COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΗ ΝΔ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ !

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ήμουν πάρα πολύ οργισμένος και ταυτόχρονα απογοητευμένος λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω των οποίων εκφράστηκε η βούληση του Ελληνικού λαού. Ενός λαού που δεν έδειξε το ίδιο οργισμένος, παρ΄ ότι μέσα σε μια τριετία του περιέκοψαν δραστικά τους μισθούς και τις συντάξεις του. Ενός λαού, που του διέλυσαν το κοινωνικό κράτος και το κράτος πρόνοιας. Ενός λαού, που τον αναγκάζουν να αγοράζει πολύ ακριβά την υγεία του. Ενός λαού, που υποχρεώνουν το καλύτερο και πιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους να μεταναστεύει στο εξωτερικό προς ανεύρεση καλύτερης τύχης. 
Ενός λαού, που στην κυριολεξία γενοκτονεί, από τη στιγμή που η ανεργία έχει ξεπεράσει το 30% και όσοι έχουν ακόμη εργασία, αμείβονται με εξευτελιστικούς μισθούς, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να παντρευτούν τα ζευγάρια και έτσι, η υπογεννητικότητα να βρίσκεται στο 0,8%. 

Ενός λαού, που δεν έχει καταλάβει πως βιώνουμε στις ημέρες μας, ημέρες μεσοπολέμου και χιλιάδες συμπολίτες μας, με καταρρακωμένο εγωισμό και περηφάνια, ποδοπατούνται προκειμένου να πάρουν μια σακούλα από λαχανικά. Ενός λαού, που δεν έχει καταλάβει πως χιλιάδες συνέλληνες, ζουν από τα συσσίτια της εκκλησίας, των Δήμων και άλλων κοινωφελών οργανώσεων. Που δεν έχει καταλάβει, πως χιλιάδες συνάνθρωποί μας δεν έχουν σπίτι να κοιμηθούν. Που δεν έχει καταλάβει, πως συνάνθρωποί μας, καθημερινά αυτοκτονούν, μη έχοντας άλλη λύση. Αυτοκτονίες που δεν παρατηρήθηκαν ούτε κατά τον πόλεμο του ΄40.
Είμαι ακόμη οργισμένος γιατί και αυτό το κομμάτι της κοινωνίας μας που ακόμη αντέχει και ζει αξιοπρεπώς δεν έχει καταλάβει πως έρχεται και η δική του σειρά, αργά ή γρήγορα. Που το καλοταϊσμένο του στομάχι δεν έχει καταλάβει πως έχουν εκχωρηθεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας στους δανειστές-τοκογλύφους της αιμοσταγούς Μέρκελ. Που δεν έχει καταλάβει πως έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, η Δημοκρατία, ο Κοινοβουλευτισμός. 
Γι΄ αυτό διερωτώμαι! Ti λαός, τέλος πάντων είμαστε; Κουβαλάμε ακόμη τον ραγιαδισμό μέσα μας; Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός πως ο Αχιλλέας Μπέος, παράγοντας του ποδοσφαίρου που προφυλακίστηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ψηφίστηκε από το 38,29% των πολιτών του Βόλου; Πως αλλιώς να εξηγήσω την προτίμηση για άλλη μια φορά των Θεσσαλονικέων (36,4%) στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, ενός Δημάρχου που συντάσσεται στην άποψη εκχώρησης του ονόματος της «Μακεδονίας» στους γείτονές μας, όπου ξεχειλίζει από φιλοτουρκικά αισθήματα, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει τα ίδια λάγνα αισθήματα για το Ποντιακό στοιχείο της συμπρωτεύουσας; Πως αλλιώς να εξηγήσω, την επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, του Ευάγγελου Λαμπάκη (55,33%), ο οποίος σε εκδήλωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στην Κωνσταντινούπολη, στην ομιλία του προς τους Τούρκους πολίτες, παρουσία και του Έλληνος Προξένου, τους βάφτισε Θρακιώτες; Ο οποίος Δήμαρχος Λαμπάκης, συνεργαζόταν με τη Νομαρχία Αδριανουπόλεως σε μουσικοχορευτικές φιέστες και οι οποίες υποστηρίζονταν από το τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής;          
Παρ΄ όλα ταύτα, αν και το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν για μένα προσωπικά το αναμενόμενο και προσδοκώμενο, εν τούτοις σε μεγάλο βαθμό αποδοκιμάστηκαν όλα εκείνα τα υψηλά πολιτικά πρόσωπα που με τις αποφάσεις τους γύρισαν δεκαετίες πίσω τον ελληνικό λαό. Αυτό λοιπόν, το εν γένει εκλογικό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσω να αποκωδικοποιήσω σε μια προσπάθεια να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα. 
