COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Απόλυτη ανατροπή από τον σκοπιανόν πρωθυπουργόν

Δεν πρόφθασε να αναρτηθεί το χθεσινόν άρθρον μας με τίτλον «Ραβδιζόμεθα με υαλοφόρον βούνευρον και επερώμεθα ως θριαμβευτές» και ήλθεν ο σκοπιανός πρωθυπουργός να μας δώσει ένα ακόμα ράπισμα. Τόνισε  πως και η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμά της! και ότι η αλλαγή του Συντάγματος της χώρας του δεν αποτελεί μόνιμη εγγύηση για την Ελλάδα.  Επακριβώς είπε.«Κάθε  αλλαγή στο νομικόν σύστημα της «Μακεδονίας» δεν αποτελεί μόνιμην εγγύηση για την Ελλάδα, επειδή, ότι αλλάξει μπορεί να επανέλθει».
Αυτή η θέση-πεποίθηση, ανατρέπει άρδην την άφρονα εμμονή των διαπραγματευτών μας αλλά και των λοιπών πολιτικών να επιμένουν σε αλλαγήν του συντάγματος των σκοπίων ως προϋπόθεση για το όνομα. Απεδείχθη  σαθρόν επιχείρημα. Και το σαθρόν συνεχώς προτάσσομεν ως ογκόλιθον!!! Και ήλθε σήμερα ο σκοπιανός πρωθυπουργός να πει με  περισσόν θράσος και από θέσεως υπερτάτης ισχύος πως  «Σήμερα το τροποποιούμεν  αύριον το επαναφέρομεν».  Την άποψη αυτήν έχει το σύνολον του Ελληνικού Λαού, εκτός από τους αδολεσχούντες πολιτικούς των Τηλεοράσεων και των Ραδιοφώνων οι οποίοι τα βλέπουν όλα άριστα!!! Και η μεταφορά του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου μετά την εισδοχήν τους στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκήν Ένωση θα επανέλθουν όλα στην προτέραν κατάσταση!!! Είναι ευνόητον.  Είναι αδιαμφισβήτητον. Το διαβλέπουν και τα αρτιγέννητα νήπια!
Ευθέως το ράπισμα του σκοπιανού πρωθυπουργού δίδεται στους διαπραγματευτές πολιτικούς αλλά ο αντίκτυπος και η ταπείνωση είναι δι΄ ολόκληρον την Ελλάδα, η οποία απεδείχθη ότι κινείται σε σαθρά υπόβαθρα.
«Αεροδρόμιον των σκοπίων» μετονόμασαν τον αερολιμένα τους.  Γιατί δεν επιμένομεν σταθερώς να ονομασθεί «Δημοκρατία των σκοπίων» ή της Δακίας, ή της Δαρδανίας,  ή της Βαρντάσκα, αλλά δουλικώς τους προτείναμεν τέσσερα ονόματα  συμπεριλαμβανομένης σε όλα της λέξεως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;
Παίζεται με την Ιστορίαν μας, τον πολτισμόν μας, τον συναισθηματισμόν του Ελληνικού Λαού;
Ακυρώσατε άρδην, μετά το ράπισμα, την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το μελλοντικόν όνομα του κρατιδίου.
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.