COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Δημ.Δράκος:Θα στηρίξουμε τις προσπάθειες για την αναβάθμιση και την ισχυροποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 12/10

«Με την συμβολή της Περιφέρειας όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά σε ολόκληρη Πελοπόννησο θα στηρίξουμε τις προσπάθειες για την αναβάθμιση και την ισχυροποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης». Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11/10 στο ΤΕΙ Καλαμάτας και της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ανδρέα Κανάκη. Συμπλήρωσε ότι τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ είναι η μετάβαση στη γνώση για κάθε νέο άνθρωπο. «Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε την ύπαρξή τους μέσα από μία συνεχή διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία», τόνισε, αναφέροντας παράλληλα πως η Πελοπόννησος δεν είναι γνωστή μόνο για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία, αλλά πλέον και για την Παιδεία της που έχει φτάσει σε σημείο ισάξιο των μεγάλων αστικών κέντρων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ:
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ 4Ο ΚΠΣ
Στο μεταξύ, η παρουσία του Δ. Δράκου στη Μεσσηνία συνοδεύτηκε και με την έγκριση της δημοπράτησης ένταξης στο 4ο ΚΠΣ του έργου «Αποπεράτωση κατασκευής Λυκείου Φιλιατρών-οικοδομικές και Η/Μ εργασίες», προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ. Το προαναφερόμενο έργο, σημείωσε ο Δ. Δράκος, είναι το πρώτο σχολικό κτίριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που εντάχθηκε στο 4ο ΚΠΣ και εγκρίθηκε η δημοπράτησή του.
Το βράδυ της Κυριακής 10/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετέβη στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου παρέστη στον Εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου της Χώρας Νεομάρτυρα Αγ. Δημήτριου του «Χωραϊτη». Στη συνέχεια περπάτησε στην τοπική εμποροπανήγυρη και σε πολύ θερμό κλίμα συνομίλησε με πλήθος κόσμου αλλά και με επαγγελματίες.

ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ
Την Τρίτη 12/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεπιφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη θα περιοδεύσει στην Μεγαλόπολη. Συγκεκριμένα στις 9 π.μ. θα συναντηθεί με τους διευθυντές των ΑΗΣ και ΛΚΜ του εργοστασίου Μεγαλόπολης και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Διοικητήριο και τους θαλάμους ελέγχου των Μονάδων. Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το Διοικητήριο και το θάλαμο ελέγχου του ΑΗΣ Β’ και στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Σ.Β. Ορυχείου. Στις 12 μ.μ. θα επισκεφθεί Υπηρεσίες και καταστήματα της Μεγαλόπολης.
Το απόγευμα στις 6 θα ξεκινήσει την περιοδεία του από το χωριό Δυρράχι και θα συνεχίσει σε Άκοβο, Γιανναίους, Καμάρα, Λεοντάρι, Σκορτσινού και Ασέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.