Εκ των εκλογικών αποτελεσμάτων καταγράφεται η προσωρινή διάσωση του κόμματος της ΝΔ, αφού από τις 13 εκλογικές περιφέρειες, στο δεύτερο γύρο θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια, 11 Περιφερειάρχες υποστηριζόμενοι από τη ΝΔ, ενώ στην Περιφέρεια Ηπείρου, εξελέγη από την πρώτη Κυριακή ο υποψήφιός της. Επιπρόσθετα σε ορισμένους Δήμους, ήδη εξελέγησαν οι «εκλεκτοί» της ΝΔ και σε πολλούς ακόμη θα διεκδικήσουν το Δήμο στην δεύτερη Κυριακή.  
Ωστόσο, οι επιλογές του Αντώνη Σαμαρά καταποντίστηκαν στους Δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, αλλά και στις Περιφέρειες της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα: 
Στο Δήμο της Πρωτεύουσας της χώρας «κατάφερε» ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διχάσει (ένα από τα «προτερήματά του») τους ψηφοφόρους της ΝΔ με την επιλογή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, και έτσι στον δεύτερο γύρο να διεκδικούν το Δήμο της Αθήνας οι λαθρολάγνοι και περισσότερο επικίνδυνοι, Καμίνης και Σακελλαρίδης.  
Στο Δήμο της Θεσσαλονίκης η υποψηφιότητα Καλαφάτη πάτωσε σε ποσοστά, σύμφωνα με την πάλαι ποτέ κυριαρχία της ΝΔ στο Δήμο, και έτσι παραδίδει για δεύτερη τετραετία τη Θεσσαλονίκη στον Εθνοκτόνο Μπουτάρη.
Στο Δήμο του Πειραιά, επέτρεψε λόγω ακατάλληλων χειρισμών του, να κυριαρχούν του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, τα άνομα συμφέροντα και οι μπράβοι της νύχτας. 
Στην Περιφέρεια Αττικής, εφηύρε από το πουθενά τον Κουμουτσάκο, και όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή Σαμαρά ήρθε τρίτη και καταϊδρωμένη. 
Τέλος, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είχαμε τα αποτελέσματα της διχαστικής επιλογής Σαμαρά, δηλαδή του Ιωαννίδη, την οποία ο λαός της την αποδοκίμασε και στοιχήθηκε με τον «αντάρτη» της ΝΔ, τον Τζιτζικώστα, καταγράφοντας υπέρ του μια διαφορά της τάξεως του 14,22%.   
Έτσι, στους νεοδημοκράτες είναι βαθύτατο το αίσθημα της εξαπάτησής τους από τον Αντώνη Σαμαρά, με την αποτυχημένη επιλογή όλων αυτών των γιαλαντζί υποψηφίων.   
