COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Αν ο Έλληνας επιθυμεί να ευδοκιμήσει: Ας κοιτάξει... πίσω του!


Αγαπητη Ειρηνη,
Διατηρω ενα χαμογελο χαρας, και οταν σε θυμομουν συχνα και τωρα με τ’ ομορφο μηνυμα σου. 
Το οτι οι σατανικες δυναμεις ιδιαιτερα εχουν σημαδεψει την Ελληνικη μας ψυχη ειναι αποδειξη της αξιας μας στην ανθρωπινη διεθνη κοινοτητα. Αρκετοι(ες) αντεξαμε οσο χρειαζοταν και τωρα φανηκε στον οριζοντα ο ηλιος της Αναστασης! Ακομα μια φορα η σταθερη μας πιστη δικαιωνεται.

Και το οτι η πεθερουλα σου σ’ εχει τωρα τοση αναγκη, ειναι ευκαιρια για σενα να ζωογονηθει ο θαυμασιος αγωγος που διοχετευει την Αγαπη απο μεσα σου. Και οι δυο μας τωρα εχουμε αρκετα ψηλα αγγιξει την διασταση της Πνευματικοτητας για να βλεπουμε αρκετα καθαρα την μορφη της Αληθειας σ’ αυτη το ζωη. Και οτι η Αληθεια εκφραζεται με ενα παραδοξο τροπο γιατι ετσι ειναι που ειναι φτειαγμενη! Μια πλευρα της Αληθειας ειναι οτι ο τροπος που δουλευει ειναι και γαργαλητα αστειος (κι’ ας επιφανιακα παρουσιαζεται με κλωτσιες και δακρυα). Αυτο το λεω ενα «Θεικο αστειο»: Και ο Δημιουργος χαμογελα οταν εμεις τελικα το πιασουμε!
Και τα δυο τελευταια χρονια, εξουθενομενος πια, καταλαβα οτι η ολη «ασχημη και επωδυνη» κατασταση χρειαζεται να ξεπερασει τα σταδια της ωστε να ωριμασει και να προβαλει την ολη θωρια της.
Η Αληθεια και η Σοφια ειναι το ιδιο δενδρο! Η Αληθεια ειναι ο κορμος και τα κλαδια, και η Σοφια ειναι τα φρουτα κι’ η ευωδια.  Κι’ οταν τελικα φτασουμε σε τετοιο Θαυμαστο εσωτερικο Δενδρο, ποιος δικαιουται να παραπονεθει για τις αγκυλωσεις απ’ τ’ αγκαθια του δρομου, αφου ο λεγομενος «πονος» ηταν αυτο καθ’ εαυτο που μας εχει οδηγησει (κι’ εξαλλου γρηγορα ξεχνιεται...)
Κι’ ο πονος της Πατριδας, μας εχει ενωσει σαν δυο ανεμους που φυσηξαν την γυρι, παντου για να φυτρωσουν καινουργιοι σποροι. Κι’ οι σποροι οι Ελληνικοι ειναι της μεγιστης ποιοτητας. Κι’ ετσι η Αληθεια, παραδοξως, μας καταδικαζει σε μεγαλη ευθυνοτητα!
Με αγαπη,
Λ.
ΥΓ. Ετσι ας μεταδωσουμε στους συμπατριωτες: Εμεις σαν Ελληνες που μας εχουν χαριστιστει τα πρωτεια στην Σοφια, παντα ειχαμε και την ψηλοτερη ευθυνη.
Κι’ ετσι δεν ειναι δυσκολο να δω τον μηχανισμο καποιου ραπισματος: «Σε κτυπω απο αγαπη (για να ξυπνησης και να διορθωθεις...»)
Και για τους Πνευματικα δυσκοιλιους συμπατριωτες: 
- Δεν υπαρχουν καπιοι η το κατι ξεχωρισταΟλα ειναι Ενα(«Παραλογος» λογος;... Ναι.  - Αληθινος; Επισης Ναι!)
- Ακολουθεις το ψεμα επειδη ειναι «λογικο» κι’ αποφευγεις την Αληθεια γιατι φαινεται παραδοξα «παραλογη»; 
Πολλοι απο μας επιλεγουμε την Αληθεια γιατι παρατηρουμε οτι παντα εχει καλα και οφελημα αποτελεσματα! (Και για μας και για την Πατριδα...)  Ποιος το λεει; Μα το πληθος των σοφων αρχαιων προγονων μας! (Αν ο Ελληνας επιθυμει να ευδοκιμησει: Ας κοιταξει... πισω του!)
=====================================================

On Dec 19, 2018, at 16:25, Ειρήνη 

Λ,

Να είσαι ευλογημένος που κρατάς πάντα τη σημαία της Πατρίδας, της Αλήθειας και της Ελευθερίας ψηλά.

Σ΄ ευχαριστώ για την άμμωμη αγάπη Σου στα Ιδανικά και τα Όσιά μας.

Δεν  έχω χρόνο για μηνύματα, η πεθερά μου είναι κατάκοιτη κι εξαρτάται από εμένα και δεν ασχολούμαι, αλλά σε χαίρομαι! Συγγνώμη για την απουσία, η οποία θα διαρκέσει, αλλά σε αγαπώ με κάθε καθαρότητα και αγνότητα.

Και Σε Ευχαριστώ για όλα!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.