COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΗΜ.ΑΡ για την παγκόσμια ημέρα του Μετανάστη

Η 18η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ παγκόσμια ημέρα του Μετανάστη. Η καθιέρωση αυτή έχει ως στόχο να υπενθυμίζει στην ανθρωπότητα τα εκατομμύρια ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους προς αναζήτηση ενός καλύτερου και πιο ασφαλούς μέλλοντος. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η ΔΗΜΑΡ ανακοινώνει τη συμπαράστασή της στην πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος και προσυπογράφει το κείμενό του ενάντια στο ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και το νεοναζισμό. 
Η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας υπενθυμίζει το διαρκή αγώνα για ίσα δικαιώματα μεταξύ όλων των ανθρώπων. Η Δημοκρατική Αριστερά δηλώνει πάντα παρούσα στη διεκδίκηση και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι υφίστανται διακρίσεις.

 Οι σημερινές συγκυρίες απαιτούν την επαγρύπνηση και εγρήγορση όλων των δυνάμεων που ανήκουν στο δημοκρατικό προοδευτικό τόξο, ώστε να απαλειφθούν οι διακρίσεις και να καταπολεμηθούν μισαλλόδοξες ρατσιστικές και νεοναζιστικές ενέργειες.και καλεί την Πολιτεία και τους πολίτες να σηκώσουν τοίχος απέναντι στο ρατσισμό και τη ξενοφοβία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.