Όμως, η μεγαλύτερη ήττα για τον Αντώνη Σαμαρά και τη συγκυβέρνησή του, είναι η ραγδαία αύξηση των ποσοστών της «Χρυσής Αυγής». Και πως μπορεί, αυτό το γεγονός να μην είναι μια τεράστια ήττα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, όταν με την απόλυτη σύμπραξη της χειραγωγημένης Δικαστικής Εξουσίας, έκλεισε στη φυλακή με έωλα και νομικώς αστήρικτα κατηγορητήρια, εκλεγμένους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Όταν με σαθρά κατηγορητήρια τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης»; Όταν επί σειρά μηνών, τα διαπλεκόμενα  Συστημικά ΜΜΕ, των εγχώριων νταβατζήδων του ελληνικού λαού, παπαγάλιζαν από το πρωί έως το βράδυ στα «ενημερωτικά» τους δελτία, πως η «Χρυσή Αυγή» είναι εγκληματική οργάνωση; Όμως, αυτός ο αμοραλιστής Αντώνης Σαμαράς, βλέποντας τους ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής» ως το πελατειακό απολεσθέν κομμάτι ψήφων του κόμματός του, προσπαθούσε να τους δελεάσει, χαρακτηρίζοντάς τους ως εξαπατημένους που ψήφισαν το «νεοναζιστικό μόρφωμα», σε μια προσπάθεια προσεταιρισμού τους. Και ήλθε η βραδιά της Κυριακής 18 Μαΐου 2014, για να ρεζιλέψει εκτός των άλλων και όλες τις δημοσκοπικές έρευνες. Η «Χρυσή Αυγή» σε όλη την Επικράτεια διπλασίασε τα ποσοστά της και θα έχει εκλεγμένους αντιπροσώπους σε όλες της Περιφέρειες και τους Δήμους της Ελλάδος. 
Οσονούπω, αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα υπέρ της «Χρυσής Αυγής» καταδεικνύουν την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πειθούς του ελληνικού λαού πως, η «Χρυσή Αυγή» είναι εγκληματική οργάνωση. Προς τούτο, και η αλλαγή πλεύσης της πολιτικής της συγκυβέρνησης, όσον αφορά την προσέγγιση των ψηφοφόρων της, όταν πλέον διατυμπανίζει πως οι πολίτες δεν έχουν καμιά δικαιολογία από τούδε και στο εξής, συντασσόμενοι με μια εγκληματική οργάνωση!   
Δυστυχώς όμως, η συγκυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλουν να καταλάβουν πως η «Χρυσή Αυγή» είναι δημιούργημά τους. Δημιούργημα της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Δημιούργημα των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Και δεν μπορεί να πολεμηθεί η «Χρυσή Αυγή» με τους συνεχείς αποκλεισμούς των εκλεγμένων εκπροσώπων της από όλα τα τηλεοπτικά πάνελ. Αυτές οι λογικές είναι φασίζουσες και από αυτές κινδυνεύει ο λαός μας και η Δημοκρατία μας.    
Πριν ολοκληρώσω τις σκέψεις μου θα ήθελα να πω δυο λόγια και για την Αξιωματική Αντιπολίτευση, τον ΣΥΡΙΖΑ. Σ΄ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο λαός μας τους αποκήρυξε. Καταδίκασε την πολιτική αυτού του κόμματος που δεν έχει αρχή και τέλος. Που με τις συνεχείς αλλαγές πολιτικών θέσεών του, έχει ζαλίσει τον ελληνικό λαό που αρχίζει να μην τον εμπιστεύεται. Αυτή η διαφαινόμενη απαξία του λαού μας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, βλάπτει ωστόσο, ανεπανόρθωτα το αντιμνημονιακό ρεύμα, και δίνει στους προδοτικούς Μνημονιακούς τη δυνατότητα πολιτικής ανασύνταξης.
Συνεπώς, στις επερχόμενες επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές, από όπου εξάγονται απολύτως πολιτικά συμπεράσματα, θα πρέπει να καταψηφίσουμε όλους εκείνους που στήριξαν τα Εθνοκτόνα Μνημόνια, και συνέβαλλαν στο διαμελισμό της Ελλάδος και στον κατακερματισμό των Ελλήνων!!                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.