COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και ο αφανισμός των Ελλήνων

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης                           Αθήνα 14-1-2014
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος             ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήναι           Προς: α)    Υπουργείο Πολιτισμού.
                                                              β) Υπουργείο Παιδείας και  Θρησκευμάτων.        
                
ΘΕΜΑ: Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και ο αφανισμός των Ελλήνων.

Η παγκοσμιοποίηση, δηλαδή το ‘’μίξερ’’ το οποίο αλέθει πολιτισμικές αξίες, εθνικές ταυτότητες, εθνικές συνειδήσεις και κάθε τι που εκ του φυσικού του διαφοροποιεί τις ιδιοσυστασίες-ιδιοσυγκρασίες των λαών δημιουργώντας έναν οικουμενικό χυλό επίμικτων και αλλοιωμένων φυλετικά ανθρώπων, είναι ένα καταστροφικό σχέδιο που ο μέσος Έλληνας εξακολουθεί να αγνοεί βομβαρδιζόμενος από θολοκουλτουριάρικα αντιρατσιστικά μηνύματα μιας επίπλαστης πολυπολυτισμικότητας που τον κάνει να ψελλίζει υπνωτισμένα την φράση της μόδας ‘’Δεν είμαι ρατσιστής… Δεν είμαι ρατσιστής…’’.
Ωστόσο το μοχθηρό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης κατά της ανθρωπότητας και ιδίως κατά των Ελλήνων (διότι στους Έλληνες εστιάζεται το ενδιαφέρον του παρόντος άρθρου), είναι ένα ανθελληνικό σχέδιο με επί μέρους χρονικές αφετηρίες μερικές εκ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε:
1) Ο Γερμανός ποιητής, δραματουργός, ιστορικός και κριτικός Friedrich von Schiller, (1759-1805) σε μια έκρηξη απορίας του έγραψε:  

«Καταραμένε Έλληνα, όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω! Αν τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου πρώτος και αξεπέραστος… Αν επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, εσύ κορυφαίος και ανυπέρβλητος… Αν για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισότητα, εσύ ξανά μπροστά μου, ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα… Καταραμένη γνώση. Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσος μικρός είμαι, ασήμαντος και μηδαμινός;». 
2) Ο Γραμματέας των Ευρωπαίων Βασιλέων και Υπουργός Εξωτερικών της Αυτοκρατορικής Αυστρίας, περιώνυμος Μέτερνιχ από το 1815 μέχρι το 1828, δεν έπαυε ποτέ να διακηρύττει ότι, «Oι Έλληνες είναι επικίνδυνος λαός και πρέπει οπωσδήποτε να συντριβεί…». 
3) Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας του 19ου αιώνα, Λόρδος Λοντοτέρρυ, αγορεύοντας στην Αγγλική Βουλή είχε δηλώσει απερίφραστα ότι, «Η Ελλάς πρέπει να καταστεί όσο το δυνατόν ολιγότερον ισχυρά και επομένως ακίνδυνος για τα συμφέροντά μας, ο δε λαός της πρέπει να γίνει μικρόψυχος ως τα Έθνη του Ινδοστάν…». 
4) Ο Ουίνστων Τσώρτσιλ που θαυμάζοντας δήθεν, τις νίκες του ελληνικού στρατού κατά των Ιταλών φασιστών, είχε αναφωνήσει το γνωστό: «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», δεν δίσταζε να εκμυστηρεύεται στους συνεργάτες του ότι, «Εάν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλλοίμονό μας…». (Πηγή για τις προαναφερόμενες ανθελληνικές ρήσεις: Γ.Ν. Κοσσυβάκης, (Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, σελ. 167-170, εκδόσεις Κάδμος 2009).
Καθοριστικά χτυπήματα αποτελεσματικής δυστυχώς, ανθελληνικής προπαγάνδας, υπήρξαν και οι επιρροές που άσκησαν προς κάθε κατεύθυνση (πολιτική, κοινωνική και κυρίως εκπαιδευτική), οι κύριοι, κύριοι Φαλμεράυερ και Κίσινγκερ. 
5) Ο μεν Φαλμεράυερ, Αυστριακός στην καταγωγή, περιηγητής, δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός, στο γνωστό του σύγγραμμα, το 1835, με τίτλο: ‘’Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων’’, ισχυρίστηκε ότι οι νεοέλληνες δεν κατάγονται από την φυλή των Ελλήνων αλλά προέρχονται από Σλαύους που εισέβαλλαν στην Ελλάδα τον μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους και αναμίχθηκαν με ελληνόφωνους Βυζαντινούς πρόσφυγες από τους οποίους προέκυψε ο λαός των σύγχρονων Ελλήνων.
