COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Alex Jones Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – Α’ Μέρος & Β’ ΜΕΡΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 4 Φεβ 2020 - 10:13

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Το βίντεο «Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ», το οποίο αποτελείται από δύο μέρη (Α και Β), περιλαμβάνει ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ από την ταινία/ντοκιμαντέρ «Endgame: Blueprint for Global Enslavement», (Τέλος παιχνιδιού Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση), μια αμερικάνικη παραγωγή που έγραψε και σκηνοθέτησε ο δημοσιογράφος Alex Jones το 2007.

Στην ταινία αυτή ο Alex Jones παρουσιάζει με ντοκουμέντα το σχέδιο της ολιγαρχίας «ελίτ», που κυβερνάει μυστικά, ή φανερά, επί αιώνες την ανθρωπότητα, το οποίο βρίσκεται πλέον στο τελικό του στάδιο για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Κύριος στόχος της κυβέρνησης αυτής, καθώς αναφέρει με αποδεικτικά στοιχεία, είναι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση του πλανήτη, αλλά και πριν, να οδηγήσει την ανθρωπότητα στη μείωση του πληθυσμού της κατά 80%, ενώ η «ελίτ» που θα κυβερνάει τότε τον κόσμο έχει την ψευδαίσθηση οτι θα μπορεί να ζήσει κάποια στιγμή αιώνια, μέσω του τρανσουμανισμού, της υποστήριξης δηλαδή του ανθρώπινου σώματος με προηγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα, κάτι που φυσικά μόνο αυτή η «ελίτ» θα έχει τη δυνατότητα αυτή.
Η «ελίτ» αυτή δεν έχει ανάγκη πλέον από χρήματα, διότι κατέχει τον πλούτο όλου του κόσμου στα χέρια της, αλλά έχει ανάγκη από την «εξουσία», και την ικανοποίηση του συναισθήματος του ελέγχου της ανθρωπότητας που θέλει να νοιώθει κάθε μεγάλος επίγειος βασιλιάς.
Στην ταινία αυτή διαπιστώνουμε τη ματαιότητα την οποία βιώνουν οι κρυφοί και φανεροί κυβερνώντες τον πλανήτη, η οποία βέβαια καταδικάζει την ανθρωπότητα σε μια βασανιστική τυραννία προς ικανοποίηση των ορέξεων μιας ολιγαρχίας.
Πίσω από αυτή την πραγματικότητα όμως, βρίσκεται η αληθινή γνωστή στους Χριστιανούς πραγματικότητα, οτι δηλαδή ο διάβολος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και είναι ο Αρχηγός όλων εκείνων που κινούν τα νήματα του επίγειου τούτου κόσμου. Εμείς οι Χριστιανοί λοιπόν, που γνωρίζουμε την Αλήθεια, όπως μας την αποκάλυψε ο Κύριός μας με τον ερχομό Του στη γη, ας γνωρίζουμε παράλληλα και τη Νίκη του Κυρίου μας απέναντι στο διάβολο και στο θάνατο, όπως χαρακτηριστικά μας λέει: «νν κρίσις στ το κόσμου τούτου, νν ρχων το κόσμου τούτου κβληθήσεται ξω» (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, κεφάλαιο12, στίχος 31).
Το οτι ο Θεός επιτρέπει στο διάβολο να μας εξουσιάζει, αλλά και στον Αντίχριστο μια μέρα να γίνει ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης, είναι διότι εμείς οι άνθρωποι ξεχάσαμε το Θεό και απομακρυνθήκαμε από Αυτόν. Και μάλιστα ακόμη χειρότερα για την Ορθόδοξη πατρίδα μας, κάναμε και την αμαρτία νόμο, νομοθετώντας αντίχριστα νομοσχέδια και άλλες αποφάσεις, τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε δυστυχώς χωρίς μετάνοια να πορευόμαστε στο δρόμο του σκότους.
Ο Χριστός όμως μας είπε: «γνώσεσθε τν λήθειαν, κα λήθεια λευθερώσει μς» (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, κεφ.8, στ.32). Και αυτή η αλήθεια που πολύ καλά οφείλουμε να γνωρίζουμε εμείς οι Χριστιανοί είναι οτι στο τέλος Νικητής θα είναι ο Χριστός.
Γι αυτό να θυμόμαστε το λόγο του Αποστόλου Παύλου που λέει:
«Τ λοιπόν, δελφοί μου, νδυναμοσθε ν Κυρί κα ν τ κράτει τς σχύος ατο.
νδύσασθε τν πανοπλίαν το Θεο πρς τ δύνασθαι μς στναι πρς τς μεθοδείας το διαβόλου· τι οκ στιν μν πάλη πρς αμα κα σάρκα, λλ πρς τς ρχάς, πρς τς ξουσίας, πρς τος κοσμοκράτορας το σκότους το αἰῶνος τούτου, πρς τ πνευματικ τς πονηρίας ν τος πουρανίοις.»
(
Προς Εφεσίους κεφ.6, στ.10-12)
δηλαδή:
«Λοιπόν, αδελφοί μου, γίνεσθε ισχυροί και δυνατοί πνευματικώς δια του Κυρίου και δια της ακατανικήτου αυτού δυνάμεως. Ενδυθείτε όλα τα όπλα του Θεού, για να μπορείτε να αντισταθείτε στις δόλιες και πονηρές μεθόδους και παγίδες του διαβόλου. Διότι ο αγώνας, που έχουμε αναλάβει, δεν είναι αγώνας προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τις πονηρές αρχές και εξουσίες, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθόνιους κοσμοκράτορες, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνα. Ο αγώνας μας διεξάγεται εναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της Βασιλείας των Ουρανών.»
Πηγή ολόκληρης ταινίας στα αγγλικά: https://www.youtube.com/watch?v=x-CrN με ελληνικούς υπότιτλους: https://www.youtube.com/watch?v=EHzTp

Διά κυκλοφορίαν και δημοσιεύσην
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.