COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Περαίωση! Μαγική λέξη



Προς
Την Κυβέρνηση και τη βουλή των Ελλήνων
Αξιότιμοι κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί, κύριοι βουλευτές,


Θα αρχίσω με το «αιδώς ω Αργείοι»
Ενώ ο «Τιτανικός» βουλιάζει σεις όλοι χαρίζετε και την τελευταία ευκαιρία που έχουμε να βρούμε χρήματα. Να εισπράξουμε από τους φοροφυγάδες.
Περαίωση! Μαγική λέξη που συνήθισαν να την ακούν και να την επιδιώκουν οι κάθε μορφής φοροκλέπτες, μπαταξήδες, παλιάνθρωποι που θησαυρίζουν και στερούν την δυνατότητα επι-βίωσης από τους πολλούς συμπολίτες. Ενώ οι συνεπείς φορολογούμενοι την πατούν για πολλο-στή φορά! Και καλούνται να πληρώσουν και καπέλο! (εταιρία εξαγωγική με μόνο 5 ξεκάθαρες εξαγωγές, που το 1990 έκλινα λόγω ζημίας, 400.000 δραχμών, μου ζητήσατε περαίωση άκουσον-άκουσον 1.500.000 δρχ. Σκεφτείτε λοιπόν τι πάτε να κάνετε!) ενώ οι απατεώνες, αν τους ζητούσατε τα ίδια ποσά θα ήταν σούπερ ευχαριστημένοι!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί, κύριοι βουλευτές,
Και ο τελευταίος λογιστάκος γνωρίζει και εισηγείται το κόλπο (ο κόσμος τόχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι)

Συμβουλή προς επιχειρηματίες:
«Γράψε στην φορολογική δήλωση, όσα έξοδα θέλεις, χωρίς αποδείξεις». Αν ποτέ, σας γίνει έλεγχος, αν λέμε σας γίνει έλεγχος, καθαρίζετε με το: «μας συγχωρείτε, δεν το βλέπετε ότι είναι λάθος στην μεταφορά!» και έτσι καθαρίζουν και αντί να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύρια πληρώνουν ελάχιστα, ψίχουλα.
Αυτούς τους κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου πάτε να επιβραβεύσετε;;;

Επαναλαμβάνω: «Αιδώς ω Αργείοι». Δεν σώνεται η χώρα με τις κλοπές των μισθών μας!
Θέλετε λεφτά; Η άδεια του φορτηγού, του λεωφορείου, του ταξί να κοστίζει και να πληρώνεται στο κράτος για πάντα, ένα σοβαρό ποσό, που το εισπράττει το κράτος και όχι οι αεριτζήδες! (ας πούμε 50.000 ευρώ για κάθε Χ άδεια, αυξανόμενη κατά 2% τον χρόνο!)

Έτσι και δικαιοσύνη απονέμεται και ο όποιος επιχειρηματίας θέλει να «επενδύσει» σε αυτοκίνητα Δημόσιας χρήσης πληρώνει άμεσα στο κράτος και όχι στους αεριτζήδες!

Εισήγηση: Άμεση πρόσληψη εφοριακών και έλεγχος τουλάχιστον σε βάθος 5ετίας! Και νόμος που θα προβλέπει κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του εφοριακού που θα συλ-ληφθεί να λαδώνεται! Και καταδίκη σε κάθειρξη! Θα τολμήσει λέτε κανείς να «λαδωθεί»;;;
Αφήστε και την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.
Ελπίζω να μη φτάσει αργά η επιστολή μου
Jefrey

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.