Συγκεκριμένα ο Φαλμεράυερ γράφει: «Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευτή από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθεί από την Ελλάδα… Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μια νέα φυλή, συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλαύων. Οι Σκύθες-Σλαύοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες. Ένας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισσου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μια δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μια αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων… Ένα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Έλληνες…». 
 Κι όμως, παρόλο που η θεωρία του Φαλμεράυερ έχει καταρριφθεί πλήρως, τόσο από Έλληνες ιστορικούς μελετητές όσο και από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η καθαρότητα του DNA (γενετικής σύστασης) των Ελλήνων ανέρχεται σε ποσοστό 99,5%, εξακολουθούν να υπάρχουν (εντός και εκτός των ελληνικών πυλών), ανθέλληνες υποστηρικτές της άποψης, ότι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Σλαύους, Αλβανούς και Τούρκους. 
 (Για την κατάρριψη της θεωρίας του Φαλμεράυερ, βλέπε: α)Κ. Παπαρρηγόπουλο, ‘’Περί εποικίσεως σλαυικών τινών φύλων εις την Πελοπόννησον, Αθήνα 1843, β)Γ. Βελουδή, ‘’Ο Jakob Philip Fallmerayer και η γέννηση του ελληνικού ιστορισμού’’).
6) Ο δε Κίσινγκερ, διάσημος Αμερικανοεβραίος διαμορφωτής της κοινής γνώμης και επί πολλών χρόνων υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, εισηγήθηκε επισήμως τον σχεδιασμό απορφανισμού των σύγχρονων Ελλήνων από τις μακραίωνες πολιτισμικές τους ρίζες, λέγοντας ότι, «Αν θέλουμε να πατάξουμε αυτόν τον ατίθασο λαό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Ίσως τότε αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Πρέπει να πλήξουμε τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε τη δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή που για μας είναι στρατηγικής σημασίας». 
Και γιατί αυτό το μένος κατά των Ελλήνων; (θα ρωτήσει εύλογα ο αναγνώστης). Και οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις;Tο Υπουργείο Παιδείας; Δεν θα έπρεπε να μεριμνά ώστε μέσω των εκπαιδευτικών του συγγραμμάτων να πληροφορεί τις διαδοχές των γενεών για την ανθελληνική δράση; Για την αλήθεια; (Πικρόχολα χαμόγελα). 
Μα οι περισσότεροι κρατούντες όλων των Υπουργείων από της επανασύστασης του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα, είναι προσκυνημένοι ταγοί, τύποις και ουσίας, εγκοσμίως και μεταφυσικώς στην δυτικοευρωπαϊκή και αμερικανοεβραϊκή παγκοσμιοποίηση της ισοπέδωσης των ελληνικών κυρίως αξιών και στο έλεος του δικτάτορα Θεού Γιαχβέ και των εβραίων ραβίνων του, σύμφωνα με τις διδαχές των οποίων, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι έναντι ενός και μοναδικού Θεού. Μια επίπλαστη και ξενόφερτη ‘’αξία’’ που γαλούχησε τους νεοέλληνες καθιστώντας τους φοβικούς έναντι των άλλων λαών. 
Ο γράφων δεν επιθυμεί να ανοίξει αναλυτικά το θέμα επιρροής της ξενόφερτης θρησκείας του Χριστιανο-Ιουδαϊσμού στη χειραγώγηση του σκοταδισμού των Ελλήνων και στη σχέση του με την απόκρυψη της αλήθειας από την εποχή του Βυζαντίου και μετά, διότι θα παρέκλινε του κυρίως θέματος που πραγματεύεται το παρόν άρθρο. Ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημάνει δύο μόνο παραμέτρους. 
Πρώτη παράμετρος: 
Είναι πλέον γνωστό, πως η επίσημη θέση της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας (όχι μεμονωμένοι παπάδες), ήταν κατά της επανάστασης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων από τους Τούρκους οι οποίοι ήθελαν να επιβάλουν την δική τους παγκοσμιοποίηση. Το δε υποτιθέμενο λάβαρο που ύψωσε ο Ιεράρχης Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και μάλιστα ανήμερα της εορτής του ‘’Ευαγγελισμού της Θεοτόκου’’ είναι αστικός μύθος που εξυπηρετεί την Εκκλησία η οποία προσπαθεί να απεκδυθεί, να εξωραΐσει, να εξομαλύνει και τελικά να αποποιηθεί τις δουλοπρεπείς γονυκλισίες που έκανε στους Οθωμανούς επί 400 σχεδόν χρόνια. (Για περισσότερα περί αυτού του μυθεύματος, Γ. Ν. Κοσσυβάκης, Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, εκδόσεις Κάδμος σελ. 180, και ιστορικό περιοδικό ‘’ΤΟΤΕ’’, τεύχος 34, σελ. 49). 
