COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δύο Μεσσήνιες στη << μάχη >> του σταυρού στον ακριτικό Έβρο!!!

Δύο Μεσσήνιες κατεβαίνουν υποψήφιες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον ακριτικό Έβρο και μάλιστα είναι σε αντίπαλα << στρατόπεδα >>, όσον αφορά την << μάχη >> του Σταυρού.


Ευριδίκη Λινάρδου-Παπαλαμπίδου

Πρόκειται για την Ευριδίκη
Λινάρδου-Παπαλαμπίδου(φώτο πάνω αριστερά),γεωπόνο της Διεύθυνσης Γεωργίας Ορεστιάδας,η οποία κατάγεται από την Βαλύρα Μεσσηνίας και κατέρχεται υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον νομό Έβρου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ''Περιφερειακή Αναγέννηση'' του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. , Γιώργου Παυλίδη.


Γεωργία Νικολάου

Η έτερη υποψήφια είναι η
καθηγήτρια του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης,Γεωργία Νικολάου (φώτο κάτω αριστερά) η οποία κατάγεται από το Κατσαρού Μεσσηνίας και κατέρχεται υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τον συνδυασμό ''Κοινωνική Συμμαχία'' του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,Άρη Γιαννακίδη.
-Για τον ιστορικό της υπόθεσης αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο υπήρξαν συμμαθήτριες στα μαθητικά τους χρόνια,στο Γυμνάσιο-Λύκειο Μελιγαλά.Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τονίσουμε ότι η κάθοδος τους στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί τιμή για την Μεσσηνία.

Ο Μεσσανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.