COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Λανθασμένες εκτιμήσεις επικίνδυνες για την Ελλάδα

Καθημερινώς ακούγονται από τα Μέσα Ενημερώσεως δεκάδες απόψεις διαφόρων αναλυτών πολιτικών, στρατιωτικών, οικονομικών, αλλά και αδολεσχούντων πολιτικών, οι οποίοι τα βλέπουν όλα βαδίζοντα επί ερυθρού τάπητος.
Από τους διαφόρους αναλυτές ακούγαμεν και ακούγομεν συνεχώς ότι ο Ερντογάν ενεργεί παραλόγως  και παραβιάζει τα χωρικά ύδατα της Ελλάδος, λόγω του ότι έχει μεγάλα εσωτερικά προβλήματα οικονομικά ή για έμφαση στους κατοίκους και άλλα πολλά. Τίποτε από αυτά δεν φαίνεται να ισχύει. Μάλλον ενεργεί με σύστημα  και αποβλέπει σε στόχους που θα του αποδώσουν στο μέλλον. Το πλήγμα στο πλοίον μας και η αρπαγή των στρατιωτικών μας δεν φαίνεται να ήταν τυχαία.

Από την άλλην πλευράν έχομεν τους πάσης μορφής πολιτικούς μας οι οποίοι καθημερινώς παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις  αλλά και αδιαφορούν πλήρως τουλάχιστον στα όσα αναφέρουν  από Τηλεοράσεως και Ραδιοφώνου. Μονίμως αναφέρονται σε επιτυχίες της κυβερνήσεως, χωρίς να διαβλέπουν ούτε ένα λάθος έστω και για τις συντάξεις που περιέκοψαν στο ήμισυ, ούτε ότι υπάρχει αφόρητη πείνα και  ο Λαός συντηρείται με συσσίτια!! ούτε ότι αδυνατεί να πληρώσει τα στεγαστικά δάνεια και σε ολίγον θα βρεθεί στον δρόμον.
Επίσης δεν διαβλέπουν τις προθέσεις των τούρκων, ούτε ποτέ κανείς ανέφερε για παρεμπόδιση της παραβιάσεως των θαλασσίων και κυρίως εναερίων χώρων μας. Συζητούν μονίμως επί της πορείας της κυβερνήσεως. Και μόνιμη επωδός όλων  οι ύβρεις κατά των αντιπάλων. Κάτι το ταπεινωτικόν για το λειτούργημα που λένε ότι υπηρετούν.  Κανείς δεν φαίνεται να το υπηρετεί. Και αυτό γιατί όλοι Υπουργοί και Βουλευτές φροντίζουν πώς να βρίσκονται ολημερίς  στις οθόνες των Τηλεοράσεων!! Στο Γραφείον τους πότε πηγαίνουν και τι μελετούν; Γι΄  αυτό στις παρουσιάσεις τους, όπως ανέφερε και το «ΠΑΡΟΝ» της 18 Μαρτίου τ.έ. «κομίζουν γλαύκα εις Αθήνα». Εξ αυτού και μόνον θα έπρεπε να απόσχουν των ψηφοθηρικών και αυτοπροβολικών παρουσιάσεών τους. Οι  εκτιμήσεις και αυτών είναι λανθασμένες σε μέγα ποσοστόν.
Η Ελλάδα ευρίσκεται αυτήν την στιγμήν σε πολύ  δύσκολον σταυροδρόμι, με ένοχες βλέψεις γειτόνων υποστηριζομένων έξωθεν από εκείνους που λένε ότι είναι στο πλευρόν μας!!!! και από οικονομικής πλευράς, όπου οι δανειστές στοχεύουν να αφανίσουν πλήρως την Ελλάδα και οι κυβερνώντες πιστεύουν το αντίθετον! Λάθος και εδώ εκτίμηση.
Πρέπει οι πάντες να στραφούμεν προς τις ανάγκες της Ελλάδος.  Να ακούγομεν από τους υπευθύνους τι πράττουν για το θέμα αυτό.  από τα ΜΜΕ να το επαναλαμβάνουν διαρκώς και να συμπληρώνουν ή να ερωτούν τυχόν ελλείψεις και κενά που διαβλέπουν.
 Οι εκτεταμένες αναφορές σε εγκλήματα, ληστείες, φθορές  περιουσιών, δράσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών  και φόνοι στην Αμερικήν και άλλα όμοια, είναι για την περίοδον που διάγομεν ανωφελείς και λάθος μέγα. Και επικίνδυνον άμα. 
Πως θα ανατραπεί;;;
Μιχαήλ Στρατουδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.