Δεύτερη παράμετρος: 
Eίναι επίσης γνωστό, πως η ελληνική επίσημη εκπαίδευση είναι καθοδηγούμενη από την επιβληθείσα θεοκρατία της Ορθοδόξου Εκκλησίας η οποία ούτως ή άλλως εκ του δόγματός της, ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση και τους διεθνιστές υπηρέτες της. Συν του γεγονότος ότι χωρίς να το ομολογεί, ουδέποτε αρέσκεται στην προβολή των Ελλήνων διανοητών και φιλοσόφων προγόνων μας, λαμβανομένου υπόψη ότι οι Έλληνες σοφοί ήταν πολυθεϊστές και όχι Χριστιανοί. Άλλωστε πως είναι δυνατόν να παραδεχθείς και να επιτρέψεις στους νεοέλληνες Χριστιανούς την προβολή και διδασκαλία των επιστημονικών και πολιτισμικών επιτευγμάτων των προγόνων τους Ελλήνων… ‘’ειδωλολατρών’’; Απόδειξη του θεοκρατικού ελέγχου που ασκεί το χιλίων τετρακοσίων ξενόφερτο θρήσκευμα, στην επίσημη εκπαίδευση του νεοελληνικού κράτους από την επανίδρυσή του μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός ότι στις πέντε ονομασίες που έχει αλλάξει το Υπουργείο Παιδείας από το 1833 μέχρι το 2013, ενυπάρχει πάντα ο όρος ‘’Θρησκευμάτων’’ πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, ούτε και σε αυτές που είναι χριστιανικές. 
Ακολουθεί το χρονολόγιο των εκάστοτε ονομασιών του Υπουργείου Παιδείας. 
1833-1974: Η επί των Εκκλησιαστικών και της Δημοσίου Εκπαιδεύσεως Γραμματεία της Επικρατείας. 
1974-2009: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. 
2009-2012: Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. 
2012-24/6/2013: Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού. 
25/6/2013 μέχρι σήμερα: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. 
Μερικό συμπέρασμα του γράφοντος είναι, ότι ένα Υπουργείο Παιδείας το οποίο είναι λειτουργικά σφιχταγκαλιασμένο με τις επιταγές μιας θρησκείας που από την ‘’φιλοσοφία της’’ πρεσβεύει την παγκοσμιοποίηση, δεν πρόκειται να προβάλει ποτέ το οτιδήποτε θα ξεπέρναγε την μετριότητα των νεοελλήνων, πόσο μάλλον τις προγονικές τους καταβολές που θα τους αφύπνιζαν και θα τους μετέτρεπαν πάλι σε ‘’ηνίοχους που ξεπερνάνε την σκοταδιστική τους άβυσσο με αχίλλειο πήδημα’’.  
Τα υπόλοιπα ολοκληρωμένα συμπεράσματα σχετικά με την επιρροή του χριστιανισμού στα μυαλά των Ελλήνων, επαφίενται στον αναγνώστη.  
Ωστόσο για τους πλέον δύσπιστους οι οποίοι θα θεωρήσουν ότι δεν είναι δυνατόν όλος ο δυτικός κόσμος να έχει μεθοδεύσει ειδικά τον αφανισμό των Ελλήνων, ας παρακολουθήσουμε το ιστορικό του γενικότερου σχεδίου μεθόδευσης του αφανισμού των λαών της Γηραιάς Ηπείρου το οποίο σήμερα βρίσκεται εν εξελίξει και στην πατρίδα μας, βαίνοντας στα τελευταία στάδια προ της τελικής του επίτευξης. (Πηγή: identita 11-12-2012, μετάφραση Ε. Αναστασιάδη).
Ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi (1894-1972), γιος ενός διπλωμάτη επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής καταγωγής και μιας πάμπλουτης Ιαπωνέζας, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, υπήρξε από τους βασικούς εμπνευστές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης η οποία έγινε σκόπιμα για να προγραμματιστεί εν συνεχεία, ο αφανισμός των λαών της Ευρώπης. Όχι δεν πρόκειται για σχήμα οξύμωρο, αλλά τουναντίον, εύλογα εφικτό. 
