COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους των Αστυνομικών υπαλλήλων και του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνάντηση με εκπροσώπους των Αστυνομικών υπαλλήλων και του Πυροσβεστικού Σώματος, είχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο βουλευτής Α'Αθηνών Γιάννης Πανούσης και ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του κόμματος Βασίλης Μαστρογιάννης. Η συνάντηση έγινε ενόψει της κατάθεσης του σχεδίου νόμου για την «Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη». 

 Oι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων των Αστυνομικών έκαναν λόγο για συρραφή διαταγμάτων και διατάξεων που δεν εξυπηρετούν τη μεταρρύθμιση της ΕΛ.ΑΣ., ενώ όπως τόνισαν το σχέδιο νόμου προβλέπει την κατάργηση 6.700 οργανικών θέσεων αστυφυλάκων τη στιγμή που όλοι οι δείκτες δείχνουν αύξηση της εγκληματικότητας. Από την άλλη οι εκπρόσωποι των Πυροσβεστών έθεσαν το θέμα της ομοιογένειας όσων υπηρετούν σήμερα στην Πυροσβεστική, τονίζοντας ότι το σχέδιο που βρίσκεται δεν εξυπηρετεί τους στόχους του Σώματος. 
 Εκ μέρους των εκπροσώπων των Αστυνομικών Υπαλλήλων και του Πυροσβεστικού Σώματος στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Χρήστος Φωτόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), Ιωάννης Κατσαμάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Μιχάλης Τολίκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής, Αθανάσιος Παπαμαργαρίτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστών Ελλάδας, Νικόλαος Αθάνατος, ο β' αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών, Γιάννης Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Γιώργος Καστανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.