COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ποια ήταν τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης Σαββίδη :

Η άλλη διάσταση
Ένας πρόεδρος μιας ΠΑΕ μπαίνει σαν μαινόμενος ταύρος μέσα στο γήπεδο γιατί αισθάνεται ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί κατάφωρα, αφού ο διαιτητής έχει ακυρώσει ένα κανονικό γκολ και πάνω στα νεύρα του έχει την πρόθεση να επιτεθεί στον διαιτητή.
Οι σωματοφύλακές του τον προστατεύουν και τον συγκρατούν με αποτέλεσμα να μην συμβεί κάποιο πραγματικά δραματικό επεισόδιο, κανείς δεν σκοτώνεται, κανείς δεν τραυματίζεται, κανείς δεν γρονθοκοπείται, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε παρόμοια περιστατικά.

Το επίμαχο σημείο είναι ότι ο Σαββίδης οπλοφορεί, όπως οι περισσότεροι προέδροι των ΠΑΕ για να προστατευθούν από τους θερμοκέφαλους οπαδούς. Όταν μπαίνει στο γήπεδο, φορά το μπουφάν του και στην κατάσταση έντονη θυμού που βρίσκεται, πετάει το μπουφάν και έτσι φαίνεται το πιστόλι, το οποίο φέρει πάνω του νομίμως. Γίνεται ένας «τζερτζελές» μέσα στο γήπεδο αλλά όλα τελειώνουν χωρίς να έχει τραυματισθεί κανείς, χωρίς καν να έχουν υπάρξει γρονθοκοπήματα, χωρίς βέβαια να έχει πέσει ούτε μια πιστολιά, στον αέρα έστω. Παρ’ όλο που η αδικία του «λανθασμένου» σφυρίγματος του διαιτητή είναι μεγάλη.
Και ξαφνικά ξεσπά μια θύελλα από τα ΜΜΕ που όμοιά της δεν έχει υπάρξει σε όλη την τραυματική ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παρ’ όλο που υπήρξαν στο παρελθόν έντονα επεισόδια, γρονθοκοπήματα, τραυματισμοί ακόμη και θάνατοι οπαδών. Θυμόμαστε προέδρους και παράγοντες ΠΑΕ αλλά και το πλήθος που έμπαιναν μέσα στο γήπεδο και γίνονταν του «κουτρούλη ο γάμος»  με το φίλαθλο πλήθος σε αλλόφρονα κατάσταση.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από όλους, όχι μόνο από τους οπαδούς του, που όμως όχι μόνο δεν καταλάγιασε την θύελλα που έχουν δημιουργήσει τα ΜΜΕ αλλά έγινε αιτία για να συνεχιστεί η επίθεση εναντίον του.
Αλλά δεν φτάνει η κατακραυγή που δημιούργησαν τα ΜΜΕ στο εσωτερικό, ξαφνικά εξαιτίας της φωτιάς που άναψε, ενδιαφερθηκε για το περιστατικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ολόκληρη η διεθνής ποδοσφαιριή κοινότητα!!
Ποτέ τα ΜΜΕ δεν κράτησαν  ένα μικρό, ατυχές ποδοσφαιρικό γεγονός τόσο ψηλά, επί τόσες ημέρες, όσο αυτό.
Ποιος είναι ο λόγος άραγε ;
Ο Ιβάν Σαββίδης, ένας Έλληνας γεννημένος στην Γεωργία, από Έλληνες γονείς του Πόντου, έρχεται στην Ελλάδα να εναποθέσει τα κερδη του από την μέχρι τότε δραστηριότητά του έξω από την Ελλάδα.
Ζητά την Ελληνική ιθαγένεια και το κράτος τού την αρνείται, ενώ έχει δώσει ιθαγένεια σε εκατομμύρια Αλβανούς, Αφγανούς, Πακιστανούς  και λοιπούς μετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.
Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι ωρύονται, ζητώντας να μάθουν,  σαν απρόσκλητοι εισαγγελείς, από ποια πηγή προέρχονται τα χρήματα !
Κι όμως κανείς δεν ζητά να μάθει από που προέρχονται τα χρήματα του Σόρος και όλων των άλλων δανειστών που αγόρασαν μέχρι τώρα ολόκληρο τον πλούτο της Ελλάδας.
Κανένας δημοσιογράφος -με ελάχιστες εξαιρέσεις- δεν ενδιαφέρεται να μάθει από που προέρχονται τα δισεκατομμύρια που έχουν πέσει για να αγορασθεί η Ελλάδα, και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις του εθνικού πλούτου δεν πηγαίνουν σε επενδύσεις και ανάπτυξη.
Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτοί που σορτάρησαν στην ελληνική οικονομία και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, είναι οι ίδιοι που αφού υφάρπαξαν με δόλιους τρόπους τα χρήματα των Ελλήνων, τώρα γυρίζουν πίσω για να αγοράσουν τον πλούτο της και τα σπίτια τους με τα χρήματα που στην πραγματικότητα υπέκλεψαν δολίως από τους Έλληνες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα αγαπητοί κύριοι των ΜΜΕ, που κάνετε τώρα ιερό πόλεμο ενάντια στους “πιστολέρο” των γηπέδων και όλα τα άλλα λάχανα για να τα τρώει ο ανενημέρωτος λαός.
Πιστεύετε ότι με αυτήν σας την τύφλωση που στέλνει στον αγύριστο την οποιαδήποτε αντικειμενικότητα, θα αφήσετε κάποιον σοβαρό επενδυτή να έλθει ποτέ να επενδύσει στην Ελλάδα ; Ξέρετε πόσοι σοβαροί επιχειρηματίες έφυγαν από την Ελλάδα εξαιτίας σας ;
Το δημοσιογραφικό κατεστημένο κάποια μέρα θα κάνει τον απολογισμό του και θα αντιληφθεί ξαφνικά, ότι μαζί με το ανάξιο πολιτικό και κομματικό σύστημα, είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την εξαθλίωση της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.