Το 1922 λοιπόν, ο Goudenhove Kalergi (όνομα με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων), ιδρύει το κίνημα ‘’Πανευρώπη’’, στοχεύοντας σε μία ομοσπονδία εθνών που θα ετίθετο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκμεταλλευόμενος τις πολιτικές γνωριμίες του πατέρα του, υποστηρίζεται από τους Τσέχους πολιτικούς Tomas Masaryk, Edrard Benes και τον Αυστριακό τραπεζίτη Max Warburg ο οποίος και χρηματοδοτεί το κίνημα με τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο πρόεδρος Karl Renner αναλαμβάνουν καθοδηγητές του κινήματος και συνεπικουρούνται από τους Γάλλους πολιτικούς Leon Bloum, Aristide Briand και άλλους. Μεσολαβεί ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος και το κίνημα αναστέλλει τις δραστηριότητές του αλλά εν συνεχεία με την υποστήριξη του Winston Churchill (νάτος πάλι ο Τσώρτσιλ), της ιουδαϊκής μασονικής στοάς Β΄nai B΄rith και της εφημερίδας New York Times, o Goudenhove Kalergi επαναδραστηριοποιείται και η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου ενωμένης Ευρώπης. 
Η πεμπτουσία του σχεδίου του Goudenhove Kalergi βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το βιβλίο ‘’Praktischer Idealismus’’, στο οποίο δηλώνει ότι, «οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Δηλώνει ξεκάθαρα ότι, «οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. (Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα σήμερα;).
Ο Goudenhove Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ; O Goudenhoye kalergi γράφει επ`αυτού: 
«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων». 
Αν και σε κανένα σχολικό βιβλίο δεν αναφέρεται ο Goudenhove Kalergi οι ιδέες του, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία (όχι με αιματηρούς πολέμους αλλά με αθρόες επιμειξίες που έχουν ήδη γίνει και γίνονται ολοένα αυξανόμενες σε βάθος λίγων γενεών). 
 Μάλιστα προς τιμήν του Goudenhove Kalergi ιδρύθηκε και το ομώνυμο ευρωπαϊκό βραβείο με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι που έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga το 2006, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel το 2010, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy το 2012 και έπεται συνέχεια. 
Στην εν λόγω γενοκτονία, προτρέπουν και οι συνεχείς εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών προς τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να δεχτούν εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά ‘’Population division’’ των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο ‘’Μετανάστευση: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού’’, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο.  
Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στις ευρωπαϊκές χώρες, θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων κυβερνητικών μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Αλλά ο μοναδικός σκοπός των μέτρων της αθρόας μετανάστευσης, είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, μετατρέποντάς τον σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Goudenhove Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. 
Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή». 
Το συμπέρασμα είναι ότι αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Goudenhove Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης από την οποία βεβαίως, δεν εξαιρείται η χώρα μας. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: ‘’Τα παιδιά του Kalergi‘’. 
Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και της ανθρωπιστικής αποβλάκωσης που καλλιεργείται από τα εντεταλμένα μέσα μαζικής πληροφόρησης, οι Ευρωπαίοι αλλά και οι Έλληνες όπως θα αποδείξουμε κατωτέρω, τείνουν όλο και περισσότερο να απαρνούνται την καταγωγή τους, να απαρνούνται την εθνική τους ταυτότητα. 
Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος.  
Σύμφωνα με τον μεταφραστή του άρθρου (identita), Ε. Αναστασιάδη:  
«Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Goudenhove Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Αυστριακο-ουγγρικές έως και Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασιακοί, ψυχολογικοί και λόγοι… γυναικείων επιδράσεων. Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, ‘’εκφυλισμένο ελιτισμό’’. Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα, ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η πρώτη γυναίκα του, η Ιουδαία Ida Roland, που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του και που αργότερα έγινε φημισμένη ηθοποιός. Ο κύριος Goudenhove Kalergi, είχε περιβάλλον και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...». 
Παραθέτουμε 3 επιλεκτικά αποσπάσματα απ` το βιβλίο του Goudenhove Kalergi των οποίων η απόδοση έγινε από την αγγλική μετάφραση και αποτελούν ένα κρεσέντο υπέρ του εβραιοχριστιανισμού ως θρησκευτικά κυρίαρχου της πανσπερμίας των φυλών που θα εισρεύσουν στην Ευρώπη επιμιγνύοντας την, σύμφωνα με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης της.  
1)«Το σύνολο της Ευρωπαϊκής ηθικής έχει τις ρίζες του στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για την χριστιανική η μη χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο μέχρι τον Ρουσσώ, τον Κάντ και τον Τολστόι, ήσαν Εβραίοι επιλογής (Wahljuden) κατά την πνευματική έννοια. Ο Νίτσε είναι ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος». 
2)«Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων… Ο Εβραϊσμός διαμέσου των αιώνων παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής. Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός αποτελούν προσπάθειες για να δημιουργήσουν τον επίγειο παράδεισο». 
 3)«Η Ευρώπη έχει κατακτηθεί θρησκευτικά από τους εβραίους και στρατιωτικά από τους Γερμανούς… ενώ η υπέρτατη πολιτική εξουσία είναι η Ιαπωνία…». 
