COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Τιμάρια αλλοδαπών η Αθήνα!!!

Το Κλεινόν Άστυ ασθενεί βαρέως και είναι κλινήρες!  Μας ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία ότι η περιοχή του κέντρου των Αθηνών είναι στον απόλυτον έλεγχον πακιστανών, αφγανών, αλγερινών, μαροκινών και άλλων, οι οποίοι καθ’ οδόν εμπορεύονται!! Είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να κάνει ανάλογην δήλωση; Ποίος ο ρόλος της; Γιατί δεν επεμβαίνει εγκαίρως ώστε  οι παράνομοι να σταματήσουν αμέσως κάθε δραστηριότητα; Που κωλύεται; Μήπως χρειάζεται πολιτικήν άδειαν;  Θα ήταν  κάπως παράδοξον. Ετάχθη για την τήρηση της Τάξεως χωρίς να αναμένει εντολές.
Οι  αλλοδαποί έχουν άδειαν παραμονής και άδειαν εμπόρου; Και γιατί δραστηριοποιούνται στους δρόμους και όχι σε εστεγασμένους χώρους; Απλούστατα διότι δεν διαθέτουν τίποτε από αυτά.  Σκέφτηκαν όταν ήταν στις χώρες τους και απεφάσισαν.
n  Πάμε στην Ελλάδα και θα πλουτίσομεν!

Ήλθαν άρχισαν να εμπορεύονται ναρκωτικά, γυναίκες, να πωλούν λαθραία τσιγάρα με κέρδη που φθάνουν σε τεράστια ύψη!
Γιατί  δίδεται τόση ανοχήν σε όμοιες δραστηριότητες; Οι οδοί γύρω από την Ομόνοιαν, οι Πλατείες  Κολιάτσου, Αμερικής, Αγίου Παντελεήμονος, Σταθμού Λαρίσης Πεδίου Άρεως είναι υπό την απόλυτην κυριαρχίαν δράκας αλλοδαπών και λαθρο εισαγομένων. Δεν είναι εύκολον να κυκλοφορήσει εκεί ’Έλληνας άνευ τρόμου, αφού συνεχώς μεταξύ τους έχουν μάχες σε βαθμόν αγρίας σφαγής επιδιώκοντας ποίος θα κυριαρχήσει στην εμπορίαν της παρανομίας. Είναι δε ανεπτυγμένη η παρανομία σε τόσον βαθμόν, ώστε οι μέν πωλούν και οι άλλοι κηφήνες τους ζητούν χρήματα για να τους…. προστατεύουν! Από που να τους προστατεύουν; Κυριαρχούν στους Ελληνικούς δρόμους και έχουν οργανωθεί και σε προστατευτικές ομάδες!! Όπως ακριβώς στο …σπίτι τους!
Το φαινόμενον είναι ασύλληπτον σε παρανομία και σε έλλειψη φόβου εκ μέρους των παρανόμων. Γιατί δεν φοβούνται τον Νόμον; Είναι δυνατόν Έλληνες λαθρομετανάστες να βρεθούν στο Κάϊρον  η  σε οποιανδήποτε άλλην πόλη, μικρήν ή μεγάλην και να εμπορεύονται στους δρόμους ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα ή γυναίκες;;;; Σε ολίγα λεπτά θα είχαν συλληφθεί και άγνωστον αν θα έβλεπαν ξανά τον ήλιον. Δυστυχώς στην Ελλάδα λέγεται ότι ο δράστης και το θύμα είναι γνωστά στην Ελληνικήν Αστυνομίαν. Για να είναι γνωστά σημαίνει ότι παρενόμησαν. Και τι έγινε; Τους αφήσαμεν και τους είπαμεν να δρουν και να ζουν στην παρανομίαν!!!!! Διοικητική  απέλαση δεν υπάρχει για κάθε παραβάτην;;          
Το φαινόμενον είναι ασύλληπτον σε έκταση από πλευράς παρανομίας σε έναν τόπον  όπου και η παραμονή  τους είναι παράνομος, μας αφήνει  δε αφώνους  η όλη δράση τους. Πως έχουν οργανωθεί αυτές  οι ομάδες, πως κινούνται, και πως είναι περιφρονητές των Νόμων, με την Αστυνομίαν  σε αδράνειαν; Οι δραστηριότητές τους  πολύχρονες!          Εισήλθαν παρανόμως, δρουν παρανόμως και είναι ελεύθεροι και αν ακόμα συλληφθούν. Ποίος υπεύθυνος θα εξηγήσει στον Έλληνα αυτό το φαινόμενον;; Και ποίος πολιτικός θα μας είπει αν όμοιες μεγάλες παρεμβατικότητες, που ταπεινώνουν την Ελλάδα και τους κατοίκους της γίνονται με τόσην ελευθερίαν σε άλλες πόλεις της οικουμένης;;     Μας τιμά ή μας συνθλίβει αυτό;;;;
                              Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.