COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Όλοι ΥΠΕΡ ή υπό την τουρκίαν;;;;

Στις 25 Φεβρουαρίου τ.έ.  είχαμεν στείλει στους τακτικούς παραλήπτες το άρθρον μας  «Ανύπαρκτη η Ευρώπη. Πλανητάρχης (;) η τουρκία. Πολλοί, διαβλέψαντες το πνεύμα του, το ανήρτησαν στις ιστοσελίδες τους και άλλοι στις έντυπες εκδόσεις τους.   Δεν πέρασε πολύς καιρός και χθές  ακούσαμεν ουρανομήκεις ύμνους για την τουρκίαν από τον Γενικόν Γραμματέα του ΝΑΤΟ.                ‘
Πλέκοντας το εγκώμιόν της, τόνισε μεταξύ άλλων ότι:
n   «Η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ».
n  «Η Τουρκία συνεισφέρει στην συλλογικήν μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Την ευχαριστώ για αυτό».
Αναφορικώς με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Συρία, ο ΝΑΤΟϊκός αξιωματούχος τόνισε  ότι «είναι θεμιτές οι ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλειάν της». 
Αυτό σημαίνει ότι καλώς επιτίθεται στην Συρίαν και αφανιζει γυναικόπαιδα!!!! και «καλώς» οι Κούρδοι μαχητές δεν υποστηρίζονται επαρκώς από τις μεγάλες δυνάμεις!!!!! που έχουν  σκοπόν τους, την επί Γης Ειρήνην;;;;; Μάλλον την εμπορίαν όπλων  στοχεύουν με τους συνεχείς κηρυγμένους ή ακήρυκτους πολέμους.
Επίσης η απόλυτη αδιαφορία της Ευρώπης (και του ΝΑΤΟ κατ’ επέκταση) στις καθημερινές παραβιάσεις του Ελληνικού  και Ευρωπαϊκού Αιγαίου Πελάγους, με την ιδίαν συλλογιστικήν, θα πρέπει να θεωρηθεί ότι καλώς γίγνονται από την τουρκίαν!!  Αυτή παραβιάζει τα Ελληνο-Ευρωπαϊκά θαλάσσια και προ παντός  εναέρια σύνορα, αλλά το πράττει για την δικήν  της ασφάλειαν! κατά τον Νατοϊκόν αξιωματούχον!
Η Ελλάδα δεν έχει επιθετικές βλέψεις κύριε αξιωματούχε και θα έπρεπε η ανύπαρκτος  Ευρώπη να φροντίσει αυτή για τα Νότιο- Ανατολικά σύνορά της και  όχι η Ελλάδα η οποία δαπανά τεράστια ποσά, χωρίς λόγον.
Η τουρκία δε φοβάται  κανέναν και δεν σέβεται καμμίαν Διεθνή Συνθήκην. Το αποδεικνύει καθημερινώς.  Έτσι με τις ΗΠΑ που φωνάζουν οι δικοί μας ότι είναι «στα μαχαίρια»  τίποτε δεν συμβαίνει. Με την  Ιταλίαν τίποτε,  με την Γαλλίαν τίποτε, με την Ευρωπαϊκήν Ένωση τίποτε, παρά  τα όσα αντίθετα ακούμεν από τους εδώ αναλυτές. Όλοι είναι στο πλευρόν της ή υπό τις εντολές της ή τις  εκτοξευόμεμνες απειλές της.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταβάλλει κάθε προσπάθειαν για να την εντάξει στους κόλπους της και δεν γνωρίζει ότι όταν εισέλθει,  αυτής η γνώμη μόνον θα επικρατεί. Δέκα χρόνια την χρηματοδοτεί για την ένταξει και το Ευρωπϊκόν Ελεγκτικόν Συνέδριον απεφάνθη ότι κακώς γίνεται αυτό και ‘οτι οι τιτλούχοι έκαμαν πολλά σφάλματα. Τα ίδια και χειρότερα έχουν κάμει στην Ελλάδα με τα Μνημόνια.
Γενικώς η τουρκία κινείται κατά τους δικούς της σχεδιασμούς χωρίς εμπόδια! Και εμείς είμεθα αναφανδόν υπέρ της εντάξεώς της στην Ευρώπην.
Επειδή «καιροί ου μενετοί» και επειδή πρέπει να κοιτάζομεν τα του οίκου μας μόνοι μας, δύο προτάσεις κάνομεν και πρέπει να  ερευνηθούν και υλοποιηθούν αμέσως,
n  Επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 Ναυτικά μίλλια (τόσα είναι της τουρκίας στον Εύξεινον Πόντον)!!!!!! και
n  Δεύσμευση του Αιγαίου Πελάγους, μέχρι την Κύπρον για έναν έτος προς διεξαγωγήν ασκήσεων.
Κάθε καθυστέρηση ενδέχεται να είναι επικίνδυνη.
Μιχαήλ Στρατουδάκης
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.