακόμα και της Αν Κρήτης ( βλ. Χάρτη) με αποτέλεσμα η τουρκική ΑΟΖ να φτάνει μέχρι τα δυτικά οικόπεδα γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ ακόμα και μέχρι την ΑΟΖ της Αιγύπτου.(σς και μόνον οι χθεσινές τουρκικές δηλώσεις για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ δυσκολία αφήνουν αμφιβολίες για τον τελικό στόχο όλων αυτών των τουρκικών ενεργειών).
Η παρούσα κυβέρνηση, (όπως και όλες οι προηγούμενες μηδεμιάς εξαιρουμένης) δεν αντιμετωπίζει την κάθε τουρκική παρανομία σε βάρος της Ελλάδας κατά τη γένεση της, αλλά αφήνει την επίλυση του προβλήματος, που έχει στο μεταξύ δημιουργηθεί για αργότερα και μάλιστα για .. την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή για κανέναν και ποτέ , προς τέρψη της Άγκυρας.
Έτσι από το 2015 η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή τη δοκιμασμένη τακτική του τίποτα με αποτέλεσμα η Τουρκία να έχει μετατρέψει από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο περιοχές της διεθνούς θάλασσας σε τουρκική κυριαρχία και να θέτει την ελληνική κυριαρχία νήσων και βραχονησίδων που δεν αναφέρονται ονομαστικώς στις Συνθήκες στα άχρηστα, όπως στις περιπτώσεις της Τζουράφα, Οινούσσες Παναγιά Χταπόδια Μελαμπιούς κ.α.

πηγή: pronews
Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
Posted: 21 Sep 2018 09:13 PM PDT

Ευρωπαϊκή πηγή μυστικών στρατιωτικών πληροφοριών, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή: Μετά την ανάλυση όλων των πληροφοριών και των δορυφορικών εικόνων σχετικών με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους UAV 20 / IL 20, το οποίο ανήκει στην ομάδα των αποκαλούμενων « μυστικών ηλεκτρονικών αεροσκαφών » (ELECTINT electronic intelligence) βεβαιώνουμε :
1) Το ρωσικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος που έπληξε το στόχο του ενώ βρίσκονταν στην ακριβή απόσταση των 35,6 χλμ. από την αεροπορική βάση του στη Hameimem της Λατάκια.
2) Το αεροπλάνο χτυπήθηκε στις 22: 56 ώρα Δαμασκού.
3) Το αεροσκάφος που εξαπέλυσε τον πύραυλο είναι τύπου F / 16D / F 16D κατηγορίας 16.
4) Ο πύραυλος που εκτοξεύθηκε από αυτό το αεροσκάφος είναι μικρού βεληνεκούς πλευρικός βραχίονας , AIM-9.
5) Εκτοξεύθηκε κατά του ρωσικού αεροσκάφους από απόσταση 6 χιλιομέτρων και διακοσίων μέτρων (6200 μέτρα).
6) Το Ρωσικό αεροσκάφος είχε αποστολή να διαδραματίσει έναν αποτελεσματικό ρόλο στην αντιμετώπιση των πυραύλων του ισραηλινού αεροσκάφους μεταφέροντας ακριβείς πληροφορίες για τις ισραηλινές επιχειρήσεις από αέρος σε άμεσο χρόνο στο κέντρο διοίκησης και τις μονάδες της Συριακής αεράμυνας .
7) Ο άνωθεν ρόλος του ήταν και ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να συντριβεί.
7) Χτυπήθηκε από τον ίδιο το διοικητή της ισραηλινής αεροπορικής μοίρας, η οποία συμμετείχε στο τελευταίο κύμα των αεροπορικών επιθέσεων κατά της Συρίας…

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 ρωσικά μαχητικά Sukhoi 35 παραβίασαν τον ισραηλινό εναέριο χώρο κατά μήκος της ακτής. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν  έδωσε εντολή να πετάξουν και να διεισδύσουν στην ισραηλινή ακτή και να πετάξουν με υπερηχητικές ταχύτητες σπάζοντας το φράγμα το ήχου. Πέταξαν κατά μήκος ολόκληρης της ισραηλινής ακτής από τα σύνορα του Λιβάνου μέχρι το Σινά.
Τα αεροσκάφη μετέφεραν τους πολύ σύγχρονους πυραύλους…. Στη συνέχεια επέστρεψαν πετώντας πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα στη βάση τους στη Συρία ενώ δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από πλευράς ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας που παρέμεινε καθηλωμένη.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πηγή: 
dimpenews.com
 
Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.