 Σημείωση του γράφοντα το παρόν άρθρο: 
 Οι ιδιοσυγκρασιακοί και ψυχολογικοί λόγοι του μιγά Goudenhove Kalergi και ο ‘’εκφυλισμένος ελιτισμός του’’, θυμίζουν έντονα την ψυχοπαθολογία του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος σύμφωνα με τους βιογράφους του, Κέρσοου, Κρόκοβ και άλλους, έφερε βαρέως το γεγονός ότι ήταν Αυστριακός και όχι Γερμανός. Γι` αυτό και αμέσως μετά την προσάρτηση της Αυστρίας, εκκένωσε και κατέστρεψε τα χωριά των γονέων του μεταβάλλοντάς τα, σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων ωσάν να ήθελε να εξαφανίσει την καταγωγή του, την οποία έκρυβε πίσω από την προπαγάνδα περί φυλετικής καθαρότητας, επηρεαζόμενος τόσο από την ευγονική των Σπαρτιατών, όσο και από τον αρχαιόφιλο φιλέλληνα, Νίτσε. Δυο παράμετροι (η σπαρτιατική αγωγή και ο Νίτσε), που ακόμα και σήμερα χρεώνονται αδίκως τον ψυχονευρωτισμό και την παραφροσύνη του Χίτλερ. 
 Για τους εντρυφήσαντες στη σχέση μεταξύ των καταβολών-καταγωγής και διαμόρφωσης της προσωπικότητας του ατόμου, σημειώνονται τα ακόλουθα: 
 Ο Goudenhove Kalergi είχε καταπιεστεί στην παιδική και εφηβική του ηλικία από την ιουδαϊκή θρησκοληψία του πατέρα του πράγμα το οποίο τον έκανε να εξελιχθεί σε φανατικό αντισημίτη. Εν συνεχεία όμως για την επίτευξη των σκοπών της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης αναίρεσε τις αντισημιτικές του απόψεις. 
Ο Χίτλερ ήταν επίσης φανατικός αντισημίτης ίσως γιατί στις καταβολές του έρεε εβραϊκό αίμα. Συγκεκριμένα ο Βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πωλ Μιούλντερς πήραν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ και όπως δήλωσαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό ‘’Κnack’’:  
«Από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις ‘’υπάνθρωπες’’ φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει. Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη. Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πωλ Μιούλντερς.  Οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα. Ο δε Ρόνι Ντεκόρτ ειδικός γενετιστής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν δήλωσε ότι, «Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα». 
Τέλος, αν η Ιουδαία σύζυγος του Goudenhove Kalergi, Ida Roland, επηρέασε καθοριστικά το ήδη πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον της καταγωγής του άντρα της, οι τρεις διαδοχικές σύζυγοι του Χίτλερ, Γκέλι Ράουμπαλ, Ρενέιτ Μίλλερ και Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν άπασες. Πράγμα που καταδεικνύει το επίσης πολύ ιδιαίτερο ψυχωτικό περιβάλλον, του από καταβολές προβληματικού Αδόλφου Χίτλερ. Όσο για τους διαχρονικά λαθροβιώσαντες Εβραίους, είτε εγκωμιασμένοι από τον Goudenhove Kalergi, είτε κυνηγημένοι από τον Χίτλερ, είναι ο περισσότερο λαοπρόβλητος και συνάμα σκιερός λαός της υφηλίου, ως ‘’προστατευόμενος’’ του Θεού Γιαχβέ.  
(Πηγές: α)Κ. Ξενάκη, Εβραϊκές ρίζες είχε ο Χίτλερ, ΤΑ ΝΕΑ, 25-8-2010 και β)Σ. Νικήτας, Η καταγωγή του Αδόλφου, NEWS 247). 
Κλείνοντας το θέμα της γενικότερης μεθόδευσης του αφανισμού της Ευρώπης, είναι ηλίου φαεινότερο, όχι μόνο ότι στο εν λόγω σχέδιο συγκαταλέγονται και οι Έλληνες, αλλά ότι ειδικά οι Έλληνες! πρέπει να αποτελέσουν και αποτελούν τον κύριο και πρώτιστο στόχο του φυλετικού τους αφανισμού. Διότι λόγω του μοναδικού από καταβολής πολιτισμού τους, έχουν (ή δυστυχώς είχαν) και τους ισχυρότερους αμυντικούς μηχανισμούς αντίστασης. Γι` αυτό και το ζηλόφθονο σύμπλεγμα κατωτερότητας των λοιπόν Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες, το οποίο δείξαμε επαρκώς στις προηγούμενες παραγράφους, γέννησε μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης των νεοελλήνων από την πατρώα πολιτιστική και πολιτισμική τους εθνική ταυτότητα, αποδυναμώνοντας κατ` επέκταση και την εθνική τους συνείδηση. Πρόκειται για μία διεργασία εθνικής αλλοτρίωσης που άρχισε αιώνες πριν από το σχέδιο του Goudenhove Kalergi, τις εισηγήσεις του Κίσινγκερ, τις δηλώσεις του Ουίνστων Τσώρτσιλ, τις διακηρύξεις του Μέτερνιχ και τις ανθελληνικές μελέτες του Φαλμεράυερ ο οποίος αμφισβήτησε την καταγωγή των σημερινών Ελλήνων. 
