COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Καταπέλτης ο Γιάννης Λαμπρόπουλος για την υπόθεση του Νοσοκομείου ''Ερρίκος Ντυνάν'' - Marfin

Του έδωσε το χέρι ο Ανδρέας Λομβέρδος για την ξεκάθαρη
και δυναμική στάση του.
Πάταγο έκανε την περασμένη Τετάρτη στην Διαρκή Επιτροπή Διαφάνειας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η τοποθέτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση του Νοσοκομείου ''Ερρίκος Ντυνάν'' - Μarfin. Ως γνωστόν το ίδρυμα αυτό, με τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου,οδηγείτε σε πλειστηριασμό σε μια εποχή που οι τράπεζες συνομιλούν με τους οφειλέτες και προσπαθούν να βρουν από κοινού , κοινά αποδεκτές λύσεις. Ήδη ο Εισαγγελέας Εφετών έχει παραγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέου Βγενόπουλου για απόπειρα εκβίασης και την διερεύνηση της υπόθεσης όσον αφορά το σκέλος για το αδίκημα της απιστίας.
Στην εν λόγω επιτροπή της Βουλής,προεδρεύοντος του Δημήτρη Κρεμαστινού και παρόντος του Ανδρέα Βγενόπουλου,προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ''Marfin Investment Group'' , ο Γιάννης Λαμπρόπουλος είπε:
<< Κύριε Πρόεδρε,δεν είχα ενημέρωση ,ούτε φρόντισα,ούτε ήθελα ποτέ στη ζωή μου να έχω ενημερώσεις σαν αυτές που ακούστηκαν εδώ προηγουμένως από κάποιους συναδέλφους.Η μόνη ενημέρωση είναι από τις δύο επιτροπές. Αυτό που διαπιστώνουμε όλοι μας είναι ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''Ερρίκος Ντινάν'' και όλοι θέλουμε να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Κοιτάζουμε να φτιάξουμε καινούργια νοσοκομεία, αλλά να μην κλείσουμε ένα καινούργιο που λειτουργεί. Επειδή όμως θα κληθούμε να αποφασίσουμε εμείς εδώ στη Βουλή -δεν δικάζουμε κανέναν σήμερα- και επειδή έχουν ακουστεί πολλά ,εγώ ζητώ,ερωτώ,προτείνω στον κύριο Υπουργό,τα πρακτικά και των δύο συνεδριάσεων των Επιτροπών , να πάνε αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,ο οποίος Α.Π οφείλει να να ορίσει αμέσως Εφέτη Ανακριτή. Εμείς θα χαρούμε να είναι όλα λευκά και μην υπάρχει για κανέναν τίποτα το μεμπτό. Θέλουμε πριν αποφασίσουμε να ψηφίσουμε για την τύχη του νοσοκομείου , που επαναλαμβάνω θέλουμε να λειτουργήσει,να έχουμε στα χέρια μας πιστοποιητικό σωστής διαχείρισης.Επαναλαμβάνω δεν έχω και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου ενημέρωση , όπως διεφάνη εδώ μέσα για κάποιους άλλους συναδέλφους Βουλευτές.Ποτέ.Εδώ εμείς θα αποφασίσουμε. Μας κρίνει ο κόσμος. Κρίνει το πολιτικό σύστημα και από τις σημερινέ ς μας τοποθετήσεις εδώ. Κύριε Υπουργέ,απαντήστε, εάν εσείς δεν τα στείλετε,αύριο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη με όσους άλλους συναδέλφους το θέλουν να τα στείλουμε. Ευχαριστώ >>.
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.