COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
 Σας αποστέλλω αποκαλυπτικό  άρθρο συμπατριώτου μας  για ενημέρωση και ανάλογη αντίδρασή μας.
Προς άπαντες τους βουλευτάς τους διαθέτοντας ίχνη ανθρωπιάς και πολιτικής αξιοπρέπειας, παραιτηθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
Θα είναι αργά για δάκρυα ……και η οργή του ΛΑΟΥ δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει τους προδότες από τους αναίσθητους, τους οσφυοκάμπτες από τους αδιάφορους.
 Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
 Στέργιος Σμυρλής



ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥΣ! ΑΔΕΛΦΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
    
     ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ  1%, ΣΤΟ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ 100%ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΞ\ΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ!!!!!!    
     ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!! 

     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΓΙ’ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞ\ΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ!          
     ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ FUNDS ΜΑΖΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!
    
     ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
 
     ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ’ ΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
                                                       
     ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!  
     ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ! ΩΣΤΟΣΟ, ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;
Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.