 Το μεγαλείο της ανωτερότητας του ελληνικού πολιτισμού και οι συλλήψεις των ιδεών, εμπνεύσεων, ανακαλύψεων, φιλοσοφικών και επιστημονικών δημιουργημάτων της ελληνικής διανόησης, σίγασαν από τότε που οι Έλληνες αναγκάστηκαν δια πυρός και σιδήρου να εγκαταλείψουν την πατρώα τους Κοσμοθέαση και να υιοθετήσουν τη δήθεν ανθρωπιστική αλληλεγγύη και ταπεινή νοοτροπία του Χριστιανοϊουδαϊσμού ο οποίος χρησιμοποιώντας ως άροτρο την τότε διεθνή ελληνική γλώσσα, εξαπλώθηκε και φώλιασε στην ούτως ή άλλως μεσαιωνική Δύση και Ανατολή, κρατώντας έκτοτε, σε πνευματική ομηρία την ανθρωπότητα και αστυνομεύοντας την φοβική της σκέψη που συν τω χρόνο, της δημιούργησε. 
Σήμερα στη χώρα μας υλοποιείται πλήρως το σχέδιο του Goudenhove Kalergi δηλαδή το σχέδιο της φυλετικής αλλοίωσης των Ελλήνων, διότι το ποσοστό των μικτών γάμων αυξάνεται συνεχώς και οι μιγάδες απόγονοι πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα μετά από 25-30 χρόνια, δηλαδή διάρκεια περιόδου μιας γενιάς, να δικαιωθούν οι μέχρι προ τινός ανοησίες του Φαλμεράυερ. Τα πρόσφατα στοιχεία των μικτών γάμων που γίνονται μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, καταδεικνύουν την φυλετική επιμειξία που θα χαρακτηρίζει τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων ή ακριβέστερα των Ελλήνων υπηκόων, μιας και η ποσοστιαία ελληνική καταγωγή θα βαίνει συνεχώς φθίνουσα.  
Συγκεντρώνοντας και μελετώντας αντιπροσωπευτικό δείγμα δευτερογενούς πηγής πληροφόρησης και συγκεκριμένα τις αγγελίες των δημοσιευμένων γάμων της εβδομαδιαίας κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ, από τις 14 Αυγούστου του 2011, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2013, επί συνόλου 269 αναγγελθέντων γάμων, μόνο οι 193 αφορούσαν ζευγάρια ελληνικής καταγωγής, ενώ οι 76 δημοσιεύσεις αφορούσαν ζευγάρια μικτών γάμων μεταξύ Ελλήνων ανδρών και αλλοεθνών γυναικών ή αντίστροφα, μεταξύ Ελληνίδων γυναικών και αλλοεθνών ανδρών.  Δηλαδή παρατηρούμε ότι σε διάστημα 18 μηνών (Αύγουστος 2011-Ιανουάριος 2013), το ποσοστό μικτών γάμων ήταν 28,25% ή αλλιώς, 3 στους 10 γάμους ήταν μικτοί όπου ο ένας εκ των δύο συντρόφων ήταν αλλοεθνούς καταγωγής. Για τον επιστημονικό κλάδο της στατιστικής, ο αριθμός αυτός των μικτών γάμων είναι ιδιαίτερα υψηλός!
 Ειδικότερα όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία των αναγγελιών, έχουμε: 
Οι Ελληνίδες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Ιράν, Αλβανία, Ουκρανία, Αλγερία, Αιθιοπία, Γεωργία, Γερμανία, Πακιστάν, Δανία, Λίβανο, Ιταλία και Τουρκία. Οι Έλληνες νυμφεύθηκαν γυναίκες από Αλβανία, Βουλγαρία, Καζαχστάν, Γεωργία, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Αμερική, Μεξικό, Πολωνία, Τσεχία, Ισραήλ, Ρωσία, Ιαπωνία, Ζιμπάμπουε, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία και Λευκορωσία. 
