COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

      Κύριε  Πρωθυπουργέ,
Το Κοινωνικό μέρισμα που εξαγγείλατε, το παρέλαβε η Σιωνιστική «Αριστερά»  του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η γραφειοκρατία, και το κατάντησαν σαν τα μούτρα τους.
Ζητάνε ΑΦΜ- ΑΜΚΑ-ΙΒΑΝ-στοιχεία ταυτότητας, περιουσιακά στοιχεία, κινητό τηλ. e-mail, κ.λ.π. ενώ αυτά μπορούν να τα βρούν στη φορολογική δήλωση, και αυτόματα να πιστωθεί το μέρισμα στη Τράπεζα, για όσους δικαιούνται.

Έτσι θα παταχθεί η γραφειοκρατία, με απλές λύσεις.
Όλα αυτά ΕΑΝ σας επιτρέψει η Τρόϊκα των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Ανοίξτε το διαδίκτυο με το όνομα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, και θα καταλάβετε τι «χαρτούρα» ζητάνε, ώστε να καταστεί το δώρο που υποσχεθήκατε στις φτωχές οικογένειες «δώρον άδωρον».
Οι δούλοι των δανειστών των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνουν τέτοια δώρα...............
Τόσο σας επέτρεψε το αφεντικό σας η Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΚΟΥ,  υπηρέτρια των «ΘΕΣΜΩΝ» των δανειστών του Εβραίου Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτοί που μας βύθισαν στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ για να τα «κονομάνε», είναι αυτοί που ίδρυσαν τους ISIS, είναι αυτοί που εφοδιάζουν τη Βόρειο Κορέα με πυρηνικά και πυραύλους, για την αντιπαλότητά τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ ΤΡΑΜΠ.
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, αν και εσείς οι Σιωνιστές «Αριστεροί» της πλάκας, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Εβραϊκής ΕΛΙΤ  &  Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  δεν εορτάζετε............
Τελειώνω με το σύνθημα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ !!!!!!!!!!
                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
          Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

                         Έλληνες  Πατριώτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.