COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Να δώσει η κυβέρνηση λύση για τη χρηματοδότηση του Παραδείσια – Τσακώνα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Οι ανησυχίες που εξέφρασε την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Χρήστος Μαλαπάνης, ότι κινδυνεύει να μετατεθεί η παράδοση του Παραδείσια – Τσακώνα, λόγω μη χρηματοδότησης των εκτελεσμένων εργασιών του έργου, επιβεβαιώνουν δυστυχώς τα όσα είχαμε τονίσει από τις 18 Νοεμβρίου 2010, όπου είχαμε προειδοποιήσει ότι υπάρχουν κίνδυνοι μεγάλων καθυστερήσεων στην παράδοση του έργου, λόγω της μη χρηματοδότησής του. Τότε βέβαια οι κ.κ. Κουσελάς και Τατούλης είχαν βιαστεί να μας πουν ότι «δεν ξέρουμε τι λέμε και ότι όλα βαίνουν καλώς».
Οι εξελίξεις δυστυχώς μας δικαιώνουν, διότι μόνο αν υπάρξει άμεσα χρηματοδότηση των εκτελεσμένων εργασιών, υπάρχουν ελπίδες στο τέλος του καλοκαιριού να δοθεί ο δρόμος με παράκαμψη της μεγάλης γέφυρας.
Η κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Οικονομικών οφείλουν να δώσουν άμεσα λύση για τη χρηματοδότησή του, ώστε να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για να τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο της Τσακώνας. Διότι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι Μεσσήνιοι δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο, 8 χρόνια μετά την κατάρρευση του «αμαρτωλού» τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα, να ανεβοκατεβαίνουν τις στροφές της Τσακώνας.
Το θέμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη επικαιρότητα λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν στο Δερβένι και του κινδύνου μεγάλης κατολίσθησης και εκεί.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.