Σημειώνεται δε, ότι το δείγμα έχει ληφθεί από τις στήλες αναγγελίας γάμων, μόνο της εφημερίδας ΝΕΑ, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε την τάση του δείγματος και να προβάλουμε το ποσοστό των μικτών γάμων στη χώρα μας, μετά από 25-30 χρόνια, όσο διαρκεί μια γενιά.  
Επίσης, προκειμένου να διαπιστώσουμε τον αυξανόμενο δείκτη του ποσοστού των μικτών γάμων, που έγιναν μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, ανατρέξαμε σε στοιχεία γάμων της περιόδου 2006, ήτοι 5εώς7χρόνια πριν από την περίοδο 2011-2013. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, καθ` όλη τη διάρκεια του 2006 τελέστηκαν 4.218 γάμοι εκ των οποίων οι 944 ήταν μεταξύ Ελλήνων της Κύπρου και αλλοεθνών. Δηλαδή ποσοστό μικτών γάμων 22,38%. Συγκρίνοντας το ποσοστό του 2006 με το ποσοστό του 2011-2013, βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια των 5έως7 (μέσος όρος 6) χρόνων που μεσολάβησαν, είχαμε μία αύξηση μικτών γάμων κατά 5,87%. Εάν θεωρήσουμε το ποσοστό αυτό ως σταθερό (δηλαδή ως μη αυξανόμενο) και αρχίσουμε να το προσθέτουμε ανά εξαετία με αφετηρία το 2011-2013 και καταληκτική χρονολογία το 2041-2043 (διάστημα 30 χρόνων μιας γενιάς), οι πλέον συντηρητικές προβλέψεις, θα μας οδηγήσουν σε ένα αποτρόπαιο ποσοστό μικτών γάμων, της τάξης του 57,60%, καταστροφικό για την ελληνική φυλετική ομοιογένεια του 2041-2043. 
Αναλυτικά: 
2011-2013 (ποσοστό μικτών γάμων 28,25% + 5,87% (έστω η σταθερή αύξηση) = 34,12%, θα είναι το ποσοστό μικτών γάμων το 2017-2019. Και ούτω καθεξής:
2017-2019 (ποσοστό μικτών γάμων 34,12% + 5,87% = 39,99%, το 2023-2025. 
2023-2025 (ποσοστό μικτών γάμων 39,99% + 5,87% = 45,86%, το 2029-2031. 
2029-2031 (ποσοστό μικτών γάμων 45,86% + 5,87% = 51,73%, το 2035-2037. 
2035-2037 (ποσοστό μικτών γάμων 51,73% + 5,87% = 57,60%, θα είναι το ποσοστό των επίμεικτων γάμων στην χώρα μας το 2041-2043. 
Όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Κύπρου, σύμφωνα πάντα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία έχουμε: 
Οι Ελληνίδες Κύπριες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Συρία, Βρετανία, Αμερική, Ρουμανία, Ινδία, Ιράν, Ιορδανία, Ρωσία, Ουκρανία και Γεωργία. Οι Έλληνες Κύπριοι νυμφεύθηκαν γυναίκες από Ουκρανία, Ρωσία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Βρετανία, Σρι Λάνκα, Γεωργία και Ιρλανδία. 
Στα ανωτέρω αποκαρδιωτικά στοιχεία για το παρόν αλλά κυρίως για το βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον της ελληνικής φυλής (μακροπρόθεσμα δεν θα υπάρχει καν), δεν έχουμε συμπεριλάβει στοιχεία μικτών γάμων της ελληνικής ομογένειας με αλλοεθνείς, διότι στην περίπτωση αυτή η κατάσταση είναι προ πολλού εκτροχιασμένη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία (δημοσιευμένα στο Neos Kosmos.com-Ομογενειακή Ενημέρωση και www.gazetta.gr, 28-8-2012), τα οποία έχουν ληφθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων ομογενών και αλλοεθνών, που τελέστηκαν το 1999 μόνο στην Μελβούρνη, ήταν 42%, ενώ (σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή), το 2011 ανήλθαν στο 62%. Δηλαδή σε διάρκεια 12 χρόνων (1999-2011), υπήρξε αύξηση μικτών γάμων κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες. Η δε αλλοεθνείς που προτιμήθηκαν από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ήταν πρωτίστως ιταλικής καταγωγής και δευτερευόντως, αγγλοσαξονικής.  
Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω υπέρογκα ποσοστά μικτών γάμων, αφορούν μόνο τους γάμους θρησκευτικών τελετών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερα αν λάβουμε υπόψη τα ποσοστά και των πολιτικών μικτών γάμων τα οποία δεν αναφέρονται. 
Εν πολλοίς και εν ολίγοις, οι αυξανόμενες επιμιξίες θα επιφέρουν την υποχώρηση της ελληνικής φυλετικής ιδιοσυστασίας μέχρι της πλήρους εξάλειψης της, με συνέπεια την εξαφάνιση του Έθνους το οποίο συντίθεται από δύο βασικούς παράγοντες, την Φυλή και τη Συνείδηση. 
