COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΘΟΝΟΣ ΣΑΝΟΣ

Πρόσφατα ένας τύπος με άρθρο του αποκάλεσε συριζα και κκε σαν καρκινικό απόστημα και όταν τον ρώτησα που ακριβώς έγκειται το καρκινικό απόστημα άρχισε την ειρωνεία. Αυτός ο άνθρωπος πιθανότατα είναι μέλος νέας πολιτικής κίνησης.
Το καρκινικό απόστημα υπάρχει στην Ελλάδα από γένεσης ελληνικού κράτους. Το τάισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το εξέθρεψε σε υπερβολικό βαθμό (ανάγοντας το σε επιστήμη) ο Ανδρέας Παπανδρέου και μαζί με τους Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά κ Βενιζέλο έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ο συριζα απλώς συνεχίζει την ίδια τακτική.
Το καρκινικό απόστημα λέγεται κομματισμός, λαϊκισμός και πελατειακές σχέσεις και έχει χωθεί βαθειά στο DNA του έλληνα.

Το κκε από τον εμφύλιο και μετά έκανε ότι μπορούσε μέσω των συνδικαλιστών, και την εξουσία των συνδικαλιστών ποιος την έδωσε;;; μονοί τους την έλαβαν;;; όχι βέβαια, την πρόσφεραν οι έκαστοι πρωθυπουργοί με προεξάρχοντα τον Α Παπανδρέου.
Συνεπώς, όταν κάποιος ψήφιζε νδ ή πασοκ και έρχεται σαν μέλος νέας πολιτικής κίνησης να κατηγορήσει τους αριστερούς που πότε δεν είχαν πραγματική εξουσία και να υπερθεματίσει πατριωτικά για να προκαλέσει εντυπώσεις και να κερδίσει υποστηρικτές και να χρησιμοποιήσει πάλι τον κόσμο παρέχοντας του άφθονο δωρεάν σανό, είναι και ανήθικο και επικίνδυνο.
Αν δεν βάλουμε το μυαλό μας σαν πολίτες να δουλέψει, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Σταθείτε μακριά από πατριωτικές κορώνες άνευ ουσίας και επιλέξτε την ουσία. Μελετήστε μέσα στο μυαλό σας αυτό που λέει κάποιος και κρίνετε το και διασταυρώστε το.
Η κοινωνία μας καταρρέει από τα λαμόγια, όχι από τους έξω.
Ένα μικρό ποσοστό είναι πραγματικά αρπακτικά που με πατριωτικές κορώνες θα συνεπαίρνουν τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου είναι έτοιμο και μάλιστα με έμφυτη επιρρέπεια να ενστερνιστεί αφενός και να ενσωματωθεί αφετέρου στον παλμό που εκπέμπει το αρπακτικό. Ένα μεγάλο επίσης ποσοστό είναι πρόθυμο να ακολουθήσει για να βολέψει, να βολευτεί και να λύσει διάφορα προβλήματα με πλάγιους τρόπους. Ένα μικρό ποσοστό σκέπτεται υγιώς.
Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Όταν το 50 + 1 % των ελλήνων πολιτών ξεκινήσει να σκέπτεται υγιώς και απαλλαχτεί από όλα αυτά που προσβάλλουν την ελληνική νοημοσύνη και αξιοπρέπεια τότε η πατρίδα μας θα έχει μέλλον.
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
Δρ Φάνης Α. Τσαπικούνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.