COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Άρθρο του Θοδωρή Λυριντζή, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Στις εκλογές του Μάη με την ψήφο σας στο ΚΚΕ και στην Λαϊκή Συσπείρωση δώστε απάντηση στην ΕΕ των μονοπωλίων στα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα κόμματα που  υποστηρίζουν   την ΕΕ όπως ο ΣΥΡΙΖΑ,η ΕΛΙΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και άλλοι. 
Μπορούμε με  ισχυρό ΚΚΕ και λαϊκό κίνημα να βάλουμε  εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική να διεκδικήσουμε και  να επιβάλουμε μετρά ανακούφισης ,να ανοίξουμε τον  δρόμο για ριζικές αλλαγές σε όφελος του λαού. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο  που να μην έχει την σφραγίδα της ΕΕ και της κεντρικής πολιτικής των κυβερνήσεων .Για αυτό και η μάχη είναι 
ενιαία..
Οι  περιφέρειες και οι δήμοι εφαρμόζουν κατά γράμμα  την στρατηγική  της ΕΕ ανεξάρτητα αν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι ανήκουν στην ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ η τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι  έκαναν πχ  για την πολιτική  που έχει προκαλέσει ερείπια και στην Καλαμάτα .Μιλούν για ανάπτυξη και εννοούν  την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων . 

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι συμμετέχουμε στα όργανα της τοπικής  Διοίκησης για να συμβάλουμε στην δημιουργία ορών αντίστασης και ανατροπής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση  ως αντιπολίτευση στο δήμο Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε  τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακολουθουμένη τιμολογιακή πολιτική . με τη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων  τα οικονομικά, τον μηχανισμό αξιολόγησης των κοινωνικών δόμων στους  δήμους ως εργαλείο για απολύσεις ,καταργήσεις  οργανισμών η  υπηρεσιών  και ιδιωτικοποίηση τους .
Πίσω από της κυβέρνησης των χώρων της ΕΕ τους δημάρχους και τους   περιφερειάρχες κρύβεται ο πραγματικός αντίπαλος, βιομήχανοι , οι εφοπλιστές το μεγάλο κεφάλαιο .Αυτό που ζούμε σήμερα είναι δημιούργημα αυτού του αντιπάλου και του εκμεταλλευτικού συστήματος που  τους υπερασπίζεται και τους υπηρετεί .Αυτό που θα ενώσει και της 3 κάλπες τον άνεργο τον συνταξιούχο τον εργαζόμενο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ψηφίζοντας ΚΚΕ και λαϊκή Συσπείρωση είναι να κατανοηθεί ότι η σκληρή πραγματικότητα που ζούμε και η αίσθηση ότι έρχονται τα χειρότερα έχει την σφραγίδα της  ΕΕ της οικονομίας του κεφαλαίου και τον δεσμεύσεων που έχουν δημιουργηθεί. 
Το λέμε καθαρά ,δεν θα αλλάξει η ζωή μας από της δημοτικές και περιφερειακές εκλογές , της ευρωεκλογές ,μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε την δική μας δυναμική, τα δικά μας δεδομένα να βάλουμε φραγμό σε μια  σειρά μετρά γιατί για να αλλάξει η ζωή μας χρειάζεται να λυθούν το πολίτικο ζήτημα της χώρας . Το κάθε κόμμα λοιπόν  ο όποιος ευρωβουλευτής  περιφερειάρχης. Δήμαρχος  όποιο ενδιαφέρων και να δείξουν όσο και να κλαίγονται δεν μπορούν να λύσουν ουσιαστικά προβλήματα για την εργατική λαϊκή οικογένεια εφόσον κινούνται  μέσα στο μαντρί της ΕΕ και του καπιταλιστικού  δρόμου ανάπτυξης .
Οι εργάτες  οι υπάλληλοι οι άνεργοι  οι φτωχοί βιοτέχνες  και έμποροι  και η νεολαία ξέρουν ότι μπορούν να ακουμπήσουν στο ΚΚΕ ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσει ΚΚΕ ισχυρό παντού θα σημαίνει  ισχυρό στήριγμα  εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης  στην αντιλαϊκή επέλαση . Να μην χαθεί άλλος χρόνος  στράτευση τώρα με το ΚΚΕ την Λαϊκή Συσπείρωση
Θοδωρής Λυριντζης,
υποψήφιος  με την  Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.