COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Α΄ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Υπηρεσίες, αλλά και καταστήματα της πόλης της Μεσσήνης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη (19/10), ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος.
Αρχικά, συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Δημήτρη Οικονομόπουλο, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα εκπαίδευσης της περιοχής. Ο κ. Αναστασόπουλος ενδιαφέρθηκε για την κάλυψη των οργανικών θέσεων που προβλέπονται από εκπαιδευτικούς και ο κ. Οικονομόπουλος τον ενημέρωσε πως σχεδόν στο σύνολό τους είναι καλυμμένες.
Ο Προϊστάμενος του Γραφείου επισήμανε στον Υποψήφιο Δήμαρχο το πρόβλημα χώρων στο κτήριο που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Βαλύρας, στο Δήμο Ιθώμης, όπου ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος. Ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε τον προϊστάμενο ότι έχει ήδη κατατεθεί στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) ο φάκελος για την τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτηρίων βαρέως τύπου.
Ο κ. Οικονομόπουλος παρατήρησε πως ζητούμενο όλων είναι η αποτελεσματική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με οφέλη και για τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς. Γι’ αυτό έθεσε το θέμα της σωστής συντήρησης από τη Δημοτική Αρχή των σχολικών κτιρίων, προκειμένου να αποφεύγονται περιττές δαπάνες.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσήνης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, οι οποίοι την περίοδο αυτή ασχολούνται με τη δακοκτονία, ο κ. Αναστασόπουλος ενημερώθηκε πως μόνιμοι υπάλληλοι της υπηρεσίας τελούν υπό καθεστώς συνταξιοδότησης, με συνέπεια ο ρόλος του γραφείου να έχει υποβαθμιστεί.
Κατά την τοποθέτησή του ο κος Στάθης Αναστασόπουλος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι και τα εξής:
«Ο διευρυμένος δήμος Μεσσήνης είναι κατεξοχήν ο πιο παραγωγικός Δήμος της Μεσσηνίας με πλειάδα προϊόντων όπως ελαιόλαδο, χονδροελιές, σύκα, σταφίδα, οπωροκηπευτικά, κτηνοτροφικά προϊόντα και άλλα. Με κάθε τρόπο αλλά και με όλες μας τις δυνάμεις θα υποστηρίξουμε αυτήν τη μεγάλη παραγωγή της περιοχής μας. Και παρόλο που δεν έχουμε την αρμοδιότητα διαμόρφωσης των τιμών, θα προβάλλουμε, θα αναδείξουμε και ταυτόχρονα θα προωθήσουμε αποτελεσματικά τις διαδικασίες πιστοποίησης των προϊόντων, προκειμένου να πάρουν, αφενός μεν μεγαλύτερη αξία και αφετέρου δε να βελτιωθεί το εισόδημα των αγροτών. Για το λόγο αυτό θέλουμε σύμμαχους σε αυτή την προσπάθεια όλους τους γεωτεχνικούς».
Αύριο το πρωί, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, ο κ. Αναστασόπουλος θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, τη ΔΟΥ Μεσσήνης, το Κέντρο Υγείας, καθώς και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στη πόλη της Μεσσήνης. Το απόγευμα θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε γειτονιές της Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.