COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ένα διαχρονικό βιβλίο αυξημένου Ελληνικού ενδιαφέροντος, στο Amazon.com

Το διαχρονικό βιβλίο «για όλες τις εποχές» του Λεωνίδα Κουμάκη «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» αποτελεί μια συγκλονιστική καταγραφή, μέσα από προσωπικά βιώματα του συγγραφέα, αφ΄ ενός μεν της πολιτικής αφελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και της καθ΄ ημάς Ανατολής, αφ΄ ετέρου δε  της μακροπρόθεσμης, επεκτατικής στρατηγικής της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος –και όχι μόνο- την οποία ακολούθησαν  μεθοδικά όλες ανεξαιρέτως οι Τουρκικές κυβερνήσεις, μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης στις 24 Ιουλίου 1923. 
Το βιβλίο «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» εκδόθηκε μεταξύ 1993 και 1996  σε πέντε συνεχόμενες εκδόσεις (4.000 αντίτυπα η κάθε έκδοση) εκ των οποίων οι 3 εκδόσεις (12.000 αντίτυπα) στα Ελληνικά και οι 2 εκδόσεις (8.000 αντίτυπα) στα Αγγλικά. Τα περισσότερα από τα αντίτυπα αυτά, προσφέρθηκαν από τον συγγραφέα Τιμής Ένεκεν σε χιλιάδες παραλήπτες μεταξύ των οποίων:

6.000 σχολικές βιβλιοθήκες σε ολόκληρη την Ελλάδα, 1.200 Έλληνες δημοσιογράφους, όλα τα τότε μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου, όλα τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, τους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, τους ανά τον κόσμο Έλληνες Πρεσβευτές και Προξένους, επιλεγμένες μονάδες Πολεμικής Αεροπορίας, σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής πνευματικής και κοινωνικής ζωής, 626 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, 439 μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου, 100 μέλη της Αμερικανικής Γερουσίας, 653 μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, 575 μέλη του Γαλλικού Κοινοβουλίου, 591 μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου του Καναδά, 223 Μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Αυστραλίας κ.α.
Το 2008, δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» επανακυκλοφόρησε στην τέταρτη Ελληνική έκδοση με Εισαγωγικό Σημείωμα του Ελληνοαμερικανού Βυζαντινολόγου και ιστορικού, Καθηγητή Σπύρου Βρυώνη Jr. καθώς και ένα νέο παράρτημα με σχόλια από τις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου.
To 2019 το βιβλίο επανακυκλοφορεί στην Αγγλική του έκδοση («The Miracle  ATrue Story») από την πλατφόρμα του Amazon (Kindle Direct Publishing). 
Η διάθεση, στην Αγγλική γλώσσα, από το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο του κόσμου ενός διαχρονικού βιβλίου που αφορά την Τουρκική πολιτική απέναντι στον Ελληνισμό, δίνει την ευκαιρία σε πολιτικούς, διπλωμάτες, δημοσιογράφους, ιστορικούς, μελετητές ή απλούς αναγνώστες να μάθουν την αλήθεια «από πρώτο χέρι», με αυθεντική καταγραφή σημαντικών γεγονότων της περιόδου 1955-1964, μέσα από τα προσωπικά βιώματα και τις εμπειρίες του συγγραφέα.  
Το βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» αποτελεί «ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο, απαραίτητο σε κάθε Ελληνικό σπίτι σαν δείγμα Εθνικής κληρονομιάς» (Βασίλης Πορτοκάλης, Δημοσιογράφος, Σικάγο – ΗΠΑ, 1995) αλλά και μια συγκλονιστική και εξαιρετικά χρήσιμη μαρτυρία για όλους τους ξένους που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για τα Ελληνοτουρκικά θέματα του τελευταίου αιώνα. 
Η εξαιρετικά κρίσιμη, τρέχουσα συγκυρία στα Ελληνοτουρκικά θέματα καθιστά το βιβλίο αυτό εξαιρετικά επίκαιρο – και ας έχει γραφτεί πριν από 25 ολόκληρα χρόνια!
Το  «The Miracle  A true story» , διατίθεται από το Amazon.com προς 10 US $ ανά τεμάχιο (9 περίπου Euro), πλέον τα έξοδα αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.