COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναμεταδότης των τουρκικών προκλήσεων η Ελλάδα!!

Δεν αντέχομεν άλλο στα δελτία ειδήσεων της Ελλάδος να κυριαρχούν τουρκικές ειδήσεις και η φωνή του ερντογάν να μας ταράσσει τα αυτιά. Αυτό το απαράδεκτον φαινόμενον συμβαίνει καθημερινώς και πλειστάκις της ημέρας από δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα!! Εκτενείς αναφορές, προκλήσεις, ύβρεις, απειλές των τούρκων κατά Ευρωπαίων και Ελλάδος είναι το κυρίαρχον κάθε βράδυ θέμα στις ειδήσεις.  Και φυσικά οι τούρκοι θα πανηγυρίζουν που τις απειλές τους τις αναμεταδίδουν οι ΄Ελληνες και απ’ εκεί σ’ όλον τον κόσμον. Δεν είναι καθόλου είδηση να αναμεταδίδονται οι απειλές των τούρκων κατά παντός.
Τα είπαν για τον λαόν τους, ας μείνουν εκεί. Εμείς δεν είμεθα αναμεταδότες των προκλητικών εκφράσεών τους. Ακόμη δεν είναι καθόλου επωφελές για τους Έλληνες να ακούνε την φωνήν του ερντογάν και των άλλων αξιωματούχων. Μπορούσε να γίνει σύντομη μνεία τι είπε, χωρίς ούτε η φωτογραφία του να εισέρχεται στα σπίτια μας  ούτε η φωνή του να ακούγεται. Σε τι αποβλέπει αυτήν η κατά κόρον και πολύλεπτος αναφορά; Τα εκτεταμένα αποσπάσματα από τις πάσης μορφής ομιλίες ή απειλές του δεν ενδιαφέρουν καθόλου τους Έλληνες, οι οποίοι αδημονούν να ακούσουν από τα δελτία ειδήσεων κάποιαν πρότασην για περιορισμόν της λιτότητας και αύξηση της παραγωγής. Τοιούτου είδους ειδήσεις έπρεπε να καλύπτουν καθημερινώς τα δελτία ειδήσεων και όχι οι τουρκικές απειλές, ή τα εκτεταμένα βιογραφικά τρομοκρατών και εγκληματιών αλλοδαπών!!! Σε τι θα ωφελήσουν αυτά τα εκτενή βιογραφικά;

Ακόμη καθημερινώς γίνεται ευρυτάτη προβολή της τουρκικής σημαίας: Πλήρης οθόνη!! Μου θυμίζει μερικά καλοκαίρια, πολύ πριν την οικονομικήν κρίση, όπου σε Κυκλαδονήσι, μεταξύ των πολλών τουριστικών σκαφών ήταν και τουρκικά.  Ενώ όλα είχαν μια μικρήν σημαίαν της χώρας τους, τα τουρκικά είχαν αναπετάσσει  την δικήν τους σε τεράστιον μέγεθος,  όσον το σινδόνι μεγάλου κρεβατιού!! Και οι σχολιασμοί των  κατοίκων συνεχείς.
n  Μας ανησυχούν αυτές οι σημαίες! Τουρίστες είναι ή τίποτε άλλο!!διερωτώντο οι απλοί νησιώτες.
Καλόν θα είναι, οι Ελληνικές Τηλεοράσεις να μη αναθερμαίνουν όμοιους συνειρμούς με αυτούς των Νησιωτών. Υπάρχουν δεκάδες σκηνοθετικές επιλογές και όχι ορισμένες οι οποίες προκαλούν, αθελήτως φυσικά, τους Έλληνες!
Ας συσκεφθούν επ’ ολίγον  επί του θέμα οι αρμόδιοι.
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.