COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ

Σειρά επαφών στο νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα στο Γύθειο, πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/10 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας των Δ. Δράκου και Π. Φαρλέκα ήταν η αγορά του Γυθείου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ένα μεγάλο αριθμό τοπικών εμπόρων και παραγωγών οπωροκηπευτικών, εξετάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στη Γεωργία, επικεντρώνοντας στα προβλήματα που απασχολού ντον κλάδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα του τοπικού εμπορίου νοπών φρούτων και λαχανικών.
Στην συνέχεια οι Δ. Δράκος και Π. Φαρλέκας συναντήθηκαν με εκπροσώπους τοπικών φορέων του Γυθείου, ενώ μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους περπάτησαν στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης του Γυθείου, κάτι που είχαν πραγματοποιήσει και στην προηγούμενη περιοδεία τους. Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκαν καταστήματα, συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους τους για τα προβλήματα της Οικονομίας καιτου Εμπορίου κάτω από τη σκιά της πολιτικής του Μνημονίου, ενώ το ίδιο θέμα κυριάρχησε και στις συζητήσεις που είχαν με εκατοντάδες κατοίκους του Γυθείου.
Το απόγευμα ο Δ. Δράκος πραγματοποιεί συνάντηση στο Επιμελητήριο Λακωνίας και στη συνέχεια μεταβαίνει στην Αερόπολη, όπου πραγματοποιεί προγραμματισμένη ομιλία. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στο Γύθειο, για να μιλήσει στην κεντρική πλατεία.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ
Το Σάββατο 23/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη, καθώς και και υποψήφιους συμβούλους του, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Κάτω Αγορά της Τρίπολης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι Δ. Δράκος, Κ. Μανδρώνης και υποψήφιοι σύμβουλοι, θα περιοδεύσουν στην Κυνουρία και συγκεκριμένα στα χωριά Ξηροπήγαδο, Βέρβενα, Μελιγού, Κούτρουφα, Κορακοβούνι, Αγ. Ανδρέας και στις 7 μ.μ. ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Παράλιο Άστρος.

Ισαάκ και Σολωμού 20, Πλατεία Πετρινού, 22100 Τρίπολη
Τηλέφωνα: 2710.230263-64, 2710.232251, Fax: 2710.223393, Email: info@ddrakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.