Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κομμουνισμός και ο Καπιταλισμός

Τις θερμότερες Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος Χρόνος. Ειρήνη, πνευματική και ψυχική ανάταση για να νικήσουμε τον καταχθόνιο εχθρό της ανθρωπότητας.
Ένα απλό αλλά εξαιρετικό βίντεο που αναδεικνύει την κομπίνα των σιωνιστών και του καπιταλιστικού συστήματος, με την οποία ιδιώτες χρησιμοποιώντας τον έλεγχο και την παραγωγή χρήματος κατόρθωσαν να ελέγξουν την μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και μέσω αυτής να κερδοσκοπούν αενάως σε βάρος της ανθρωπότητας.  


Το 1968 ο Ντε Γκολ αντιλαμβανόμενος ότι τα πετροδολάρια  που είχε συγκεντρώσει η Γαλλία δεν είχαν αντίκρισμα απεφάσισε να τα επιστρέψει πίσω στην Αμερική. Τρεις χιλιάδες πράκτορες ήλθαν στη Γαλλία και έφτιαξαν το Μάιο του 1968. Η αριστερά καρπώθηκε την δήθεν μεγάλη επιτυχία της νεολαίας και ο Ντε Γκολ αντιλαμβανόμενος ότι η CIA είναι πίσω από τον ξεσηκωμό υπεχώρησε.(Κάτι άλλο αυτό επίσης μου θυμίζει)
Ο Κομμουνισμός και ο Καπιταλισμός δημιούργημα των Σιωνιστών αποσκοπούν  στον έλεγχο του πλούτου, στην διάλυση των Πατρίδων, της οικογένειας και της Θρησκείας.
Οι  πόλεμοι μικροί και μεγάλοι, ψυχροί και θερμοί αποφέρουν πλούτη στους Κοσμοκράτορες.
Η Αμερική έχει πάψει προ πολλού να υπεραμύνεται των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δε κυβερνήσεις της συμμετέχουν στο πλιάτσικο του πλούτου που αρπάζουν από ανίερους πολέμους εναντίον των  Λαών.
Το «False Flags» χρησιμοποιείται ευρέως από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη. Κρητικοί κατέστρεψαν τη Συναγωγή στα Χανιά, είδηση που μεταδόθηκε παγκοσμίως, αλλά κανείς δεν μετέδωσε ευρέως ότι ήσαν πράκτορες από την Αμερικανική Βάση της Σούδας.
Η ιδιοτέλεια και ο εγωισμός είναι τα στοιχεία που εκμεταλλεύεται ο μεγάλος αδελφός προκειμένου να χωρίζει και να διαιρεί.
Το αξιακό μας σύστημα έχει καταρρεύσει. Τα ΜΜΕ βοηθούν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ στην ισοπέδωση της οικογένειας, της Πατρίδας και της Θρησκείας. Το παραπάνω τρίπτυχο που όλοι, οι δήθεν μοντέρνοι αριστερόστροφοι και πολλοί από τους πάλαι ποτέ Ελληνόφωνους δεξιούς, τόσα χρόνια τσαλαπατούσαν, αποτελεί  το μόνο εργαλείο που θεραπεύει την ψυχή και παράγει ηθική.
Δεκαεπτά μητροπολίτες των Νέων Χωρών έλαβον την Τουρκική Υπηκοότητα…..
Οι Ένοπλες Δυνάμεις εντάσσονται στον Ευρωπαϊκό Στρατό; μήπως στην ουσία καταργούνται;
Η δικαστική εξουσία έχει τελειώσει, δεν προστατεύει το Σύνταγμα και δεν αποδίδει πλέον τη δικαιοσύνη. Η Αλβανία έχει Συνταγματικό Δικαστήριο, η Ελλάς δεν έχει.
Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι στο παρακάτω βίντεο περιγράφεται πολύ έξυπνα αυτό που συμβαίνει στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνιστάται να το ιδούν όλοι με ή χωρίς γονική συναίνεση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.