COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Να απορριφθεί ρητά και κατηγορηματικά η απαράδεκτη πρόταση του ΟΟΣΑ να επιτραπεί η διάθεση μιγμάτων ελαιολάδων και σπορέλαιων

Προς το Προεδρείο της Βουλής
17/03/2014

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τους κ.  Υπουργούς
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΘΕΜΑ: «Να απορριφθεί ρητά και κατηγορηματικά η απαράδεκτη πρόταση του ΟΟΣΑ να επιτραπεί η διάθεση μιγμάτων ελαιολάδων και σπορέλαιων»
Ο βουλευτής  Μεσσηνίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Αθανάσιος Πετράκος κατέθεσε ως αναφορά  προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την επιστολή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με την οποία ζητά να μην κάνει δεκτή η ελληνική κυβέρνηση την πρόταση του ΟΟΣΑ για την διάθεση μιγμάτων ελαιολάδων με σπορέλαια.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΟΟΣΑ εκφράζουμε την μεγάλη μας ανησυχία διότι οι πιέσεις από την τρόικα συνεχίζονται και εντείνονται για να αποδέκτη η κυβέρνηση όλο το πακέτο των προτάσεων του ΟΟΣΑ. Για αυτούς τους λόγους ζητούμε από την κυβέρνηση να απορρίψει ρητά και κατηγορηματικά την καταστροφική, για το ελληνικό  ελαιόλαδο, πρόταση του ΟΟΣΑ.

 
Ο καταθέτων βουλευτής

Αθανάσιος Πετράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.