COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Κηληστές κατέκλυσαν και πάλιν την Πατρίδα μας!!!


Δεν έχουν τελειωμόν οι αφίξεις διαφόρων αξιωματούχων από την Ευρώπην και άλλες χώρες. Τι ζητούν όλοι αυτοί στην Χώραν μας ο ένας πίσω από τον άλλον τα τελευταία εικοσιτετράωρα;; Συνωστισμός εν μέσω πανδημίας, που έπρεπε να τηρούμεν αποστάσεις. Οι επισκέψεις τους δεν είναι πάντως για το καλόν της Πατρίδας μας, όπως το διαισθανόμεθα.

Το ΝΑΤΟ έκαμε την παρουσίαν του την  προηγουμένην  εβδομάδα με ανακοίνωση ότι θα επέλθει τεχνητή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και τουρκίας. Αντέδρασε χλιαρώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ έπρεπε να ήταν άκρως αρνητικός. Μετά από τις χλιαρές αντιδράσεις,  το ΝΑΤΟ ανεσκεύασε και ουσιαστικώς είπε τα ίδια με άλλα λόγια! Σήμερα έχει επέλθει συνάντηση Ελλήνων και τούρκων στρατιωτικών στην έδραν του ΝΑΤΟ!!! Απόλυτη περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού!

Μετά τον εμπρησμόν στην Μόριαν, κάποιοι ευρωπαίοι πολύ φιλεύσπλαχνοι είπαν ότι πρέπει να βοηθήσομεν  την Ελλάδα να φτιάξει νέο κέντρον μεταναστών! Ήλθε δε και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Έλληνας), για να πιέσει όπως οι μετανάστες μείνουν στην Ελλάδα και δεν φύγουν τις χώρες της Ευρώπης!!!  Και αμέσως οι Έλληνες φρόντισαν να δημιουργήσουν νέον κέντρον με αμίσθωτους εργάτες τους φαντάρους μας!!

Για το ίδιο θέμα η γερμανίδα πίεζε αφόρητα την Ελληνικήν Κυβέρνηση, όπως και για τις πρωτοβουλίες του ΝΑΤΟ!

Έφθασεν δε επειγόντως στην χώραν μας, για να σύρει την Ελλάδα σε άνευ όρων διάλογον με την  τουρκίαν και ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου. Στις προσπάθειές του έχει συνήγορον τον αμερικανόν υπουργόν εξωτερικών που ευρίσκεται στην Κύπρον και την γερμανίδα καγκελάριον, η οποία δεν σταματά να πιέζει τον πρωθυπουργόν. Άραγε αντιδρά στις παράλογες προτάσεις της ή λέει μονίμως  ναίσκε;

Μέσα στους άλλους ήρθε και ο υπ. Εξωτερικών  της Αιγύπτου, αυτός που ταπείνωσε την Ελλάδα με την υπογραφήν της ΑΟΖ, αφού μας έβαλε και υπογράψαμεν ότι κάθε επέκταση ΑΟΖ της Ελλάδος με άλλα κράτη θα ζητείται η γνώμη της Αιγύπτου!!!!! Τουθ’ όπερ αναλογικώς σημαίνει ότι κάθε οικογεναειάρχης για να κάμει δεύτερον παιδί πρέπει να παίρνει την  έγκριση της Αιγύπτου! Η παρουσία του εδώ πρέπει να είναι σημαντική γιατί αν θέλομεν να ορίσομεν την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και τουρκίας πρέπει να μας ορίσει η Αίγυπτος πόση ΑΟΖ δικαιούται το Καστελόριζον!!! Βάσει του Διεθνούς Δικαίου δικαιούται 200 ν.μ.  Πόση θα του δώσουν για να ικανοποιηθεί πλήρως η τουρκία και να μπορεί να βγει στην ανατολικήν Μεσόγειον που δεν έχει καθόλου δικαιώματα!!

Παρών και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στηρίξεως, ο οποίος μεταξύ άλλων πρότεινε να καθυστερήσουν οι εκδόσεις νέων συντάξεων!! Είναι και αυτός ένας από του «θεσμούς» που ρυθμίζουν την διάθεση των Ελληνικών πόρων. Αν θέλει η κυβέρνηση να δώσει κάποιαν μικρήν αύξηση σε συνταξιούχους και εργαζομένους πρέπει αυτό να εγκριθεί από του «θεσμούς». Για τα 10 δις Ευρώ που θα πληρώσομεν για εξοπλισμούς αντέδρασαν οι «θεσμοί»;;; Δεν ακούσαμεν κάτι ανάλογον από τις Τηλεοράσεις.

Όλοι αυτοί που μας επισκέπτονται ή με παχειά λόγια λένε ότι είμεθα στο πλευρόν  της Ελλάδος για τις παρανομίες που δέχεται από την τουρκίαν. δεν είναι καθόλου υπέρμαχοι της Ελλάδος! είναι κατά βάση κηληστές όπως τους αποκαλεί ο Πλάτων, ήτοι σαγηνευτές, λαοπλάνοι, μαγευτές,  γητευτές, γοητευτές, καταπραϋντές……

Κατατάξετέ τους όπου νομίζετε.

                                        Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.