COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Σιδηροραβδισμοί στους Έλληνες!

Τι έκαμαν οι Έλληνες και είναι  καταδικασμένοι να δέχονται ανηλεείς ραβδισμούς με ξύλα αλλά και με  σιδηρολοστούς από κακοποιά στοιχεία εντόπια ή εισαγώμενα, για να τους αποσπάσουν χρήματα ή χρυσαφικά ή άλλα αντικείμενα;;
Εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι, είναι τα καθημερινά θύματα των λωποδυτών οι οποίοι με βάναυσα και απάνθρωπα μέσα προσπαθούν να ληστέψουν τους φτωχούς και απροστάτευτους Έλληνες, τους δεινώς βασανισμένους από τα απάνθρωπα αυτά  στοιχεία. Η Ελληνική Κοινωνία υποφέρει φρικτώς και καμμία κρατική δύναμη δεν επεμβαίνει να τους προστατέψει. Είναι έρμαια των κακοποιών στοιχείων.

Ο πάμφτωχος Έλληνας προσπαθεί μόνος του να προφυλαχτεί στοιχειωδώς, ασφαλίζοντας το σπίτι του με πολλαπλές κλειδαριές, με καγκελοφράγματα, με λουκέτα, με συναγερμούς και ότι άλλο μέσον υπάρχει. Προσπαθούν  να τοποθετήσουν όλα τα μέσα αλλά τα χρήματα δεν επαρκούν κι έτσι είναι αφύλακτοι. Αλλά και αυτά να έχουν τοποθετήσει οι λωποδύτες θα εισέλθουν, θα ξυλοκοπήσουν, θα μαχαιρώσουν, θα βιάσουν, θα σκοτώσουν. Να ληστέψουν  στοχεύουν. Οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αμελητέα ποσότητα! Και ας αναφέρει το Σύνταγμα Αρ.7 ότι. «Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας ή άσκηση ψυχολογικής βίας απαγορεύονται και τιμωρούνται όπως ο Νόμος ορίζει». Ο Νόμος υλοποιεί την πρόληψη; Αυτό  έχει σημασία. Όταν υποστεί ο ΄Ελληνας τα φρικτά και ατιμωτικά βασανιστήρια και τον θάνατον τι νόημα έχει το σχετικον άρθρον του Συντάγματος; Στο άρθ. 9 αναφέρεται. «Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο». Τίποτε από αυτά  δεν ισχύει, για την Ελλάδα αυτήν την στιγμήν. Ο ΄Ελληνας δεν ξέρει που  και πως να προφυλαχθεί. Διώκεται από τους κακοποιούς αγρίως  κατά εκατοντάδες την ημέραν. «Δεν έχει χώρο η λύπη  να σταθεί να πλέξει τα μαλλιά της» κατά τον Ρίτσον.

Στις ειδήσεις της 5ης τρέχοντος,  είδαμεν νεαρόν λωποδύτην να χτυπά αγρίως με λοστάρι στα πόδια επιχειρηματίαν ενώ η παρέα του κατέκλεβε το κατάστημα!! Για την δραματικήν αυτήν εικόνα δεν ακούσαμεν το «οι εικόνες είναι σκληρές για παιδιά»!
΄Ομοιες καταστάσεις που είναι αναρίθμητες καθημερινώς, δεν οφείλονται σε ανεπαρκή αστυνόμευση; Ευνόητον ΝΑΙ. Τότε γιατί ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι οι ‘Ελληνες αισθάνονται ασφαλείς. Ποίοι Έλληνες; Μόνον οι έχοντες αστυνομικήν φύλαξη! και δη με χρήματα δικά μας! Πληρώνομεν και άλλοι προστατεύονται!
Η έκταση του φαινομένου πρέπει να είναι μοναδική παγκοσμίως και σε βιαιότητα αλλά και σε διάρκειαν! Δεκαετίες γίνεται αυτή η συμφορά και δεν έχει θεσπιστεί κάτι να την αποτρέψει οριστικώς!
Οι βουλευτές οι οποίοι καθημερινώς στις Τηλεοράσεις λύνουν όλα τα θέματα, σχολίασαν τον συγκεκριμένον ραβδισμόν και τι προτίθενται να κάμουν για την προστασίαν του ανυπεράσπιστου πολίτη; Κανείς δεν μίλησε! Ούτε ποτέ αναφέρθηκαν για τις καθημερινές ανατινάξεις ΑΤΜ, ούτε για τις παραβιάσεις θυρών καταστημάτων με «πολιορκητικούς κριούς»  αυτοκίνητα! Δεν συγκινούνται;
Με τα όσα φρικτά βασανιστήρια ακούμεν καθημερινώς ότι υφίστανται οι Έλληνες ερωτούμεν, θα ενταθεί στο έπακρον η προφύλαξη και η λήψη αποτρεπτικών μέτρων;
                                        Μιχαήλ Στρατουδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.