COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος:Το Περιφερειακό Κέντρο Αγροτικής Παραγωγής θα βελτιώσει την αγροτική παραγωγή & την προώθηση των εξαγωγών


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2010) ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο το απόγευμα ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2010, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφτεί με υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ την Πυλία και θα περιοδεύσει στα Δ.Δ:6:00 μμ ΡΩΜΑΝΟΥ, 6:45 μμ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ, 7:15 μμ ΜΥΡΣΙΝΟΧΩΡΙ, 8:00 μμ ΜΕΤΑΞΑΔΑ & 8:30μμ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Μεθώνης,
της Φοινίκης, της Φοινικούντας και της Λαχανάδας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του χθες Δευτέρα 4/10/2010.
Οι σύντομες αρχικά ομιλίες του κ. Παναγιωτόπουλου εξελίχθηκαν σε εκτενή και ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους.Απαντώντας ο κ. Παναγιωτόπουλος στα ουσιαστικά ερωτήματα των κατοίκων αναφέρθηκε στο κρίσιμο θέμα του Πεδίου Βολής Σχίζας και τις επιπτώσεις του στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Το Πεδίο Βολής είχε κλείσει επί Κυβερνήσεως Ν.Δ, αλλά δυστυχώς η ευεργετική αυτή απόφαση καταργήθηκε από τον υπουργό Αμύνης της σημερινής Κυβέρνησης Πασοκ.Ειδική αναφορά έγινε στα θέματα υποδομών και στις ενέργειες της Ν.Α για την βελτίωση βασικών δρόμων της Πυλίας που θα δώσουν τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στον τουρισμό.Οι κάτοικοι δέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την αναφορά του κ. Παναγιωτόπουλου, στις ενέργειες που έκανε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και για το Μηναγιώτικο Φράγμα, που σκοπό έχει την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στην περιοχή και την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής. Η ΝΑΜ τόνισε ο κ.
Παναγιωτόπουλος, το ενέταξε στο 2ο ΚΠΣ εκτελώντας όλες τις τοπογραφικές εργασίες της λεκάνης συλλογής του ρέματος Μηναγιώτικου καθώς και τις ερευνητικές γεωτρήσεις,ύψους τότε 50 εκατ. Στη συνέχεια το σύνολο των μελετών της ΝΑΜ εστάλησαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διεκδικώντας από τον Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημ. Δράκο και πετυχαίνοντας την χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκ. ευρώ για την οριστική εκ μέρους του ΥΑΑ ολοκλήρωση της μελέτης. Δίνοντας δε επιπλέον έμφαση στην αγροτική παραγωγή ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο Περιφερειακό Κέντρο Αγροτικής Παραγωγής που έχει εξαγγελθεί από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη και τόνισε ότι το Κέντρο θα έχει ως στόχο την βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και την προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις αγορές.Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, δεσμεύτηκε στους κατοίκους ότι από τη νέα θέση του και με τις νέες αρμοδιότητές του εφόσον εκλεγεί θα μοχθήσει για την ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και ζήτησε από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφτηκε να στηρίξουν τον συνδυασμό ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ¨ ώστε να χτίσουμε όλοι μαζί μια δυνατή Μεσσηνία για το μέλλον του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.