COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η Μακεδονία παράπλευρη απώλεια της ατυχούς συμπεριφοράς μας

Και όχι μόνο η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα σταδιακά.


Οι Μανιάτες γνήσιοι απόγονοι των Σπαρτιατών αδούλωτοι επί 2000 χρόνια και κάτι, απάτητος τόπος από Ρωμαίους, Οθωμανούς, Βαυαρούς, χρειάστηκε μόλις μια δεκαετία επί πασοκ για να ερημοποιηθεί η Μάνη.

Η Μακεδονία υπερήφανος τόπος σαν θαλασσόδαρτο σκαρί στα κύματα/στίφη βαρβάρων που επί 2000 χρόνια και κάτι ποτίζουν με αίμα αυτή την γη και επιπλέον με το αίμα των Μακεδονομάχων για να μείνει ελεύθερη και ελληνική και χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 4 χρόνια ένας αδίστακτος ανθέλληνας να υπογράψει την κερκοπορτα καθιστώντας το μέλλον της αβέβαιο.

Ένας αδίστακτος τύπος που είχε στο ντι εν ει του τη  μεθοδολογία των καταλήψεων και την εισήγηση σε απεργίες ενώ εξέλειπε οτιδήποτε το δημιουργικό, ψηφίστηκε έχοντας στις προεκλογικές ομιλίες  μόνο ψέματα.

Και με περισσή τέχνη υπουργοποίησε όσους θα του ήταν χρήσιμοι σε περίπτωση απομάκρυνσης του Καμένου. Είχε προβλέψει ή το παιχνίδι ήταν στημένο εξαρχής; Όπως και να έχει ήταν μεγαλοφυές, με λιγότερους από 150 βουλευτές είχε καβάντζα και έπραξε αυτό που ονειρευόταν όλος ο ανθελληνικός κόσμος εδώ και δεκαετίες.

Μια συμμορία του 4% έγινε κυβέρνηση γιατί μια μεγάλη μερίδα των ελλήνων που πίστευαν ότι θα ξανακερδίσουν την καλοπέραση τους, καλοπέραση με δανεικά, τους ψήφισε.

Πίστεψαν τα ψέματα για μισθούς, συντάξεις και επιδόματα και τους έκαναν κυβέρνηση.
Μια ομάδα χωρίς πρόγραμμα αλλά με πολλά ψέματα είχε σαν σκοπό τη ρεβάνς από την ήττα του εμφυλίου εδώ και δεκαετίες. Το άνοιγμα της κερκόπορτας που σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα , την κατάρρευση τη οικονομίας και την εισαγωγή και εγκατάσταση αλλοδαπών και μάλιστα αλλόθρησκων καθιστά το μέλλον δυσοίωνο.

Δεν χρησιμοποίησε την νοημοσύνη του και των συμβούλων του και τον χρόνο του για την ανάταση της Ελλάδας αλλά για την μεθοδολογούμενη και επιδιωκόμενη αποσάθρωση.
Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που πρώτος ξεκίνησε τις κρατικοποιήσεις και το βόλεμα των δικών τους παιδιών, μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου που το έκανε επιστήμη έως και τον Τσίπρα που υλοποίησε το όνειρο των αριστερών του 1918 και που όλοι αυτοί αντί να δημιουργήσουν τις συνθήκες και το πλαίσιο ώστε οι έλληνες να αναδείξουν τις ικανότητες και τις αρετές τους, αντιθέτως τους μπούκωσαν με διορισμούς και επιδόματα και φυσικά, χρέος.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Συμμορίες ταγμένες στο ξεπούλημα της Ελλάδας και μιας από αυτές και της  Μακεδονίας από το 1918.

Μια συμμορία που δεν είχε και δεν έχει σκοπό την ανάταση του έθνους δεν κατέβαλε καμιά προσπάθεια για την ανάκαμψη, αντιθέτως μεθοδικά οδήγησε στο άνοιγμα της κερκόπορτας.

Ποιος φταίει;
Άμυαλοι έλληνες που είτε από βλακεία επαναλαμβάνουν είτε από προσωπικό συμφέρον διαλαλούν ότι φταίει το ευρώ, η Μέρκελ, οι αμερικανοί, οι λαπωνες, ο χριστιανισμός, το πέταγμα της πεταλούδας στην κίνα, η μετατόπιση του μαγνητικού άξονα.

Διαπιστώνω με λύπη μου ότι κάποιοι εντέχνως να επιδίδονται στο δήθεν μίσος των ευρωπαίων για εμάς. Μας μισούν, μας ζηλεύουν, μας εκδικούνται, θέλουν να μας καταστρέψουν, θέλουν να μας διαλύσουν, λένε κάποιοι αφήνοντας εντέχνως απέξω και στο απυρόβλητο την διαφθορά του δημόσιου βίου και το απύθμενα πελατειακό κράτος και βεβαίως την ιδιοσυγκρασία μας που λέει: να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Ένας λαός φτιαγμένος ταγμένος και προορισμένος να κάνει φιλοσοφία και να γεννά στρατιώτες, ήρωες και αγίους σέρνεται στα τέσσερα για μια θέση στο δημόσιο και για ένα ρουσφέτι. Όμοιοι σε όμοιους.

Αυτοί που χωρίς μυαλό και σκέψη ψηφίζουν, βυθισμένοι σε δουλεία και αμάθεια φέρονται και άγονται από καταναλωτικές ορέξεις.

Η Μακεδονία είναι παράπλευρη απώλεια της ατυχούς συμπεριφοράς μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.