COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Σωτ.Παναγιωτόπουλου...

Με αφορμή την ομιλία του Π. Τατούλη στην Καλαμάτα και την επίθεση που έκανε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δ. Δράκο, o υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην επίθεση που πραγματοποίησε ο κ. Τατούλης κατά του Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου προχθές στην Καλαμάτα, φαίνεται καθαρά η αλλαγή τακτικής που επιχειρεί γιατί ο μύθος του καταρρέει, δεν του βγαίνουν τα νούμερα και ο ίδιος βλέπει την ήττα και τη συντριβή να έρχονται στις επερχόμενες εκλογές στις 7 Νοεμβρίου, παρ΄ όλες τις μεθοδεύσεις του.
Οι δρόμοι της πολιτικής μετάλλαξης που εδώ και χρόνια πιστά ακολουθεί έγιναν αδιέξοδοι, η αγωνιώδης και επικίνδυνη προσπάθειά του να επιβιώσει πολιτικά αλλάζοντας στέγες, απόψεις και προσωπεία έγινε αντιληπτή ακόμα και από τα νέα κυβερνητικά αφεντικά του και τους ετερόκλητους υποστηρικτές του. Αποκαλύφθηκε. Ο Λαός της Πελοποννήσου τον εγκαταλείπει. Ο μανδύας της ανεξαρτησίας του εξαφανίζεται. Σε λίγες ημέρες αυτό θα το εισπράξει και εκλογικά γιατί τον γνωρίσαμε, και γιατί αυτές οι εκλογές πέραν του πολιτικού μηνύματος που περιέχουν, στις σημερινές συνθήκες είναι για μας μια ευκαιρία, μια ανάσα ζωής για τον τόπο μας τη περιφέρεια Πελοποννήσου, και έτσι με αυτοδιοικητικό πνεύμα τις αντιμετωπίζουμε.
Για αυτόν η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ένα ακόμα μέσο και μια ενδιάμεση διαδρομή στα σχέδια των σκοτεινών προσωπικών του φιλοδοξιών.
Για μας η Περιφέρεια Πελοποννήσου με πρωταγωνιστή τη Μεσσηνία είναι αφετηρία, είναι προορισμός, είναι στόχος ζωής για μια Δυνατή Πελοπόννησο».
Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.