COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Δ.Δράκος με τον Αντ.Σαμαρά σε Κορινθία,Λακωνία,Αρκαδία,Αργολίδα


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/10

«Ο κ. Δράκος δεν είναι μία επιλογή που έρχεται απλά από τη Μεσσηνία. Είναι μία επιλογή που έρχεται από την ηγεσία της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Είναι ο επικεφαλής εκπρόσωπος των νομαρχών σε όλες τις συζητήσεις θεσμικού επιπέδου των Νομαρχιών με το κεντρικό πολιτικό σύστημα. Δεν γνωρίζει απλώς τα πράγματα, τα έχει δημιουργήσει και η Πελοπόννησος είναι ευτυχής για την υποψηφιότητά του».
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου, την οποία χαρακτήρισε ως «την καλύτερη» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας την Τετάρτη 6/19, ο Χρήστος Ζώης, ο οποίος πέρα από βουλευτής Λάρισας, υπεύθυνου Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, είναι και ο σύνδεσμος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις εκλογές στην Πελοπόννησο. Ολομέλεια, στην οποία παρακάθησε και ο ίδιος ο Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη.

«Ο Δ. ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Ο βουλευτής Λάρισας αναφέρθηκε και στο έργο που έχει κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ως Πρόεδρος της ΕΝΑΕ τονίζοντας ότι με τη δική του κυρίως συμβολή αντιμετωπίστηκαν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, πετυχαίνοντας τετραπλάσιους πόρους, από το 2004. «Γι’ αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, πιστεύουμε ότι ο Δ. Δράκος είναι ένας άνθρωπος που συγκαταλέγεται μεταξύ των πατέρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όπως όλα δείχνουν όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου» σημείωσε ο Χρ. Ζώης.
Όσο για την περιοδεία που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην Πελοπόννησο και τον αγώνα που καταβάλλει το κόμμα, ο βουλευτής ανέφερε ότι «θα είναι νικηφόροςκαι θα αφήσει πίσω του όχι απλώς Περιφερειάρχη τον κ. Δράκο με το επιτελείο που τον βοηθά, αλλά τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αντιμετώπισει η Πελοπόννησος τις νέες προθέσεις».

ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ Δ. ΔΡΑΚΟΥ
ΚΑΙ Κ. ΜΑΝΔΡΩΝΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
Το πρωί της Πέμπτης 7/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη και παρουσία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και στελεχών της περιοχής, περιόδευσε στο Άστρος Κυνουρίας.
Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης συναντήθηκαν με το δήμαρχο Γιώργο Δαλιάνη και συζήτησαν εκτενώς το θέμα της Ελαιοκαλλιέργειας, που είναι και η βασική παραγωγή της περιοχής. Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα των έργων, που ενώ υπήρχαν έτοιμες οι μελέτες, δεν προχώρησαν λόγω της μη ενεργοποίησης του τελικού σταδίου του «Θησέα». Ο Δ. Δράκος σημείωσε την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης των μελετών για τον οδικό άξονα Τρίπολη - Άστρος αλλά δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει η πίεση στην κεντρική ηγεσία, πίεση αναγκαία για την απορρόφηση κονδυλίων για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Β. Κυνουρίας.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας επισκέφτηκαν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άστρους, όπου συνομίλησαν με τα μέλη και το προεδρείο και ανέπτυξαν θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων, ώστε να τεθούν νέες αναπτυξιακές βάσεις στον γεωργικό τομέα.
Επόμενος σταθμός των Δ. Δράκου και Κ. Μανδρώνη ήταν το Κέντρο Υγείας Άστρους, όπου συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια Πηγή Περδικάκη και στάθηκαν στην αναγκαιότητα αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας, κάτι που θα επιτευχθεί αρχικά με τη σύνταξη ενός φακέλου που θα περιέχει τα κενά και τις ελλείψεις στα Κ.Υ. της Περιφέρειας, με στόχο την άμεση διεκδίκηση και λύση όλων των προβλημάτων.
Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στιςεπαφές τους οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν διάφορες επιχειρήσεις και καταστήματα της περιοχής και να συνομιλήσουν με έναν μεγάλο αριθμό κατοίκων.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ
ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ
Το απόγευμα ο Δημήτρης Δράκος ακολουθεί το πρόγραμμα του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κόρινθο, με επισκέψεις στον Νομάρχη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ταγαρά και στην αγορά της πόλης. Αμέσως μετά ακολουθούν επισκέψεις στο Άργος και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο και την αγορά του Άργους.
Την Παρασκευή 8/10 ο Δημήτρης Δράκος θα περιοδεύσει με τον Αντώνη Σαμαρά σε Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 9 π.μ. επίσκεψη στο Νομάρχη Αργολίδας, στις 9.30 π.μ. στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας, στις 11 π.μ. επίσκεψη στον Νομάρχη Αρκαδίας και αμέσως μετά στην αγορά της Τρίπολης. Το απόγευμα στις 6.30 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Νομάρχη Λακωνίας και αμέσως μετά περιοδεία στην αγορά της Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.