COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ


From: mitsos [mailto:aosmos1@otenet.gr]
Sent: Tuesday, December 4, 2018 5:31 AM
To: mitsos <aosmos1@otenet.gr>
Subject: FW: ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ


            Τον πλέον ύπουλο ρόλο στην Κυβέρνηση τον παίζει ο Π. Καμμένος, ένας τσαρλατάνος πρώτου μεγέθους, ο οποίος συνεχίζει την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, στήριξε έμμεσα πλην σαφώς την Συμφωνία των Πρεσπών δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στο σούργελο που λέγεται Κοτζιάς, στην δε καταστροφή στο ΜΑΤΙ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ απαγορεύει την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην παροχή υποστήριξης στους πυρόπληκτους.

«Η θεμελιώδης συνάφεια αυτοσυντήρησης και κοινωνίας καταφαίνεται στο απλό γεγονός ότι καμιά κοινωνική τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει μακροπρόθεσμα αν δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συλλογική και ατομική ασφάλεια της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της». (Κονδύλης 1991α, σ. 87).
            Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα υπέρ της διαλύσεως της Πατρίδος, της οικογένειας και της θρησκείας η δε συνεργασία με τον Καμμένο ήταν για να καθησυχάσει τον μέσο Έλληνα ότι ο στόχος του ήταν να βγάλει την Χώρα από τα μνημόνια, να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, να σταματήσει το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και να σκύψει πάνω στα προβλήματα των πτωχών, ανήμπορων συμπατριωτών μας.
            Το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης στις 11 Δεκεμβρίου 2018, στο Μαρόκο εισέρχεται στην τελική του φάση. Δηλαδή καλούνται οι χώρες στον ΟΗΕ του Δυτικού κόσμου να δεχθούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών, πολλοί των οποίων το τρίγωνο της ΑΜΑΡΤΙΑΣ: ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ οργάνωσαν, εξόπλισαν και εξεπαίδευσαν ώστε ανά πάσα στιγμή να αποσταθεροποιούν οποιαδήποτε χώρα επιθυμούν.
Τα ενεργειακά όπλα δοκιμάσθηκαν επιτυχώς στην Καλιφόρνια, στο Μάτι ενώ το HARP έδειξε τις δυνατότητες του στην Ιαπωνία, ενδεχομένως στις πλημμύρες στην Ελευσίνα κλπ.
            Η Ελλάδα της Φαιδράς Πορτοκαλέας τελειώνει, διαμελίζεται και ο πληθυσμός της θα υποστεί τα δεινά της πλέον απάνθρωπης κατοχής.
Η ελευθερία θα αντικατασταθεί  
Ο Αβράαμ Μπεναρόγια, αν ζούσε θα ήταν υπερήφανος γιατί μετά από 100 χρόνια ζωής το ΚΚΕ υλοποίησε την αποστολή του.
Ακούστε πως μεθοδεύεται η γενοκτονία των Ελλήνων
Αριστεροί και δεξιοί προδίδουν την Ελλάδα.
Ζητούνται μυαλά ανοιχτά, ψυχές που αγαπούν αυτό τον τόπο.
Ας ετοιμασθούμε, το τσουνάμι έρχεται.

1.      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.