COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η σύνεση ας οδηγήσει τις αποφάσεις μας

 Γράφει η Αντωνία Μπούζα
Αναπλ.Γραμμ.Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ.
Η σωτηρία της πατρίδας επιβάλλει στις 18 Ιουνίου να κυβερνηθεί ο τόπος από μία Κυβέρνηση Εθνικής προτεραιότητας και ευθύνης .Τα κόμματα πλέον, αρχίζουν και μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί το μείζον, που είναι η σωτηρία της πατρίδας.Οι αδικίες του μνημονίου , δημιούργησαν σοβαρές επιπλοκές στη Δημοκρατία μας και καθημερινά βλέπουμε να κυριαρχούν νοσηρά φαινόμενα παρακμής της πολιτικής μας ζωής, τα οποία υποβαθμίζουν έτι περαιτέρω το Δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Απαιτείται για να προχωρήσουμε και να ξεπεράσουμε το σκόπελο, να υπάρξει άμεση άρση των αδικιών προς τους ασθενέστερους Έλληνες και επαναφορά του κοινωνικού χαρακτήρα του κράτους.
Οι εκλογές αυτές, θα σηματοδοτήσουν την πορεία μας στο μέλλον ή την επιστροφή στο απώτερο παρελθόν όπου υπήρχαν μεγάλες κοινωνικές ανισότητες.

Ενώ επιβάλλεται να έχουμε ξεκάθαρο και στοχευμένο λόγο μόνο για τη σωτηρία της πατρίδας και το αύριο των Ελλήνων μέσα στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι , βλέπουμε κόμματα να κατέρχονται στις εκλογές αυτές με έναν προγραμματικό λόγο θολό , με κυρίαρχη τη δημαγωγία,με αναπάντητα πολλά καυτά ερωτήματα και με μία φανερή υποκρισία ως προς τις προθέσεις τους.
Αδιάφορο είναι ειλικρινά για τους Έλληνες το ποσοστό που θα λάβει το κάθε κόμμα , οι όποιες αντιπαραθέσεις ,αλλά και το μέλλον των πολιτικών μας.
Εκείνο που είναι μείζον, είναι ν΄ αρχίσει να ξανακυλά το νερό στ΄αυλάκι , οι Έλληνες να ξαναβρούν την ελπίδα , η οικονομία μας να κινηθεί ξανά και να σταματήσει το κακό με όλη αυτήν τη δυστυχία που βιώνει ο λαός μας και στην οποία μας οδήγησαν συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές.
Όλο αυτό το διάστημα έγινε σαφές πως κάποιοι θέλουν τους λαούς υποταγμένους στη μοίρα που αυτοί όρισαν και πως και η μικρή Ελλάδα θεωρήθηκε εύκολος στόχος για κερδοσκοπία και πειραματισμούς.
Τώρα που οι λαοί αντιλήφθηκαν το παιχνίδι των διεθνών κερδοσκόπων, τώρα που αρχίζουν και αντιστέκονται, τώρα που διαφαίνεται πως οι Ευρωπαϊκές ηγεσίες θ΄αλλάξουν την αδιάλακτη στάση τους, είναι η ώρα της Ελλάδας να κινηθεί με σύνεση.
Γνωρίζοντας μετις υστεροβουλίες ορισμένων, παραμένοντας όμως μέσα στο παιχνίδι, οφείλουμε να επανακαθορίσουμε την πολιτική μας σύμφωνα με τις αντοχές του λαού και να σταματήσουμε τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος μας, είτε από αυτούς που ονειρεύονται την αποπομπή μας από την Ευρωζώνη, είτε από αυτούς που θέλουν να μας καθυποτάξουν μέσα στην Ευρωζώνη.
Αυτήν τη χρονική στιγμή πρέπει να επιλέξουμε Κυβέρνηση που θα έχει μοναδικό της μέλημα την ανάπτυξη του τόπου , την άρση των αδικιών, τη διασφάλιση των συμφερόντων της Ελλάδας και την εκμετάλλευση της περιουσίας και του πλούτου της, αποκλειστικά προς όφελος του λαού . Επίσης , την καθιέρωση της κοινωνικής δικαιοσύνης που αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική αρμονία και την ισότητα των πολιτών ενός κράτους, αλλά και την εξάλειψη της ατιμωρησίας που οδήγησε την πατρίδα μας στο έλεος πολιτικών συμμοριών που ατιμώρητα κατάκλεψαν τον πλούτο μας και μας οδήγησαν στη φτώχεια.
Αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε συμπατριώτες την Κυριακή , αποφασίζοντας με νηφαλιότητα και επιλέγοντας για ηγέτιδα δύναμη της Χώρας μας, τη Νέα Δημοκρατία που έχει αποδείξει πως είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί αυτήν την ώρα να μας βγάλει από το αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.