Για την σπουδαιότητα της εννοιολογικής προσέγγισης των όρων αυτών επισημαίνονται τα ακόλουθα: 
Με τον όρο ‘’φυλή’’ εννοούμε την ‘’καταγωγή’’ και με τον όρο ‘’συνείδηση’’ δεν εννοούμε την συνείδηση που έχει ο καθένας για την καταγωγή του (διότι αυτή αφορά στον υποκειμενισμό του καθενός), αλλά την εκ των πραγμάτων καταγωγή του. Διότι μόνο η εκ των πραγμάτων κοινή καταγωγή των συντρόφων, συνεπάγεται κοινούς κληρονομικούς χαρακτήρες, άρα κοινά πνευματικά στοιχεία δηλαδή, κατά το μάλλον ή ήττον, κοινή γλώσσα, κοινό πολιτισμό, κοινή θρησκεία κοινά ήθη και κοινά ιστορικά πεπραγμένα παρελθοντικών βιωμάτων που καταγράφονται ως γενετικές μνήμες. Τα εν λόγω κοινά στοιχεία δεν αποτελούν το καθένα ξεχωριστά, απαραίτητη προϋπόθεση συγκρότησης Έθνους, αλλά η συνύπαρξή τους συντελεί στη συνοχή της κοινότητας, δηλαδή στη δημιουργία ενιαίας συνείδησης. Συνεπώς Έθνος είναι ο φυλετικά ομοειδής λαός που έχει συνείδηση της ύπαρξης του. 
 Όταν λόγω των επιμιξιών διαρρηχθεί η φυλετική ομοείδεια, τότε δημιουργείται το ‘’ψευδέθνος’’ αποτελούμενο από κοινωνούντα άτομα-πολίτες με ετερογενείς φυλετικές ιδιοσυστασίες στις οποίες συγκαταλέγονται τα διαφορετικά ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά καθώς και τα διαφορετικά ψυχικά χαρακτηριστικά. 
Τα ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του μεσογειακού ελληνικού φύλου τα οποία είναι η ορθοκρανία, η μεσοπροσωπία στα όρια της λεπτοπροσωπίας, το μέτριο σωματικό ανάστημα, η λεπτοφυΐα και η λεπτορινία, μεταμορφώνονται σταδιακά (αναλόγως των προσμίξεων), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του διναρικού φύλου των βορείων λαών (μεγαλοκρανία, πλατοπροσωπία, γρυπή μύτη, πλατυϊνία (επίπεδο πίσω μέρος κρανίου) και αφεστώτα ώτα), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του προσωασιατικού φύλου (υψικρανία, βραχυκεφαλία, μεγαλορινία με ανεσπασμένους ρώθωνες, έντονη τριχοφυΐα προσώπου, κατσαρά μαλλιά και μικρό σωματικό ανάστημα) και άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του βαλτικού φύλου (βραχυκεφαλία και ευρυπροσωπία, ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών, ασθενής τριχοφυΐα προσώπου, σώματος και κεφαλής). 
Ως προς τα ψυχικά χαρακτηριστικά τα οποία επίσης διαφέρουν μεταξύ των προαναφερόμενων φύλων, υπόκεινται και αυτά σε αλλοίωση, άμα της οποιασδήποτε φυλετικής πρόσμιξης.
Τελικό συμπέρασμα; Οι επιμιξίες είναι καταστροφικές για όλους τους λαούς και στην ελληνική περίπτωση (γιατί αυτή μας ενδιαφέρει), οι επιμιξίες που γίνονται και θα γίνουν θα μας αλλοιώσουν φυλετικά, μορφολογικά και ψυχικά μέχρι τελικού αφανισμού μας.
Αλλά ποιος ενδιαφέρεται πλέον… Ως και ο γράφων κουράστηκε και σας κούρασε…


Μετά τιμής και πικρίας
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης


ΥΣ: Νεοέλληνα αντιρατσιστή… Άντε και στους γάμους της κόρης σου με τον Πακιστανούλη, Αλβανούλη ή άλλους –ούλη. Διαφωνείς; Μη διαφωνείς. Αλλιώς είσαι ρατσιστής κι ας μη ξέρεις τι σημαίνει η λέξη.
Και κάτι ακόμα… Στα περιοδικά life Style της νεοελληνικής μπουρζουαζίας διάβασα ότι αυτοί οι πήγαινε – έλα, τροϊκανοί βαρβαρούληδες αναζητούν νύφες. Θα τρέξετε;

Λεωνιδας Μπιλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.