COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Παράλογον το υδατόφραγμα!!


«Εις τον αφρόν της θάλασσας η ελπίδα μας κοιμάται»
                                           Άσμα  Ελλήνων Πολιτικών

Είναι δυνατόν μέσα στα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου Πελάγους, να στηθεί θαλάσσιον επιπλέον τείχος; Θα έχει αγκύρωση και σε πόσα μέτρα βάθος; Και πόσες άγκυρες πρέπει να υπάρχουν άμφω, ώστε αυτό το παράλογον μάλλον, σκοπούμενον υδατόφραγμα να παραμένει ακίνητον; Το θεωρούμεν παράλογον. Αλλά και να στερεωθεί τι θα προσφέρει; Το μελετούμενον  θα έχει μήκος 2,700 χιλιόμετρα ήτοι 1,5 ν.μ.!!!! Πρόκειται για αστείον σε έκταση μέτρον όταν το σύνολον των ακτών από Ελλήσποντον έως Καστελόριζον είναι πολλές δεκάδες ν.μ.

Η σκέψη αυτή είναι πρωτόγνωρη αλλά και ανωφελής. Δεν θα υποβοηθήσει σε  τίποτε. Ο σκοπός για τον οποίον θα αγορασθεί και θα τεθεί σε ισχύ δεν θα αποδώσει ούτε στο ελάχιστον. Οι δουλέμποροι οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν αφανείς υποστηρικτές και μάλιστα  ισχυρούς, δεν θα ενοχληθούν ούτε στο ελάχιστον με τα παιδαριώδες φράγμα! Θα το παρακάμπτουν εισερχόμενοι στα Ελληνική ύδατα από τα άκρα!!!!!! Και έτσι θα γελοιοποιούμεθα περισσότερον!
Προσπαθούμεν με κάθε τρόπον να υποστηρίξομεν την Ευρώπην από τους μετανάστες και υφιστάμεθα τα πάνδεινα οικονομικώς. Τώρα επίκειται και η γελιοποίηση μας! Και χαρά η  Μέρκελ!!!
Γιατί η  Ευρώπη δεν υποστηρίζει τα σύνορά της στο Αιγαίον; Έχει ή δεν έχει; Γιατί δεν αντιδρά στις παρανομίες της τουρκίας και γιατί  δεν της λέει « αν παραβιάσεις τα θαλάσσια σύνορά μου στο Αιγαίον αυτό θα είναι «casus belli»!! Έχει το σθένος να το πεί; No habet!! Λίγοι έχουν και αυτοί είναι οι τούρκοι  και  οι δουλέμποροι οι οποίοι μας ταπεινώνουν σε υπέρτατον βαθμόν καθημερινώς!
Πρωθυπουργός της τουρκίας γυνή, ότε σχεδιάζαμεν να επεκτείνομεν  τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. νας διεμήνυσε
n  Αυτό θα είναι αιτία πολέμου! Casus belli.
Για θέμα της απολύτου κυριαρχίας της Ελλάδος και με Διεθνή απόφαση στο οποίον η τουρκία δεν έχει λόγον, αντέδρασε και πέτυχε. Τριάντα χρόνια  και  πλέον η απειλή επικρέμαται κι εμείς είμεθα ανίκανοι  να υποστηρίξομεν τα δίκαιά μας. Και αυτό γιατί δεν έχομεν. Ενώ η  τουρκάλα πρωθυπουργός και πεθαμένη τώρα, Habet!!!   Δεν είναι υποτιμητικόν για τους πολιτικούς διαχρονικώς; Αν είχαμεν επεκτείνει τα χωρικά ύδατα δεν θα είχαμεν την  έκταση των παραβιάσεων στην θάλασσα με τις παράνομες ΝΑΦΤΕΧ και τις παραβιάσεις της υφαλοκρηπίδας και τις αμφισβητήσεις των Νησιών.
Το φαιδρόν υδατόφραγμα δεν θα γίνει εμπόδιον στα πάσης μορφής σκάφη; Αν τεθεί ανατολικώς της Λέσβου δεν θα προκαλεί εμπόδια στα πλοία που πηγαίνουν απέναντι; Στα αλιευτικά δεν θα γίνει εμπόδιον; Και για ποίον  λόγον να υποστούμεν εμείς οι οικονομικώς πτωχοί νέαν επιβάρυνση  για κατασκευήν Αβδηρικής Βρύσεως;;
Η μόνη λύση είναι. Κλείστε τα σύνορα! Αν τα εξουσιάζετε κύριοι πολιτικοί και δεν έχομεν χάσει και αυτόν το κυριαρχικόν δικαίωμα!!!!
                                        Μιχαήλ Στρατουδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.