COUΝTER ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Στήριξη των ΠΡΑΣΙΝΩΝ στην “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ”

Δείτε φωτογραφία: https://pbs.twimg.com/media/Bm4ss0wIIAEYoJp.jpg 

Την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014 ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και εκ νέου υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη , Δημιουργία, Οικολογία“, και ο Χρήστος Βοσκόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος με την Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ“, συναντήθηκαν στην Καισαριανή και διακήρυξαν την πρόθεσή τους να συμβάλουν με τις προτάσεις τους και την εμπειρία τους στις αλλαγές που απαιτούνται, ώστε η πόλη να ανακτήσει τη σχέση της με το μέλλον και να αποτελέσει τον πυρήνα των μεγάλων ανατροπών που έχει ανάγκη η χώρα.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν προτάσεις για το πώς η Καισαριανή θα μπορούσε να γίνει ένας Δήμος -πρότυπο οικολογικής και κοινωνικής καινοτομίας. Να μετατραπεί σε εργαστήριο συμμετοχής των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων και ενίσχυσης των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και κοινωνικής οικονομίας. Όπως υπογράμμισαν ο Νίκος Χρυσόγελος και ο Χρήστος Βοσκόπουλος, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η συμμετοχή των νέων και των ομάδων κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε, επίσης, το πώς θα μπορούσε ο Δήμος να δρα υποστηρικτικά σε δημιουργικές πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα αστικών “καλλιεργειών” και την προώθηση κοινωνικών συνεργατικών μορφών παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Ο Νίκος Χρυσόγελος και ο Χρήστος Βοσκόπουλος συζήτησαν και για το πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλει στην οικολογική, πολιτιστική και κοινωνική αναγέννηση των γειτονιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τα σχόλια φέρει αποκλειστικά ο σχολιαστής.Αναρτήσεις γίνονται μόνο επώνυμα με λογαριασμό Google.