COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ   Μεσσηνίας καθημερινά γίνεται δέκτης  της αγωνίας αλλά και απελπισίας γονιών που σπουδάζουν τα παιδιά τους σε πόλεις της πατρίδας μας.
Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και τρεις μήνες στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας, έχει  μόνους χαμένους, τη δημόσια εκπαίδευση, τους φοιτητές και τις οικογένειές τους. 
Kαλούμε   τον Υπουργό Παιδείας, τη συνδικαλιστική ηγεσία των διοικητικών υπαλλήλων, τις πρυτανικές αρχές και  τα πολιτικά κόμματα  να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να αναλάβουν ευθύνες τους.
Η Παιδεία οφείλουμε όλοι να αποτελεί πεδίο συνεννόησης ,εθνική προτεραιότητα, και όχι  γήπεδο συντεχνιακών ΄΄διαγκωνισμών΄΄ , βόλεματος ημετέρων, αδιαλλαξίας και  στείρας αντιπαράθεσης.
Σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε βαθιά κρίση, οι πολίτες ΄΄ πένονται ΄΄ και οι οικογένειες με αυτοθυσία  προσπαθούν να δώσουν εφόδια στους αυριανούς πολίτες της ΄΄ δύσμοιρης ΄΄ πατρίδας είναι θλιβερό να παραμένουν κλειστά τα Πανεπιστήμια, οι ΄΄πνευματικοί ταγοί΄ να απολαμβάνουν προνόμια ,ο υπουργός ως ΄΄άλλος Ξέρξης΄΄ να παρακολουθεί τη μάχη και  κόμματα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσκαιρα οφέλη, να επιζητούν τη διάλυση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ……..

Από τη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.